2019 m. lapkričio 28 d., ketvirtadienis

ARTISTRY Signature Select veido kaukės


Labas rytas, mano brangieji, pagaliau atsigavau, grįžau iš kelionės, atšvenčiau gimtadienį vėl kraunu lagaminą ir varysiu dar į vieną kelionę. Ką užmiršau? Rašyti blogą. Man net sunku pasakyti, kiek nuotraukų mano atminties kortelėje, kiek įrašų laukia savo šlovės valandos. Bandome nuo pat pradžios, todėl šiandien pasakosiu apie fantastiškas ir labai nerealias Artistry veido kaukes.









Mano nuomonė:

Aprašymus apie siūlomas kaukes Jūs lengvai surasite internete, gamintojas siūlo net visus penkis kaukių variantus: drėkinimui, valymui, veido odos skaistumui, poliravimui, anti-age. Mums leido išsirinkti bet kokias 3, todėl pasirinkimas kaip ir aiškus: anti-age (mano tikrasis must have), veido odos poliravimui (nes mano veido oda nėra lygi, labai stipriai valomųjų kaukių aš nenaudoju, nes nenoriu sausinti odos), drėkinimui (artėjant šaltam sezonui drėkinamosios ir maitinamosios kaukės privalo atsirasti jūsų kosmetinėje).
Kokia kaukė tapo mano mėgstamiausia? Anti-age. Tai beldi turkiško muilo konsistencija, permatoma,  lipni ir tepant ant veido kaukė virsta muilu, plius šildo odą. Kaukę naudoju kelis kartus per savaitę, laikau apie 15 minučių ir džiaugiuosi rezultatu. Tai viena iš visiškai netikėtos konsistencijos, tekstūros ir poveikio kaukė. Labai rekomenduoju savo pažinti pradėti būtent nuo jos, tobulisssimo ir ne kitaip.
Antoje vietoje kaukė skirta veido odos drėkinimui. Ji žalios spalvos, sudėtyje žaliosios arbatos ekstraktas, kuris pasižymi antioksidacinėmis savybėmis. Kaukė kreminės konsistencijos, tepasi lengvai, jaučiasi ant veido maloniai. Aš laikau ją ant veido kiek daugiau, nei siūlo gamintojas, rezultatas - labai švelni ir atgaivinta veido odą. Šita kaukė mano 'must have' po kelionių, kai dėl oro permainų veido oda tampa išsausėjusi ir atrodo pavargusi.
Kaukė veido poliravimui man patiko mažiausiai, nežiūrint į nuostabų kaukės aromatą ir fantastiška tekstūrą (dalelės labai smulkios ir labai švelniai poliruoja veido odą), ji taip ir liko paskutinėje vietoje. Ne, kaukė nėra bloga, ji nėra ypatinga, o pirmosios dvi padarė tokį įspūdį, kad jas nurungti beveik neįmanoma.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad papildomos veido priežiūros priemonės tikrai būtinos mūsų rutinoje,  labai rekomenduoju rinktis priemones priklausomai nuo sezono, oro ir veido odos poreikių.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig