2020 m. kovo 25 d., trečiadienis

Dr. Hauschka makiažo naujienos: riboto leidimo kolekcija “Natural Spirit”





Sveiki, mano brangieji, nepatikėsite, tačiau šiandien paskutinė mano karantino diena, o rytoj, o rytoj visiška laisvė, grynas oras ir galimybė pajausti ant savo kūno saulės spindulius. Per dvi savaites namuose aš spėjau apgalvoti ir įvertinti labai daug dalykų, permąsčiau ir savo atsakomybę, todėl pažadu laikytis net griežčiausių nurodytų tam, kad karantinas visiems pasibaigtų kaip įmanoma greičiau. Šiandien, kaip vakar ir žadėjau, šnekėsime apie naują  riboto leidimo kolekcija “Natural Spirit” is Dr. Hauschka makiažo kolekciją. Mano rankose tobulas lūpų dažas, šešėliai ir blakstienų tušas ypatingai gražios žalios spalvos.



Naujosios Dr. Hauschka riboto leidimo makiažo kolekcijos "Natural Spirit" spalvos pasižymi šiltais ir natūraliais akcentais, lydinčiais mus rudenį ir žiemą. Švytinti tamsiai žalia, sodri ruda ir subtili rožinė spinduliuoja galią ir ramybę, sukurdamos natūraliai elegantišką, orų ir taikų įvaizdį. "Kurdami Natural Spirit įsikvėpėme nuo plačių horizonto tolių ir gilaus ryšio su žeme," pasakoja Dr. Hauschka prekių vadovė Jana Hofmann. "Pasirinkome žalią dėl akivaizdžių priežasčių – tai vyraujanti spalva gamtoje."
Šilta ruda ir švelniai švytinti smėlinė Dvispalvių akių šešėlių paletėje nr. 01 akims suteikia gylio ir ekspresijos. Apimties suteikiantis blakstienų tušas nr. 05 sodriai akcentuoja intensyvia samanų žalia. Akių pieštukas nr. 08, spalviškai derantis su blakstienų tušu, pabrėžia individualų akių grožį. Dvispalviai skaistalai nr. 04, kuriuose dera abrikosų ir rožinės spalvos, modeliuoja veidą ir suteikia odai žavaus švytėjimo. Galiausiai, lūpų dažai nr. 20 užbaigia natūralų, gyvybingą įvaizdį, nude atspalviu su švelniu švytėjimu. Riboto leidimo makiažo kolekcijos "Natural Spirit" priemonių galite įsigyti trumpą laiką kaip priedą prie klasikinės Dr. Hauschka makiažo kolekcijos.












Mano nuomonė:

Puikiai žinote, kad esu labai ištikima Dr. Hauschka kūno ir plaukų priežiūros priemonių mylėtoja ir gerbėja, man labai patinka kokybė ir natūrali sudėtis, su makiažui skirtomis priemonėmis man įtikti kur kas sunkiau, nes mano reikalavimai aukšti. Aš noriu ne tik natūralios sudėties, bet ir tobulo vaizdo ant veido ir geros pigmentacijos. 
Šnekant apie Dr. Hauschka “Natural Spirit” kolekciją noriu pasakyti, kad man labai patiko įpakavimai, OMG, kokie tobuli, stilingi ir gražūs, už kolekcijos idėją ir dizainą Dr. Hauschka gauna iš manęs 10 balų, bet pereikime prie testavimo.
Mano mėgstamiausia šios kolekcijos priemonė - pusiau kreminės tekstūros nude spalvos lūpų dažai. Įpakavimas tokios pat spalvos, kaip ir lūpų dažų atspalvis. Atidarai įpakavimą ir jauti fantastišką žolelių aromatą, lūpų dažų tekstūra kreminė, maloniai dengiasi ir ant lūpų atrodo labai gražiai. Svarbiausiai pojūčiai, nes užtepus lūpdažį jaučiasi drėkinimo efektas, bet tekstūra pusiau matinė. Žodžiu, man velniškai patiko tiek spalva, tiek tekstūra, tiek efektas, kad aš nuoširdžiai labai rekomenduoju išbandyti ir įvertinti patieks, tai kone geriausi nude lūpų dažai mano kosmetinėje.
Antroje vietoje blakstienų tušas, kuris pakerėjo mane savo nuostabių žaliu atspalviu. Aš nelabai tikėjausi, kad spalva gali matysis, bet matosi labai gerai. Ji prabangi, nereali ir gražiai paryškina rudų akių atspalvį. Šepetėlis nudažo blakstienas nuo pat augimo linijos, jos gražios ir atskirtos, apimtis yra, tačiau viskas atrodo labai natūraliai.
Šios kolekcijos šešėlius aš naudoju antakiams, nes ant akių man norisi ryškesnių variantš, o ruda spalva idealiai tinka paryškinti ir koreguoti mano antakių formą, plius su šviesiu atspalvių tepu po antakiu ir gaunu tobulą efektą.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad labiausiai patiko Dr. Hauschka lūpų dažai, einu goooglinti kokių dar atspalvių siūlo gamintojas, nes tai tikrai ne paskutinis natūralios sudėties lūpų dažas mano kolekcijoje.


PR sample














SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig