2019 m. gruodžio 20 d., penktadienis

Gold, Baby! It's a New Year! by Margarita


Labas rytas, mano brangieji, peršalimas ir būvimas namuose turi labai svarbų pliusą, blogo rašymas. Kaip aš pasiilgau šio dalyko, net neįsivaizduojate. Kiek priemonių išbandyta, kiek dar gauta išbandyti, tačiau kelionės ir geras laikas man yra svarbiau, taip, šiuo metu man tai yra žymiai svarbiau. Bet, kol namuose, rašau... Šiandien apie gražiausią ir nuostabiausią dovaną iš Margarita. 










Mano nuomonė:

Aš nežinau, ar šitas limituoto leidimo linija yra parduotuvėje, nes labai rekomenduoju dabar viską mesti ir bėgti pirkti. taip, taip, viska metam ir į parduotuvę. Kodėl? Aš nežinau kaip Jums, tačiau man Kalėdinės nuotaikos visiškai nėra, kelionės, draugai, susitikimai ir asmeninės problemos neleidžia atsipūsti, ieškoti dovanų ir puošti eglutę. Kitą savaitę manęs jau laukia Austrija, o toliau Veneciją. Iš kitos pusės, reikia priemonių, kurios užvestų tą stebuklingą Kalėdinę nuotaiką, tai jeigu arčiau reikalo, Margarita priemonės būtent tokios. Man labai patiko tiek priemonės, tiek pavadinimai, vien Bubbles of Champagne dantų pasta -putos ką reiškia, OMG, jos skirtos tokioms merginoms kaip aš, kurios be Moet butelio šventės neįsivaizduoja. O auksinis Gold, Baby! It's a New Year! veido šveitiklis tapo mano mėgstamiausiu šios kolekcijos produktu, nes jis kvepia Kalėdomis, eglute ir -žaluma. Jis labai švelniai poliruoja veido odą, suteikia jai švelnumo ir išlygina atspalvį. Festive Shower Mood sukelia Kalėdinę nuotaiką duše, nes jis gana skystos konsistencijos su auksinės spalvos blizgučiais ir nuostabiu saldžiu aromatu (man primina Bubble Gum).

Apibendrinant noriu pasakyti, kad jeigu kažkas sugebėjo pavogti jūsų Kalėdinę nuotaiką, Margaritos kolekcijos gali ją grąžinti, todėl skubame į parduotuves į džiaugiamės šventėmis.

PR sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig