2020 m. balandžio 29 d., trečiadienis

Huda Beauty Ruby Obsessions


Labas rytas, mano brangieji, ar girdėjote gerą naujieną? Nuo gegužės vidurio lėktuvai pradės skraidyti į Europos šalis? Aš jau planuoju keliones ir rašau norų sąrašą į Sephorą, o kol kas jūsų dėmesiui nuostabioji, ryškių atspalvių,  Huda Beauty Ruby Obsessions šešėlių paletė.







Mano nuomonė:

Huda Beauty mano naujoji meilė, aš jau galvoju ką dar norėčiau išbandyti iš šitos kosmetikos linijos, o kol kas labai džiaugiuosi savo turimais šešėliais. Mano kolekcijoje net 3 nuostabios paletės, dvi iš Nude linijos ir viena labai ryški. Testuojant parduotuvėje dideles paletes supratau, man labiau patinka tokios mažos, spalvos labai suderintos, kaina prieinama, kokybė gera, o makiažas gaunasi tobulissimo.
Jeigu Nude paletėse atspalviai neutralūs, tai Huda Beauty Ruby Obsessions ryški ir labai pigmentuota gražuolė. Jos įpakavimas kartoninis, gana kokybiškas ir tarnaus tikrai ilgai (Nude palečių plastikinis, kas kelis kartus geriau ir praktiškiau). Paletėje keturi blizgūs ir keturi matiniai atspalviai. Jeigu nude paletėse blizgučiai minkšti ir neįprasti, tai čia jie kietesni ir labiau byra (ypač tamsus atspalvis). Negaliu pasakyti, kad šita paletė tinka dieniniam makiažui, net liežuvis neapsiverčia, čia net persikinis atspalvis labai ryškus, o ant akių atrodo labai neįprastai. Paletė tiks tik labai ryškioms asmenybėms ir toms, kas dievina vakarinius ir išskirtinius makiažo variantus. Šnekant apie kokybę noriu pasakyti, kad ji tobula. Šešėliai minkšti, pigmentuoti ir ryškūs, juos naudoti vienas malonumas, todėl drąsiai rekomenduoju, jeigu būsite užsienyje, būtinai nusipirkite sau vieną huda Beauty paletę, pamatysite, tai bus pirma, bet ne paskutinę jūsų kolekcijoje.



SHARE:

2 komentarai

Blogger Template Created by pipdig