2019 m. gruodžio 19 d., ketvirtadienis

Maybelline Superstay Ink Crayon



Kol aš buvau Barselonoje ir Islandijoje, mane pasiekė labai daug skirtingų siuntinių ir kosmetikos naujienų. Pasakysiu nuoširdžiai, mane labiausiai domina priemones plaukams ir dekoratyvinė kosmetika, todėl testavimą pradedame iš karto. Šiandien mano pasakojimas bloge apie Maybelline Superstay Ink Crayon ilgai išliekančius itin lengvos formulės lūpų dažus.





Pasitikite naujeiną – Superstay Ink Crayon – ilgai išliekantčius itin lengvos konsistencijos lūpų dažus, kuriuos sukurti įkvėpė niekad nemiegantis Niujorkas. Šį išskirtinį pieštuko formos lūpdažį paprasta naudoti, o lūpas jis nudažo sodriai matine spalva, kuri išlieka iki 8 valandų. Su drožtuku, todėl pieštuką galėsite pasismailinti ir lūpas kruopščiai pasiryškinti kur bebūtumėte.                                                                                               
Kaip naudoti:
1 ŽINGSNIS. Smailiu galiuku užtepkite ilgai išliekančio lūpdažio ant viršutinės lūpos vidurio ir apveskite lūpų kontūrą.
2 ŽINGSNIS. Storesne puse nuspalvinkite lūpas – greita ir paprasta! Iki 8 valandų išliekantis matinis atspalvis, puikiai tinkantis tiek dienos metu, tiek vakare!
Rezultatas:
Intensyvi matinė spalva ir tiksliai be jokių pastangų padažytos lūpos.
Su tokiais pavadinimais kaip „Lead The Way“, „ Own Your Empire “ ir „Settle For More“, 8 atspalvių kolekcija, nuo tamsių uogų iki švelnių nude, alsuoja nuolat judančios ir kažkur skubančios moters energija. Jie tinkami naudoti bet kur ir bet kada, kuriant tiek paprastą kasdienį, tik ryškų vakarinį makiažo įvaizdžius.







Mano nuomonė:

Jeigu labai trumpai, tai naujiena nustebino gerąja prasme ir labai patiko. Aš manau, kad matiniai lūpų dažai ir blizgiai seniai tapo 'must have', tai labai patogi makiažo priemonė, kuri turi labai stiprią pigmentaciją ir ilgai išlieka ant lūpų. Vienintelis minusas, kurį gali pastebėti pirkėjai, sausos lūpos. Būtent todėl kiekviena kosmetiką gaminanti kompanija stengiasi kaip įmanydama patobulinti tokių populiarių matinių lūpų dažų formulę. Ar pavyksta? Tikrai taip. Man atrodo, nuo pirmųjų matinių lūpų dažų iki dabartinio praėjo visa amžinybė. Viskas pasikeitė labai stipriai, ir formulės, ir rezultatas ant lūpų, ir drėkinamasis efektas (taip, taip, naujieji matiniai ir ilgai išliekantys lūpų dažai jau nebe sausina lūpų). 
Šnekant apie Maybelline Superstay Ink Crayon noriu pasakyti, kad tai labai sėkminga kolekcija, nes spalvos tiks kiekvienam iš jūsų. Nors aš labai mėgstu ryškius raudonus, kurie kolekcijoje net keli, negaliu nepaminėti ir nude atspalvių. Mano favoritai - 15 nude, 40 raudonai oranžinis ir 50 klasikinis raudonas. Didelis pliusas - aš negalvoju apie pieštukus, lūpų dažų forma leidžia man labai tikslingai nubrėžti tikslią liniją.
Labai rekomenduoju išbandyti, nes Maybelline Superstay Ink Crayon formulė garantuoju patiks kiekvienam iš jūsų.

PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig