2020 m. sausio 31 d., penktadienis

Antipodes delight hand & body cream


Apie Antipodes kosmetiką galiu šnekėti valandų valandas, jeigu manęs paklaustų, kokie mano mėgstamiausi natūralios, organinės, veganiškos kosmetikos brendai, be jokios abejonės pirmoji vieta atitenka Antipodes, antroji Dr. Haushka. Prieš Naujuosius iš parduotuvės www.bioteka.lt aš gavau dovanas, tarp jų buvo šitas nuostabus rankų ir kūno kremas, kuris nuostabiai kvepia jazminais, šiandien apie jį pašnekėsime plačiau.








Mano nuomonė:

Antipodes kosmetika nėra pigus malonumas, ir tai yra absoliutus faktas, iš kitos pusės, Antipodes kosmetika yra malonumas, o už malonumą mokėti verta. Aš esu bandžiusi gana daug skirtingų Antipodes priemonių: veido aliejų ir kremų, dekoratyvinę kosmetiką, kūno priežiūros priemones, galiu pasakyti nuoširdžiai, labai labai patiko, priemonės tikrai vertos savo kainos. Jeigu tai jūsų pirmoji pažintis, labai rekomenduoju pradėti nuo minerali ės pudros, kuri tokio tobulumo, kad aš neturiu žodžių, o iš veido priežiūros priemonių rekomenduoju išbandyti anti-age aliejuką veidui. 
Grįžtant prie Antipodes delight hand & body cream noriu pasakyti, kad įpakavimas vintažinis, metalinis, spaudžiasi kremas puikiai, o kvepia dieviškai. Aš dievinu labai lengvą jazminų aromatą, jis primina apie tai, kad pavasaris jau ne už kalnų, o tai labai svarbu kai už lango toks niūrus oras ir lietus. Kremas puikiai maitina ir drėkina odą, aš jį nešioju rankinėje ir naudoju ne tik rankoms, bet ir alkūnėms, nežinau, gal vitaminų trūksta bet alkūnės pradėjo labai stipriai sausėti, todėl toks intensyvus kremas būtinas.
Negaliu nepaminėti ir Antipodes moksliškai patvirtintos priemonių sudėties, inovatyvių technologių ir aukštų standartų, o viso priemonių asortimento ieškome čia: www.bioteka.lt


PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig