2020 m. balandžio 16 d., ketvirtadienis

NYX PROFESSIONAL MAKEUP High glass kolekcija


Sveiki mano brangieji, kol manęs nebuvo su jumis, blogo skaitomumas dar paaugo, mane tai labai džiugina, todėl grįžau su gera nuotaika, pailsėjusi ir atsigavusi. Ar sėdint namuose visą dieną galima pavargti? O taip, patikėkite, uždara patalpa, pižama, kelionės nuo kambario iki virtuvės vargina morališkai. Jeigu nebūtų kosmetikos naujienų, nežinau net ką daryčiau, ačiū labai visiems atstovams kurie siunčia, bendrauja ir nori bendradarbiauti. Šį kartą jūsų dėmesiui nauja NYX PROFESSIONAL MAKEUP High glass kolekcija. Ar man patinka švytėjimo efektas? O taip, labai. Ar man patinka glow efekto pudros ir makiažo pagrindai? Tirai taip. Ar tai meilė iš pirmo žvilgsnio? Kol kas taip pasakyti negaliu, tačiau daugelis priemonių labai patiko.






















Mano nuomonė:

Jeigu manęs paklaustų, koks mano mėgstamiausias maiažo pagrindas iš NYX PROFESSIONAL MAKEUP, aš atsakyčiau negalvodama, Born to Glow. Kodėl? Kreminė tekstūra, fantastiškai lengva konsistencija, vidutinis maskavimo efektas (jeigu įdėti pastangų, maskavimas gali būti labai geras), natūralus vaizdas, lengvas glow efektas ir tobulai tinkantis atspalvis. Kas nepatinka? Įpakavimas. Nežinau kodėl, tačiau pas mane paspaudus ant tūbelės pudrą buna ant megztinio pastoviai, arba ant sijono, arba ant suknelės. Bums, ir yra. Išmokau tepti labai atsargiai, nespausti ir jau beveik susidraugavau. Būtent todėl. sužinojus apie Glow kolekcijos papildymą buvau labai laiminga ir norėjau kaip įmanoma greičiau išbandyti siūlomus stebuklus. 
Tikriausiai reikia pradėti nuo pradžios, High Glass makiažo pagrindas man labai patiko, švelnus rožinis atspalvis, stiprus glow efektas ir gražus vaizdas ant veido. Man atrodo, pagrindas gerai vizualiai maskuoja poras ir veidas atrodo lyg su blur efektu. Makiažo pagrindui skirtas šepetėlis pakerėjo mane po pirmo išbandymo. Minkštas, neįprastos formos, gerai paskirsto pagrindą ir, pats svarbiausias dalykas, puikiai išsiplauna po naudojimo. Užtepus pagrindą ant veido (o aš darau būtent taip, nes galima pagrindą ir maišyti su pudra) kreminė pudra tepasi kur kas lengviau, High Glass pagrindas sustiprina glow efektą, aš galiu pasakyti, kad man tobulai veidas atrodo be pudros, užtenka tik maskuoklio.
Born to Glow maskuokliai maskuoja gerai, aplikatorius malonus ir fainas. Mano atspalviai gana šviesūs, tačiau pašviesinti paakių zonai tinka idealiai.
Šnekant apie pudrą noriu pasakyti iš karto, nepatiko. Kodėl? Atrodo ir tekstūra maloni, ir glow efektas tobulas, ir spalva kaip ir gera. Tepant pudrą ant veido pas mane juda makiažo pagrindas, veidas eina dryžiais ir atrodo ne taip, kaip turėtų. Pudra paryškina poras ir jie šviečia net iš tolo. Atrodo toks pat glow efektas, tačiau koks skirtingas. Padarius porą bandymų, supratau, kad žingsnį su pudrą aš tikrai praleidžiu, ne mano priemonė ir tiek, o iš karto pereinu prie higlighterio.
Dar viena tobula priemonė kolekcijoje - High glass higlighteris, minkštas, pigmentuotas, suteikiantis švytėjimo efektą (kaip iš kosmoso), plius be blizgučių (kurie man nepatinka). Pabaigai, kaip siūlo gamintojas, reikia užfiksuoti makiažą su Setting Spray ir džiaugtis rezultatu.

Apibendrinant noriu pasakyti kelis žodžius apie 'stiklinį glow efektą', manau, kad toks, koks yra nuotraukose, tinka tik fotosesijoms, su tokiu veidu tikrai į darbą neeisi, tačiau nereikia pamiršti, kad lengvas švytėjimo efektas suteikia veidui gaivumo, natūralumo ir putlumo. Noriu pasakyti, kad labai svarbu išsirinkti Jums tinkančias priemones, o ne bandyti atkartoti madą. Mano rekomendavcijas jau girdėjote, todėl pažintį su kolekciją labai rekomenduoju pradėti nuo makiažo pagrindo, tobulos kreminės pudros ir higlighterių, o taip pat nepamiršti ir apie naujus šepetėlius.

PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig