2019 m. lapkričio 5 d., antradienis

SATINIQUE™ plaukų priežiūros linija


Jeigu man patinka veido priežiūros linija, vitaminai ir maisto papildai, kartais kosmetikos priemonės ir veido kaukės, kodėl neišbandžius plaukų priežiūros priemones iš Amway? Logiška, kiekviena kompanija, kuri gamina kosmetikos priemones turi savo perliukus, tačiau turi ir silpnas linijas. Aš nieko blogo tikrai nenoriu pasakyti, tiesiog šampūnas kaip šampūnas, nieko ypatingo nepastebėjau.





SATINIQUE™ Aliejinio plaukų serumo formulei naudojama ENERJUVE™ galia giliai drėkinanti ir maitinanti sausus plaukus. Specialiai sukurta su išskirtiniu maitinančiuir drėkinančiuargano, avokado ir KuKui sėklų aliejų mišiniu. Suteikia glotnumo ir šilkinio paklusnumo kiekvienai sruogai. Sausi plaukai įgauna švelnumo, glotnumo ir spindesio.

Smooth Moisture drėkinančių priemonių sudėtyje yra KuKui sėklų aliejaus, kuris žinomas dėl savo atgaivinančio ir raminančio poveikio, kad padėtų atkurti blizgesį ir elastingumą, ir provitamino B5, drėkinančios, atkuriančios vandens pusiausvyrą, saugančios ir suteikiančios blizgesio plaukams, maistingosios medžiagos, randamos gamtoje.Šias aktyvias sudedamąsias dalis papildo mūsų išskirtinisENERJUVETM kompleksas, kad atstatytų natūralią ir sveiką plaukų būklę.

SATINIQUETM mokslininkai sujungėsavo žinias mitybos ir grožio srityse, kad sujungtųnovatoriškus ingredientus sveikiems plaukams kartu su rūpestingai parinktais augaliniais ekstraktais ir maistingosiomis medžiagomis. Štai kodėl atgaivinančios kaukės sudėtyje yra stiprinantis vitamino E, vynuogių sėklų ekstrakto ir KuKui sėklų aliejaus mišinys, žinomas dėl savo atgaivinančio ir raminančio poveikio, kad padėtų atkurti blizgesį ir elastingumą. Šias stiprinančias sudedamąsias dalis papildo mūsų išskirtinis natūralus ENERJUVETM kompleksas išgaunamas iš natūralių šaltinių, kad atkurtų natūralią, sveiką plaukų būklę.








Mano nuomonė:

Mano pasirinkimas testavimui buvo labai paprastas - šampūnas ir balzamas sausiems plaukams, kaukė dažytiems ir aliejukas visų tipų plaukams. Pradėsime nuo labiausiai patikusių priemonių, tai gi, man labiausiai patiko plaukų kaukė, ji labai maloniai kvepia, tirštos konsistencijos, gerai maitina ir nepasunkina plaukų. Didelis pliusas - įpakavimas, su tokiu kaukę galima išnaudoti iki paskutinio lašo. Plaukai po naudojimo labai minkšti, gražiai blizga ir juos norisi liesti ir liesti rankomis.
Patiko ir plaukų aliejukas, kuris silikoninės tekstūros, vizualiai pagerina plaukų būklę. Man pilnai užtenka vieno paspaudimo ant sausų plaukų galiukų tam, kad jie nebūtų sausi, lengviau šukuotųsi ir nesiveltų.
Šnekant apie plaukų šampūną ir balzamą nieko blogo pasakyti negaliu, puikiai bazinės priemonės, kurios ir gerai plauna ir pakankamai gerai maitina, tačiau tai ir viskas. Rinkoje tokių dar labai daug, todėl norint kovoti su konkurentais, savo pirkėjams reikia siūlyti kliek daugiau.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad Amway lieka mano vienu iš mėgstamiausių brandų, visada galima atrasti perliukus, o pats svarbiausias dalykas, nebuvo priemonių kurios visiškai nuviltų. Taip, įspūdžio nepadarė, bet kad viskas būtų blogai, tokių nebuvo, o tai vienas iš geriausių ženklų.

PR sample



SHARE:

1 komentaras

  1. Looking to Handmade skin care products? SkinMudra, the leading natural beauty products online store, offers the best ayurvedic skin care products online. Buy now to indulge in its luxury

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig