2019 m. spalio 22 d., antradienis

Imuniteto rinkinys NUTRILITE™


Labas rytas, mano brangieji, viena mados savaitė "Done", liko Ryga kitą savaitę. Tikriausiai nereikia sakyti, kad kažkiek pavargau, taip emocijų pilna, tačiau nuovargis, bemiegės naktys, vakarėliai daro savo. Kas man padeda tokiais momentais? Maisto papildai iš Nutrilite, šiandien šnekėsime apie pagalbą jūsų imuninei sistemai.




Šio išskirtinio rinkinio, skirto ambicingiems ir aktyviems karjeristams, sudėtyje yra „NUTRILITE“ „Vitamin C Plus“, „Mineral Sticks Zinc“ ir „Vitamin D“! Veiksminga kasdienė pagalba jūsų imuninei sistemai!

Pažiūrėkite, kaip tai veikia
  • Padeda palaikyti imuninę sistemą 
  • Paprastas, veiksmingas ir patogus kasdienis maisto papildas
  • Siūlo didžiulį svarbiausių vitaminų ir mineralų asortimentą
  • Vitaminas D ir kalcis padeda išlaikyti stiprius dantis bei kaulus
  • Trys aukštos kokybės produktai viename specialiame rinkinyje
Tai Jums patiks
„NUTRILITE“ „Immunity“ rinkinys užtikrina reikiamą vitaminų, mineralų ir mikroelementų normą jūsų imuninei sistemai. „Vitamin C Plus“ yra itin svarbus normaliai imuninės sistemos funkcijai palaikyti, o mineralinės cinko lazdelės saugo imuninę sistemą ir odą, plaukus bei nagus. Vitaminas D palaiko imuninę sistemą ir išsaugo stiprius kaulus bei dantis. Šis patogus mitybos papildų rinkinys puikiai tinka tiems, kam reikia daug energijos ir kurie nuolat skuba bei turi daug darbų, bet mažai laiko!







Mano nuomonė:

Nepatikėsite, tačiau net Taline kažkur per renginį girdėjau, viena moteris sakė kitai, kad pradėjo vartoti vitaminą D, nes taip patarė gydytojas. Super, aš irgi visą praeitą rudenį (nes kompleksas skirtas 3 mėnesiams) vartojau, nuotaika buvo gera, sirgau ypatingai mažai, savijauta 100% energijos ir gerų emocijų. Šį kartą nusprendžiau užsakyti vitaminų kompleksą, vitaminą C, Vitaminą C ir cinką. Man labai svarbu tinkamai prižiūrėti veido odą, nagus ir plaukus, o už tai atsakingos cinko mineralines lazdeles, vitaminas D atsakingas ne tik už gerą nuotaiką, tačiau ir už sveikas dantis, bei stiprius kaulus. Aš neturiu nei vienos neplombuotos danties, ėjau pas stomatologes kaip į darbą, pradėjus vartoti maisto papildus ir tinkamas burnos higienos priežiūros priemones situacija tikrai pagerėjo, dantienos nekraujuoja, o dantys kur kas sveikesni ir stipresni. Vitaminas C prisideda prie normalaus kolageno formavimosi, kuris dalyvauja normalioje odos ir imuninės sistemos funkcijose. Jis taip pat prisideda prie ląstelių apsaugos nuo oksidacinio streso.
Vartojant vitaminų kompleksą rezultatas jaučiasi kur kas greičiau, o nuovargio kaip nebuvo. Pati stebėjausi, kaip aš galiu atlaikyti tokį darbo tempą, kai miegui lieka po 4-5 valandas, visas kitas laikas ant kojų, o dar svarbiau, fotosesijos, kur reikia atrodyti tobulai. Vertinant mano amžių, odos būklę ir savijautą, galiu teigti drąsiai, maisto papildai veikia, tik reikia teisingai parinkti kokių trūksta ir nepamiršti apie sportą, bei aktyvų gyvenimą, o taip pat apie sveiką mitybą.


PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig