2019 m. gruodžio 19 d., ketvirtadienis

Coslys kosmetika – Prancūzijos įkvėptas ekologiškas švelnumas


Labas rytas, mano brangieji, mano pirmoji pažintis su Coslys kosmetika buvo labai sėkminga, aš su dideliu malonumu testavau plaukų priežiūros priemones ir buvau sužavėta be galo ir krašto, atėjo laikas įvertinti ir veido priežiūros priemones. Šiandien jūsų dėmesiui matiškumo suteikiantis losjonas, veido kremas su lelijų ekstraktu normaliai ir mišriai odai ir akių makiažo valiklis.





Įkvėpta gamtos, beveik prieš 30 metų, 1985-aisiais, Žanina Gabor įkūrė mažą šeimos verslą, kurį pavadino Comptoir des LYS, ir pradėjo gaminti natūralius higienos, kūno priežiūros ir namų valymo produktus. Kompanija įsikūrusi mažame Somloire kaimelyje, kuriame gyvena vos 800 gyventojų, Šiaurės Vakarų Prancūzijoje, ir iki pat šios dienos yra valdoma Gabor šeimos, kurios nariai taip pat ir dirba joje. Tiek kompanijos varde COMPTOIR DES LYS, tiek prekės ženklo pavadinimuose COSLYS ir ETAMINE DU LYS (E.D.L) yra žodis LYS, kuris prancūziškai reiškia leliją.
Karališko grožio gėlės intarpas į prekės ženklą ir kompanijos pavadinimą turi reikšmę. Pirmiausia, jis iš karto atspindi, jog prancūzų kompanija savo gamyboje naudoja išskirtinai augalinės kilmės medžiagas, maksimaliai išvengdama cheminių priemaišų. Tuo tarpu kosmetikoje lelija jau seniai garsėja kaip vertingas odą regeneruojantis augalas, padedantis odai sužydėti ir džiaugtis lelijų grožiu ir gaiva. Ne be reikalo Coslys gamina ir lelijoms dedikuotą kosmetikos liniją, pasižyminčią efektyviu odos atgaivinimu ir sustiprinimu.
Kur pirkti: Bioteka








Mano nuomonė:

Galiu pasakyti iš karto, antroji pažintis buvo sėkminga, užbėgant faktams už akių galiu pasakyti, kad vakar nusipirkau ir dantų pastą, o taip pat savo dovanų maišelyje radau dušo gelį-plaukų šampūną. Manau Coslys kosmetika vienas iš mano šių metų atradimu, nes gera kaina, tobula sudėtis ir fantastiškas poveikis neleidžia galvoti kitaip.
Jeigu iš testuojamų priemonių reikėtų išsirinkti favoritą, tai be jokios abejonės būtų matiškumo suteikiantis losjonas su lelijų ekstraktu. Wow, kokia tobula priemonė. Labai patiko įpakavimas, aromatas, neriebi priemonės tekstūra ir rezultatas ant veido. Vingiorykščių ir rugiagėlių vandenys ramina jautrią odą, ramunėlės skaistina ją, o hamameliai pasižymi poras sutraukiančiu efektu. Apelsinų žiedų vanduo švelnina odą, o migdolų aliejus pasižymi atstatomuoju poveikiu. 
Antroje vietoje akių makiažo valiklis. Nežinau, kas pasidarė akims (oras, kelionės, alergija, vėjas), tačiau naudoti įprastų valomųjų priemonių aš jau vengiu, nes akys rausta. Coslys nuostabi natūralios sudėties alternatyva, kuri idealiai nuvalo net vandeniui atsparu akių makiažą, plius nedirgina akių. Pasakysiu dar daugiau, aš ir savo MAC kremines pudras valau naudojant būtent šį valiklį. Labiausiai patinka purškiamas įpakavimas, kur galima purkšti ant veido, o toliau nuvalyti su servetėle.
Kodėl veido kremas normaliai-mišriai odai liko paskutinėje vietoje? Nes mano oda reikalauja papildomos priežiūros, mano dažniausias pasirinkimas anti-age priemonės. dieninį kremą su makadamijos aliejumi ir lelijų ekstraktu labai rekomenduoju merginoms nuo 20 metų, kur pagrindinė problema, odos drėkinimas ir matiškumo suteikimas. Ne, kremas nepadaro visiškai matinės odos, tačiau gali būti naudojamas kaip makiažo pagrindas prieš darant makiažą. Coslys kremas idealiai atlieka savo funkcijas, drėkina, skaistina ir suteikia veidui energijos.

PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig