2020 m. sausio 30 d., ketvirtadienis

Akių ir lūpų makiažo valiklis ARTISTRY™



Aš manau, kad pats svarbiausias dalykas ne tik tinkamai padaryti makiažą, tačiau ir tinkamai jį nuvalyti. Aš dažniausiai kiekvienos dienos makiažo valymui naudoju servetėles, tačiau kai reikia nuvalyti proginį makiažą, reikia pastangų. Paskutiniu metu mano pagalbininku valant makiažą tapo Akių ir lūpų makiažo valiklis ARTISTRY™.





ARTISTRY Akių ir lūpų makiažo valiklis pasižymi visiškai nauja dviejų fazių formule puikiam rezultatui ir aukščiausio lygio odos apsaugaiLengvas ir švelnus jūsų odai, tačiau pakankamai stiprus, kad lengvai pašalintų vandeniui atsparų ir antspaudų nepaliekantį makiažą. Aukščiausios vertės drėkinantys ingredientai padeda rūpintis jautria akių zona, o lūpos išlieka minkštos, švelnios ir elastingos. 

Dvejopo poveikio, pakankamai stiprus pašalinti net ilgai išliekantį makiažą ir pakankamai švelnus jautriai odai. 

Pažiūrėkite, kaip tai veikia
  • Sukurtas greitai pašalinti ilgai išliekantį lūpų ir akių makiažą.
  • Dviejų fazių formulė aktyvuojama papurčius. 
  • Aliejinė fazė nuvalo makiažą, o vandeninė fazė atgaivina odą.
  • Švelniai nuvalo makiažą be trynimo ar traukimo.
  • Neriebus, nelupantis, nedirginantis ir negraužiantis. 
  • Pasirūpinama blakstienomis, palaikoma lūpų drėgmė. 





Mano nuomonė:

Darant proginį makiažą aš dažniausiai naudoju geriausiai išsilaikančias kosmetikos priemones, ai, būkime realistais, tokias priemones, kurios laikosi ant veido visą dieną, kurios matinės, stiprios pigmentacijos ir atsparios vandeniui. Logiška, tokias priemones nuvalyti būna labai nelengva, plius norisi švelniai valančios, bet gerai nuvalančios priemonės, kuri nesukelia alergijos ir nedirgina veido odos. Aš prieš tai naudojau L'oreal valiklius, jie geri, tačiau Dior blakstienų tušo nenuvalo niekaip. Tenka bružinti, trinti, akis raudona, tušas vietoje, nueini miegoti (nes atrodo, kad viskas kaip ir nuvalyta), atsikeli su juodom dėmėm paakių zonoje.
Akių ir lūpų makiažo valiklis ARTISTRY™ valo ne gana švelniai, tačiau nenuvalyto makiažo nepalieka. Man pilnai užtenka dviejų vatos diskų tam, kad nuvalyti akių ir lūpų makiažą, ir dar vieno pervalyti ir nuimti riebų sluoksnį (priminsiu, kad priemonė dviejų fazių su aliejumi). Aš negaliu pasakyti, kad šita priemonė stebuklas ir perversmas rinkoje, tikrai ne, tačiau be jokios abejones, tai labai geras atsparaus vandenio makiažo valiklis, todėl jeigu naudojate blakstienų tušą arba matinius lūpų dažus (tokius kaip MAC, kurie valant būna ant viso veido), labai rekomenduoju atkreipti dėmesį.

PR sample


SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig