2019 m. gruodžio 18 d., trečiadienis

Blizgūs kreminiai akių šešėliai ARTISTRY STUDIO™ Bangkok Edition



Labas rytas, mano brangieji, iki Kalėdų liko labai mažai laiko, todėl aš sakau labai užtikrintai, šiuo momentu blizgučių negali būti per daug. Artėja vakarėlių ir Kalėdinių renginių metas, naktiniai klubai, darbuotojų vakarėliai, susitikimai su draugais ir vakarienės šeimos rate. Kas svarbiausiai be dovanų? Jūsų išvaizda ir tinkamas makiažas. Šiandien jūsų dėmesiui vieni iš tobuliausių kreminių blizgių šešėlių iš Amway, kurie garantuoju, patiks Jums taip, kad liks kosmetinėje ir po švenčių.






Sukurkite ilgai išliekantį makiažą naudodami kreminius, kurie akimirksniu sukurs užbaigto makiažo įvaizdį, kuris išsilaikys iki 8 valandų nesubėgdamas į raukšleles, nepakisdamas ir nesusiliedama

Pažiūrėkite, kaip tai veikia
  • 3 atspalviai - daugiamatės spalvos,įkvėptos Bankoko rūmų ir šventyklų aukso bei brangakmenių atspalvių.
  • Sudėtyje esantis pagrindas išsaugo makiažą, kad žavėtumėte visus nuo ryto iki vakaro!
  • Galima naudoti kaip akių šešėlius ar kontūravimo priemonę.  

Tai Jums patiks
Įkvėpta žvilgančiu auksu, ryškiomis spalvomis ir nesibaigiančia Tailando sostinės energija „ARTISTRY STUDIO™ Bangkok Edition“ kolekcija suteikia ryškaus ir drąsaus Bankoko grožio jūsų išvaizdai. Išbandykite ir mėgaukitės minkštais ir švelniais, kreminiais akių šešėliais,kurie akimirksniu sukurs užbaigto makiažo įvaizdį. Sudėtyje esantis pagrindas išsaugo makiažą, kad žavėtumėte visus nuo ryto iki vakaro!






Mano nuomonė:

Sutikite, dirbti ir daryti makiažus su kreminiais šešėliais yra labai paprasta, nereikia sklaidyti, nereikia derinti atspalvių, užtenka tik kelių spalvų tobulam efektui, o kartais net vieno tobulo blizgaus atspalvio. Taip, profesionalai paryškina kreminiais šešėliais makiažą (aš irgi taip darau, mano mėgstamiausias būdas, paryškinti smokey eyes makiažą su violetiniais šešėliais), tačiau tai nėra būtina. Aš labai seniai ieškojau geros kokybės ir pigmentacijos produkto, kuris būtų prieinamas, kurio kaina nebūtų labai aukšta, o spalva išsilaikytų visą vakarą. Pagaliau aš tai radau, mano pažintis su Artistry kreminiais šešėliais prasidėjo nuo violetinio atspalvio, aš likau sužavėta tiek sunkiu stikliniu įpakavimu, tiek kokybe ir pigmentacija. Šešėliai labai minkštos tekstūros, sklaidosi paprastai ir lengvai, pagrindo reikia (aš naudoju nude arba ryškesnių atspalvių paprastus šešėlius), išsilaiko visą dieną. Būtent todėl aš užsakiau ir du kitus atspalvius: bronzinį ir auksinį, kokybė ir pigmentacija nenuvylė. Mano manymu, jie tobulai atrodo kartu, šviesesnis idealiai tinka naudoti po antakiu ir šviesinti akies pradžią, o tamsesnis bronzinis tobulai tinka tamsinti kamputį ( o jeigu panaudoti dar paprastus šešėlius ir kiek stipriau patamsinti kamputį, rezultatas gaunasi tobulas).
Apibendrinant noriu pasakyti, kad iš visos Bangkok kolekcijos (o praėjo jau tikrai daug laiko tam, kad vertinti rezultatą), aš naudoju paletę su skaistalais ir šiuos šešėlius, visos kitos priemonės neprilipo. Kreminius šešėlius labai rekomenduolju, auksinis atspalvis tinka ir kiekvienos dienos makiažui, tik reikia naudoti saikingai.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig