2020 m. balandžio 30 d., ketvirtadienis

Laikomės dietos su Amway Body Key II dalis


Sveiki, mano brangieji, iki vasaros liko visai nedaug, todėl jeigu nusprendėte tobulinti 
savo figūrą, laikas bėga labai greitai. Aš jau pasakojau bloge apie Amway Body Key svorio reguliavimui skirtus produktus, praėjo du mėnesiai, labai noriu pasidalinti savo rezultatais ir mėgstamų produktų sąrašu. 

















Mano nuomonė:

Apie mano pirmąją pažintį su Amway Body Key produktais galite perskaityti čia, patirtis tikrai buvo labai gera, visi užsakytieji produktai labai patiko, todėl šiandien antrasis dublis ir kūno linijų tobulinimo patirties rezultatai. Per du mėnesius aš sulieknėjau 5 kilogramais, tačiau tai ne tik Amway Body Key produktai, tai ir sveikas gyvenimo būdas (aš atsisakiau kavos, vyno, restorano maisto (ačiū dievui karantinas padėjo, o dabar ir nesinori)). Vietoje sėdėjimo namuose pradėjome daugiau vaikšioti, pamatėme visus įmanomus vaizdinius takus netoli Vilniaus. Mano tikslas - kiekvieną dieną praeiti ne mažiau 5 tūkstančių žingsnių. Prisidėjo ir grožio procedūros, plius sausas masažas, probleminių kūno dalių įvyniojimas ir specialūs kremai kūno stangrinimui ir celiulito naikinimui. Kiekvieną dieną du kartus aš darau mini treniruotes po 15 minučių, naudoju ir kamuolį, ir gumas ir ratą. Aš manau, kad tai irgi labai gerina svoriu rezultatą. 
Žinoma, ne ką svarbu ir tinkamai subalansuota mitybą, nors kalorijų tikrai neskaičiuoju, o stengiuosi valgyti daugiau daržovių, košių ir virtos mėsos, negaliu nepaminėti ir Amway Body Key produktų. Mano favoritas - Amway Body Key arbata. Sutikite, labai sunku per dieną išgerti 2 litrus vandens, tačiau geriant arbatą (nuo kurios dar nesinori valgyti) šią užduotį aš įveikiu labai lengvai. Arbata turi nuostabų žolelių skonį, aš nuo jos pradedu savo rytus ir jaučiu energijos užtaisą visą dieną.
Tiems, kam labai sunku atsakyti saldumynų labai rekomenduoju Amway Body Key sveikus užkandžius, gamintojas siūlo dviejų skonių batonėlius: su šokoladu ir su tropiniais vaisiais. Šitoje vietoje labai sunku išsirinkti nugalėtoją, nes man patinka tiek baltas šokoladas, tiek džiovinti mangai, tiek juodas šokoldas ir migdolų riešutai.  Juodo šokolado ir Tropinių vaisių skonio, bodykey by NUTRILITE Maisto pakaitalo batonėliai yra mitybiškai subalansuoti ir patogios užkandžių batonėlio porcijos dydžio. Tai reiškia, kad galite mėgautis kiekvienu savo svorio valdymo kąsniu, nesvarbu kur būtumėte. Tinkami visiems bodykey by NUTRILITE mitybos tipams ir su natūraliomis sudedamosiomis dalimis, vitaminais ir mineralais. Maisto pakaitalo batonėliai yra geriausias būdas jums tapti geriausiu savimi. Pasak gamintojo, jeigu du valgius pakeisti batonėliais, galima numesti svorio, jeigu vieną, palaikyti svorį po dietos.
Na o dabar jūsų dėmesiui visiška naujiena, skaidulų milteliai. UTRILITE Fibre Powder yra specialus trijų tirpių skaidulų, natūraliai gaunamų iš augalinių šaltinių, mišinys. Tai patogus būdas suvartoti papildomą skaidulų kiekį. Šie beskoniai, lengvai maišomi milteliai gali būti barstomi ant maisto produktų arba gali būti maišomi su skysčiais. Rekomenduojama paros skaidulų dozė suaugusiesiems yra 25-30 g. Šiame produkte yra 5 g. tirpių skaidulų ir jis gali būti vartojamas kartu su kitais NUTRILITE™ skaidulų produktais, aprūpinančiais skirtingais skaidulų šaltiniais. Perskaičius gamintojo pateiktą informaciją aš ne iš karto supratau kas tai per "žvėris", man reikėjo paieškoti informacijos internete tam, kad suprasti, man būtinai jų reikia. 
Maistinės skaidulos – tai augalinės kilmės medžiagos, kurių funkcija mūsų organizme gana paprasta – padėti virškinimo sistemai. Skaidulos padeda judėti maistui per visą žarnyną, kurio ilgis, jeigu jį ištiestume, gali siekti net 10 metrų. Skaidulos, judėdamos per žarnyną, sugeria vandenį ir palengvina tuštinimąsi. Kodėl reikia vartoti skaidulus? Jie reguliuoja cukraus kiekį kraujyje, palaiko širdies sveikatą, mažina cholesterolio kiekį, sumažina insulto riziką, palaiko odos sveikatą, sumažina divertikulito riziką, sumažina hemorojaus riziką, padeda, esant dirgliosios žarnos sindromui, valo žarnyną ir palaiko jo sveikatą, reguliuoja žarnyno rūgštingumą, apsaugo nuo vidurių užkietėjimo, apsaugo nuo akmenų inkstuose ir tulžies pūslėje, prevencija dėl storosios žarnos vėžio, palaiko sveiką kūno svorį. Matote, koks tai gėris? Koks jaučiamas poveikis? Tuščio skrandžio jausmas, tai yra nuostabu, aš niekada negalvojau, kad jis toks malonus. Man po vieno kurso lengviau judėti, lengviau užmigti, aš užmiršau kas yra vidurių užkietėjimas ir mano oda pasitaisė, mažieji spuogeliai visiškai išnyko. Vienu žodžiu, skaidulus rekomenduoju kiekvienam iš jūsų, tikrai teigiamai įvertinsite rezultatą.
Paskutinis mano sąraše Amway Body Key Šokoladinis kokteilis su sumažintu riebalu kiekiu. Aš esu išbandžiusi visus variantus, tikriausiai šitie yra mano favoritai. Didelis pliusas - nėra riebalų ir labai daug angliavandenių, kokteilis idealiai tinka atgaivinti jėgas po treniruotės, visada važuoja su manimi į žygius ir tapo mano dietos neatsiejama dalimi.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad galimai 5 kg nėra super geras ir įspūdingas rezultatas, tačiau viskas turi būti palaipsniui, nevarginant organizmo dietomis, o nuostabieji Amway Body Key produktai tapo mano pagalbininkais siekiant gražių linijų.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig