2020 m. sausio 31 d., penktadienis

HAIR CHEMIST COCONUT OIL


Labas rytas, mano brangieji, kiek pas mane susikaupė plaukų priežiūros priemonių nuotraukų, net neįsivaizduojate. Blogo anonsas toks, šnekėsime apie plaukus ir jų priežiūrą. Nežinau kodėl, bet man šita tema įdomiausiai, aš negaliu nueiti į parduotuvė ir nieko nenusipirkti plaukams. O jeigu dar pamatau nuolaidą ir nematytas priemones... žodžiu, laikykite mane trise. Taip mano vonioje atsirado HAIR CHEMIST COCONUT OIL priemonės, šiandien apie jas pašnekėsime plačiau.







Mano nuomonė:

Pamačius Eurokos parduotuvėje nuolaidą o ji buvo tikrai gera, negalėjau susilaikyti. Ilgai stovėjau prie lentynos ir bandžiau išsirinkti, ko noriu labiau, makadamijos riešutų arba kokosų. Nepatikėsite, tačiau kokosai nugalėjo. Aš negaliu pasakyti, kad man labai patinka kokosų aromatas, tikriausiai aš dar prisiminu tuos laikus, kai Body Shop parduotuvės taip stipriai kvepėjo saldžiais kokosais su vanile, kad aš pradėjau nekeisti Body Shop priemonių ir kokosų. Palaipsniui kokosų aromatas grįžo į mano gyvenimą, o gal tas aromatas jau ne toks sintetinis ir kvepia kur kas natūraliau.
Ilgai negalvojat, nes priemonių parduotuvėje liko labai daug, aš nusipirkau šampūną, balzamą ir serumą, sumokėjau apie 11 Eur.
Nuoširdžiai labai patiko natūralus kokosų riešutų aromatas, jeigu patikslinti, sakyčiau kokosų sulčių, jis lengvas, neįkyrūs ir malonus, plaukuose ilgai nelieka. 
Šampūno tekstūra labai tiršta, konsistencija želė, pūtuoja gerai, plauna švelniai, galvos odos nedirgina. Balzamas įprastos konsistencijos, užtepus ant plaukų, plaukai tampa lyg šilkas. Gamintojas ilgai laikyti nesiūlo, todėl aš nuskalauju labai greitai. Viena paslaptis, kodėl po pirmo panaudojimo man priemonės  visiškai nepatiko ir plaukai atrodė susiriebalavę, nes aš blogai išskalavau. Skalaukite ilgiau, priemonės skirtos labai sausiems ir pažeistiems plaukams, jie tikštos ir sunkios konsistencijos, todėl jeigu jūsų plaukai ne tokie sausi, kaip reikiama, rizikuojate likti su riebaluota galva.
Labiausiai man patiko serumas, jis labai labai labai tirštas ir koncentruotas, jo reikia pusės paspaudimo ant plaukų galiukų (nereikia tepti ant visų plaukų, jis riebina), plaukai atsigauna akimirksniu, tampa švelnūs ir pamaitinti. Vienintelis patarimas - nepadauginti.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad labai rekomenduoju šias priemones sausų ir labai sausų, bei pažeistų plaukų savininkėms.






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig