2020 m. balandžio 20 d., pirmadienis

PIXI Hydrating Milky Collection


Sveiki, mano brangieji, ir vėl pirmadienis, naujos savaitės pradžia. Karantino naujienos dar nedžiugina, kada viskas pasibaigs neaišku, tai kelia nerimą. Kodėl? Nes neįmanoma prognozuoti ir planuoti atostogų, darbų, fotosesijų ir kažkokių kitų dalykų. Iš kitos pusės, mes išmokome vertinti gamtą, laisvą laiką, darbą prie kompiuterio ir asmeninio bendravimo trūkumą. Vakar buvome prie ežero, kaip nuostabu kvėpuoti grynu oru, jausti saulę, vėją ir net lietų. Dar vienas pliusas, daugiau procedūrų namų sąlygomis, daugiau išbandytų veido priežiūros priemonių. Labai apsidžiaugiau gavus testavimui visą PIXY Hydrating Milky kolekciją. Aišku, mano favoritas priemonės su vitaminu C, tačiau apie odos drėkinimą pamiršti tikrai nereikia.











Mano nuomonė:

Nenustoju džiaugtis galimybe bendradarbiauti su Pixi, tai vienas iš mano favoritu šnekant apie veido priežiūros priemones. Gamintojas testavimui siunčia ne vieną produktą, o visą kolekciją tam, kad tu, kaip blogeris, galėtum įvertinti visas priemones kartu. Kaip aš jau sakiau, mano veido oda išsirinko savo favoritus, tai priemonės su vitaminu C, tobulai tinka mano pavargusiai ir praradusiai spindėsį veido odai (o iš kur tas spindesys, jeigu visą dieną prie kompiuterio ir namuose). Iš kitos pusės, drėkinimas irgi labai svarbu, todėl su malonumu pradėjau testavimą. Pradėsiu nuo priemonių, kurios patiko labiausiai. 
Pirmoje vietoje kreminės tekstūros veido šveitiklis Hydrating Milky Peel, jis labai švelniai poliruoja veido odą, suteikia švelnumo, pašalina negyvąsias odos ląsteles ir gerai drėkina. Po naudojimo neatsiranda 'sausos odos' pojūčio, o tai labai svarbu, ypač pavasarį, kai oda pavargus ir reikalauja stipresnių priemonių. Manau šis šveitiklis idealiai tiks sausai ir jautriai odai.
Antroje vietoje Hydrating Milky Lotion kuris tinka ne tik veidui, bet ir kūnui. Būtent kūno drėkinimui aš jį ir naudoju.
Hydrating Milky Serum irgi pradžugino mano veido odą, jis kreminės konsistencijos, labai lengvos tekstūros, susigeria akimirksniu, suteikia veidui švelnumo ir gerai drėkina. Jeigu jūsų veido oda labai sausa, serumas gali būti tobulas makiažo pagrindas, jeigu kaip mano mišri - rekomenduoju priemonę naudoti tik vakarais prieš miega, tepti daugiau, o iš ryto atsikelti su šilkine oda.
Dar kelis žodžius noriu pasakyti ir apie drėkinamąjį losjoną, jis fainas, nuostabus, tačiau pralenkti "Glow" ir "Vitamin C" versijos tikrai negali, bent jau mano akyse.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad Hydrating linija patiks tiems, kas tikisi drėkinimo, kieno oda sausa ir jautri. Labai rekomenduoju išbandyti ir ieškoti pilno PIXI asortimento www.douglas.lt parduotuvėse.


PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig