2019 m. spalio 25 d., penktadienis

Šilkinis ruduo


Labas rytas, mano brangieji, pagaliau pasitaisė orai ir galima vėl prisiminti apie vasarinius drabužius, o jeigu tiksliau, derinti vasarinius lengvus šilkinius drabužius su ilgauliais ir šiltais megztiniais. Šiandien bloge pašnekėsime būtent šią tema, juk ruduo gali būti ir šilkinis, o ne pilkai juodai baltas.


Niekada nežinojau, kol nepamačiau užsienyje, pasirodo ZARA turi studio liniją, kur drabužiai kur kas geresnės kokybės, atrodo išskirtinai ir nėra garsių dizainerių kopijos (pritaikytos plačiai publikai). Būtent tada aš ir nusipirkau šilkinius ilgaaulius, jie kainavo nemažai, tačiau tikrai per tiek metų atsipirko. Mano ilgaauliai užduoda tempą ir visiems kitiems turimiems drabužiams, todėl šilko mano drabužinėje tikrai padaugėjo. 
Kaip derinti šilką? Labai paprastai, man gražiausiai žiūrisi skirtingos tekstūros medžiagos - šilkas ir grubus mezgimas, šiltas megztiniais, klasikinis paltas ir t.t. Šį kartą tai baltas šiltas megztinis ir ryškios detalės. Žiūriu į drabužių derinuką ir suprantu, viskas labai labai patinka, suderinta tobulai ir atrodo nuostabiai. Pagaliau, aš išmokau derinti ir medžiagas, anksčiau žaidžiau tik su spalvomis.
Labai rekomenduoju eksperementuoti savaitgaliais, o darbo savaitės pradžioje pritaikyti patikusias kombinacijas darbo drabužių pasirinkimui.






Lietpaltis - Escada Sport
Megztinis - Boss
Sijonas - See by Chloe
Rankinė - Furla
Avalynė - ZARA Studio

Nuotraukos - Darja (http://luscious-style.com)







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig