2020 m. kovo 29 d., sekmadienis

Kai būsime Romoje dar kartą....


Kai būsime Romoje dar kartą.... Anksčiau viskas buvo labai paprasta, nusipirkai bilietus, iššsirinkai viešbutį (arba tiesiog nusipirkai pilną kelionės paketą, kaip mes darėme su Darja) ir keliauji kur nori, kur tik akis žiūri, dabar aš gyvenu tik prisiminimais apie keliones ir naujų kelionių idėjomis.Noriu pasidalinto su Jumis patirtimi, kaip keliauti su rankiniu bagažu, kaip pasiimti mažai drabužių, tačiau kiekvieną dieną atrodyti visiškai kitaip nuotraukose.

Pasakysiu nuoširdžiai, mes skridome ir su skirtingomis kompanijomis, tačiau niekas nesvėrė bagažo, vienintelis dalykas, lagaminas turi atitikti tam tikrus išmatavimus. Svarbu tinkamai atlikti darbą prieš keliones, aš visada pasižiūriu kitų blogerių nuotraukas, sudėlioju maršrutus ir įvertinu spalvinę pastatų gamą. Man svarbu, kad ir aš, ir fonas, ir pasirinkti drabužių deriniai atrodytų harmoningai. Didelis pliusas, patogumas, aš dievinu Jimmy Choo, tačiau jie liko namuose, o su manimi keliavo labai patogus masyvūs ilgaauliai, kurie tinka prie sijonų suknelių ir kelnių. Universalumas didelis pliusas. 
Atlikus namų darbą, aš suskaičiuoju kiek drabužių derinių man reikia, kokia spalvos gama ir kokių aksesuarų pagyvinti įvaizdžius reikia. Labai lengva derinti klasikinius atspalvius: nude, pilkus, baltus, juodus, tačiau būtina pasiimti ir kiek ryškesnę suknelę arba megztinį tam, kad turėti platesnį pasirinkimą. Mano lagamine buvo bordo spalvos suknenę, keli sijonai (nude ir baltas), džinsai, megztiniai įvairių atspalvių ir dvi rankinės. 
Kaip žinia, viršutiniai drabužiai užima labai daug vietos, todėl su kais reikia atsargiai, aš atskridau su Aviator Jacket (nes lagaminė jau nebuvo vietos), o pas Darja buvo juodas paltas ir odinė striukė, todėl mes keisdami drabužius sukūrėme dar daugiau nuostabių įvaizdžiu.





Rankinė - Coccinelle
Kepurė- Bershka
Sijonas - Lindex
Megztinis - Ralph Lauren
Aviator Jacket -  Ralph Lauren
Avalynė - Cesare Paciotti






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig