2019 m. spalio 22 d., antradienis

THERME TOSCANA SECRET KVAPIOSIOS LAZDELĖS NAMAMS


Kelionės mano 'must have' šiuo metų, mano laikas suplanuotas iki Valentino dienos, net jau žinau, kur keliausiu ir vasarį. Vienas iš svarbesnių dalykų, apart kelionės, kelionės laukimas ir įspūdžiai po kelionės. Sutinkate? Kaip aš laukiu kelionės į Saulėtąją Italiją? Su nauju namų aromatu THERME TOSCANA SECRET, šiandien apie namų kvapus šnekėsime plačiau.




Mėgaukitės paslaptingu kvapu savo namuose su Tosacana Secret kvapiosiosiomis lazdelėmis. Natūralios rotango lazdelės prisigeria Therme Tosacana Secret kvapo ir nuolat skleidžia nuostabų kvapą.
Tosacana Secret kvapiosios lazdelės turi švelnų alyvuogių bei bazilikų aliejaus kvapą su maloniomis bergamotės ir vilkdalgio natomis.

Kur pirkti: www.medexy.lt




Mano nuomonė:

Pasakysiu iš patirties, egzistuoja kvapai namams ir kvapai parduotuvėms/ofisams ir t.t. Koks skirtumas? Kvapo intensyvumas. Aš visada galvoju, kaip aš susigyvensiu su labai ryškių ir stipriu aromatu, puikiai suprantu, kad man to padaryti nepavyktų. Koks mano manymu turėtų būti kvapas? Labai lengvas, švelnus, kokių odos ir medienos natų, tai gali būti apelsinmedis, bergamotės ne ypatingai ryškaus aromato prieskoniai ir t.t.
Mano paskutinis atradimas (prisipažinsiu, man buvo labai sunku išsirinkti kvapą per internetą iš aprašymo) THERME TOSCANA SECRET. Aš dievinu Itališkus aromatus, o šitas stebuklas kvepia labai švelniai alyvuogėmis, Italija, bergamotės, saulė ir jūra. Aš negaliu pasakyti, kad aromatas super stiprus, aš jo po kelių dienų savo kambaryje nejaučiu, tai tapo mano kambario aromatu, kuris šildo ir suteikia nuotaikos.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad labai rekomenduoju apžiūrėti wwww.medexy.lt parduotuvės asortimentą ir galimai atrasti ne tik nuostabius namų kvapus, bet ir kūno priežiūros priemones, kurios OMG kokios tobulos. Atsiliepimas apie juos jau netrukus bloge.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig