2020 m. balandžio 16 d., ketvirtadienis

L'ORÉAL ROUGE SIGNATURE



Kaip ir žadėjau, savo bloge daugiau dėmesio skirti dekoratyvinei kosmetikai, taip ir darau. Aš esu iš tų žmonių, kurie mėgsta bandyti kažką naujo, tačiau kaip bebūtų, visada sugrįžta prie gerų ir jau išbandytų priemonių, kurie tikrai nenuvilia ir kelia džiaugsmą. Šiandien jūsų dėmesiui dar vienas tobulas ir mano rekomenduojamas išbandyti produktas, L'ORÉAL ROUGE SIGNATURE lūpų dažai, o nauja raudonų atspalvių kolekcija pakerėjo mano širdį iš karto.



Lūpų dažai su intensyvią spalvą dovanojančiais ilgai išliekančiais pigmentais ir inovatyvia aliejine-vandenine formule, sukuriančia nedažytų lūpų pojūtį. Mažiau yra daugiau: mažiau tekstūros, daugiau įspūdingos spalvos.








Mano nuomonė:

Kaip aš per karantiną pasiilgau parduotuvių, Jūs net neįsivaizduojate. Taip norisi nueiti į kosmetikos parduotuvę, apžiūrėti naujienas, spalvas, tekstūras, išsirinkti kažką naujo. Tas dalykas, kad turėti progą pasidažyti, jau daug ką reiškia. Labai pasiilgau renginių, žmonių, normalaus bendravimo ir .... raudonos spalvos lūpų dažų. Dabar tai koks skirtumas? Ar raudonas lūpų dažas, ar mėlynas, ar juodas? Respiratorius paslepia viską, logiška, saugumas ir sveikata pirmoje vietoje. Tikriausiai reikia nusipirkti raudonos spalvos respiratorių? Šnekant apie raudonos spalvos lūpų dažus, su malonumu noriu pristatyti naujus L'ORÉAL ROUGE SIGNATURE atspalvius. Kuris mėgstamiausias? Visi. L'oreal savo pirkėjams siūlo labai platų lūpų dažų, blizgesių ir matinių lūpų dažų pasirinkimas, L'ORÉAL ROUGE SIGNATURE variantas labai išskirtinis. Tai lengvos konsistencijos pigmentuotas tintas, kuris gerai nudažo lūpas, nesausina ir išsilaiko apie 4-5 valandas. Didelis privalumas - patogus aplikatorius. Minusas - man jaučiamas cheminis kvapas.
L'ORÉAL ROUGE SIGNATURE tai matinis ilgalaikis efektas, kuris patiks kiekvienam iš jūsų, o patogus aplikatorius leis labai tikslingai nudažyti lūpas nenaudojant pieštuko.

PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig