2020 m. kovo 24 d., antradienis

L'ERBORISTICA OLIO DI MANDORLE DOLCI dušo želė ir kūno kremas


Aš manau, kad per karantiną, kai blogų žinių labai labai daug, kai informacijos internete apie sergančius, prevencijas ir nurodymus ką daryti, be galo ir krašto, kai žmonės panikuoja ir bijo dėl savo gyvybės, ateities ir sveikatos, reikia sustoti akimirksniui ir viską apmąstyti. Lengva pasakyti, sunkiau padaryti. Atsipalaidavimui ir streso mažinimui siūlau prisiminti gerus laikus, keliones, pasidaryti vakarą tik sau, įpilti karšto vandens į vonią, skaityti gerą knygą ir pajungti patinkančią muziką. Svarbiausiai neužmiršti apie žvakes ir atpalaiduojančias kūno priežiūros priemones, mano rekomendacija, tobulos kūno priežiūros priemonės iš L'ERBORISTICA.






L'ERBORISTICA prekės ženklas įkurtas 1969 metais, Italijoje. Kompanija jau gyvuoja beveik 50 metų. Įmonės misija yra kurti priemones, kuriose deri natūralumas, saugumas, efektyvumas, sertifikuota kokybė ir ekologiški standartai. L'ERBORISTICA išsiskiria aukštos kokybės kosmetikos priemonėmis, kurių sudėtyse gausų natūralių ir ekologiškų ingredientų.
Saldžiųjų migdolų dušo želė prižiūri ir puoselėja odą. Priemonė atkuria ir gerina elastingumą. Dušo želė sudėtyje yra 99 % natūralios kilmės veikliųjų medžiagų. L'ERBORISTICA OLIO MANDORLE DOLCI kūno kremas skirtas sausai ir drėgmę praradusiai odai puoselėti. Drėkinamasis ir odos elastingumą gerinantis kremas.

Kur pirkti: Eurokos







Mano nuomonė:

Aš esu didelė ir labai ištikima itališkų kūno ir plaukų priežiūros priemonių gerbėja ir mylėtoja. Kai aš pamačiau Eurokos parduotuvėje L'ERBORISTICA brendą, nusipirkau kūno aliejų pabandymams. Man aliejus taip patiko, kad kai manęs Eurokos paklausė ką norėčiau testuoti, be abejonės atsakiau, L'ERBORISTICA. Šiandien jūsų dėmesiui dušo želė ir kūno kremas su saldžiųjų migdolų ekstraktu, skirti sausai odai, kurie idealiai drėkina, puoselėja ir maitina.
Pasakysiu iš karto, mane labai nustebino priemonių kvapas, jis labai natūralus, nėra sintetinių migdolų, nėra chemijos ir kvapiklių. Priminsiu, kad beveik 99% priemonių sudėties natūralūs ingredientai, kas yra labai svarbu vertinant kokybę. Dušo želė konsistencija tiršta, spalva permatoma, aliejinė. Mane sunku nustebinti su dušo žele, bet naudojant L'ERBORISTICA kokybė jaučiasi iš karto, kūnas švelnus ir nesijaučia sausos odos efekto.
L'ERBORISTICA OLIO DI MANDORLE DOLCI kūno kremas lengvos tekstūros tekstūros, susigeria ne taip greitai, kaip norėtųsi, tačiau puikiai maitina kūno odą. Priemonė turi tokį pat nuostabų ir labai lengvą gaivų migdolų aromatą, todėl manau patiks visiems.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad tai tikrai ne pirmoji mano pažintis su  L'ERBORISTICA priemonėmis, gamintojas siūlo ne tik kūno ir plaukų priežiūros priemones, tačiau ir linija vyrams. Merginos ir moterys, pradžiuginkite savo vyrus, nes jie to tikrai verti.


PR sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig