2019 m. lapkričio 28 d., ketvirtadienis

Sena svajonė - Huda Beauty akių šešėliai


Kelionės turi labai didelį pliusą - Sephorą parduotuves. Labai gaila, tačiau Lietuvoje garsių kosmetikos brandų pasirinkimas labai mažas, todėl Sephora parduotuvės aš laukiau labiau, nei Koliziejaus. O kaip kitaip, nebūčiau grožio blogerė, jeigu nelaukčiau. Iš kitos pusės, mano sena svajonė Huda Beauty, pirkti nemačius aš nenorėjau, todėl laukiau galimybės apžiūrėti stendą gyvai, žinoma, be pirkinio aš neišėjau.







Mano nuomonė::

Tikriausiai reikia pasakyti iš karto, paletė tikroji bomba, tiek spalvos, tiek įpakavimas, tiek blizgučiai, tiek spalvų suderinamumas. Bet pradėsime nuo pačios pradžios.
Romoje kosmetikos pasirinkimas Sephora parduotuvėje labai didelis, prie kiekvieno stendo galima praleisti valandų valandas, tačiau mano pirminis tikslas buvo Huda Beauty. Aš labai norėjau kreminės pdros ir šešėlių paletės. Su pudra ne viskas taip lengva, spalvą išsirinkti labai sunku, tą dalyką aš palikau Barselonai, o pirmajai pažinčiai pasirinkau šešėlius. Tiek daug gerų atsiliepimų, tiek daug spalvų, ir visa tai visiška tiesa. Aš žinojau tiksliai, didelės paletės man nereikia (aš daug keliauju, aš noriu, kad paletės spalvos butų naudojamos, tiktų tiek dieniniam, tiek proginiam makiažui, plius išsilaikytų nuo ryto iki vakaro, o pats svarbiausias dalykas - įpakavimas, veidrodis ir dydis). 
Huda Beauty pristato nude spalvos paletes skirtos visiems odos atspalviams, kolekcijoje 3 variacijos, mano pasirinkimas - Nude Rich (tamsiausių spalvų). Aš ilgai galvojau, žiūrėjau ir sprendžiau galvoje dilemą, norisi visų, tačiau išsirinkti reikia tik vieną. Šviesiausios paletės violetiniai ir dusty pink atspalviai atrodo labai gundančiai, tačiau aš nemanau, kad aš juos naudočiau kiekvieną dieną, antroji man pasirodė nelabai ypatinga, o Rch spalvos buvo ryškios, tinkamos prie mano tamsių plaukų ir rudens atspalvių.
Įpakavimas kokybiškas, plastiniais, su veidrodžiu. Šešėlių pigmentacija labai gera, aš net nežinau, ar esu bandžiusi ką nors geriau, nei Huda Beauty šešėliai. Labai įdomios konsistencijos blizgučiai, jie minkšti, juos reikia aplikuoti pirštais, spalvą perduoda puikiai, išsilaiko ant akių visą dieną.
Aš jau nuoširdžiai rašau norų sąrašą į Barseloną, ką pirksiu, tiksliai dar nežinau, bet nujaučiu, kad tai ne pirmą mano Huda Beauty paletė. Labai rekomenduoju išbandyti, nes net turint daug šešėlių palečių, tikrai liksite labai patenkintos rezultatu.






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig