2020 m. balandžio 14 d., antradienis

Elvital Color Vive #GOPURPLE


Būti blondine šį sunku laikotarpį oi kaip nelengva, man atrodo, kai tik užsidarė grožio salonai ir kosmetikos parduotuvės, mano plaukai pradėjo geltonuoti trigubai greičiau, nei įprastai. Suprantu, esu namuose ir super tobuli plaukai ne primas būtinumas, tačiau žiūrėti į save veidrodyje norisi su malonumu, o ne galvoti, na kada aš pagaliau pateksiu į savo grožio saloną. Kaip sako daugelis meistrų, geriau nedažyti plaukus namų sąlygomis, sugadinsite plaukus, gausite dar blogesnį rezultatą negu yra dabar, reikės mokėti dvigubai už tai, kad grįžti prie norimo atspalvio. Tai ką daryti? Daugiau dėmesio skirti plaukų priežiūros priemonėms, plius naudoti atspalvį koreguojančias priemones, tai vizualiai jūsų plaukai atrodys gražiai. Savaitgalį L'oreal mane pradžiugino savo plaukų priežiūros priemonėmis, jeigu apie Color Vive plaukų liniją šnekėti kaip ir nereikia, tai Purple linijos šampūną ir kaukę aptarti privalome.




Ar tavo plaukų spalva nebeatrodo tokia graži, kokia ji buvo po dažymo, o ant plaukų pradėjo atsirasti geltonos ar varinės spalvos atspalvių? Nesijaudink, mes tai išspręsime! Jei esi šviesiaplaukė, turi žilų plaukų ar tik šviesių sruogelių, tuomet Elvital Color-Vive Purple šampūnas ir kaukė yra sukurti tau! Purpurinis šampūnas iškart neutralizuoja nepageidaujamus šiltus tonus, „šaldo“ plaukus ir apsaugo juos nuo UV spindulių. O tai labai aktualu šiuo metu, kuomet nėra galimybės nueiti į grožio salono atnaujinti atspalvį.
KAIP VEIKIA PURPURINIS ŠAMPŪNAS?
·       NEUTRALIZUOJA NEPAGEIDAUJAMUS GELSVUS ATSPALVIUS – spalvų paletėje violetinė spalva yra priešais geltoną, todėl toks atspalvis geriausiai neutralizuoja geltoną ir oranžinį atspalvius. Speciali violetinės spalvos formulė pašalina geltonus atspalvius nesausindama plaukų!
·       APSAUGO SPALVĄ – šviesinant plaukus atsiveria plonas apsauginis sluoksnis, saugantis plauko pluoštą, todėl padidėja rizika juos pažeisti. Šampūne esantis UV filtras apsaugo plaukus nuo kenksmingo saulės poveikio ir galimų pažeidimų.
·       PRAILGINA DAŽYMO EFEKTĄ – laikui bėgant po dažymo pro spalvą gali pradėti skverbtis nepageidaujami geltonos ir vario spalvos tonai, todėl violetiniai pigmentai geriausiai sustabdo šį procesą ir ilgiau išlaiko tavo tobulą spalvą!
NAUDOJIMAS:
Elvital Purple šampūnas veikia iškart taigi, efektą pamatysi jau po pirmo naudojimo. Šilti geltoni tonai pakeičiami šaltesniais atspalviais, todėl spalva atrodo kaip tik ką po dažymo! Ir visa tai, nerizikuojant išsausinti plaukus.
1. Purpurinį šampūną ir kaukę naudok kartą per savaitę, pakaitomis su dažytų plaukų spalvą puoselėjančiu šampūnu Elvital Color-Vive.
2. Šviesintiems, šviesiems, žiliems plaukams: masažuok plaukus 1–3 minutes. Tamsiems plaukams, dažytiems sruogelėmis: palaikyk iki 5 minučių.
3. Gerai nuplauk drungnu vandeniu.








Mano nuomonė:

Kaip aš jau sakiau, apie Color Vive plaukų liniją dažytiems plaukams sakyti per daug nereikia, ji viena iš populiariausių Elvital šeimoje. Kas iš mūsų nedažo plaukų? Visos dažome. Kas nenori gražios ir ilgai išliekančios spalvos? Logiška, norime visos. Mano rekomendacija tokia, jeigu jūsų plaukai riebūs naudoti Elvital šampūną ir balzamą, o jeigu blondiniški, pažeisti ir sausi - šampūną, kaukę ir aliejuką (kartais galima ir nenuplaunamą purškiamą plaukų balzamą). 
Purple šampūnas iš L'oreal mano vonioje gyvena nuo vasaros laiku, gavau jį testavimui prieš pat kelionę į Turkiją, kur jis man labai pravertė. Nuo baseinų su chlorų (nebūtinai per atostogas, mano sporto klube buvo lygiai toks pats) plaukai greičiau praranda atspalvį. Visi puikiai žinome, šaltas ir pilkas atspalvis (pigmentas) greičiausiai išsiplauna, o geltonas (hello hello) lieka ilgam. Ką daryti? Dažyti, tinkamai prižiūrėti, naudoti violetinės spalvos šampūną ir kaukę. Elvital Purple šampūnas labai pigmentuotas, jis gerai pašailna geltonus atspalvius, tačiau į žalią ir violetinę spalvą plaukų nenudažo (patikėkite, būna ir tokių variantų), kiek sausina, tačiau nekritiškai. Gamintojas siūlo naudoti šampūną ir kaukę vieną kartą per savaitę, aš taip ir darau. Purple kaukė mano 'must have', ji tobulai maitina ir drėkina plaukus, plius suteikia plaukams švelnumą ir šalina geltoną atspalvį. Ne, ji nėra tokia pat pigmentuota, kaip šampūnas, tačiau savo darbą atlieka gerai. Man atrodo, kažkada L'oreal blond dažuose buvo tokia pat violetinės spalvos kaukė, aš ją švelniai myliu nuo tų laikų.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad nerekomenduoju patiems dažyti plaukų ir šviesinti šaknų, patikėkite, rezultatas tirai nebus toks, koks būna pas meistrą, o plaukas liks sugadintas, tačiau spalvą koreguojančias priemones naudoti tikrai galite, Elvital Color Vive vienas iš pasirinkimų.


PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig