2020 m. balandžio 30 d., ketvirtadienis

Vita Liberata Fabulous Self Tanning Mist - Savaiminio įdegio dulksna


Jau šiandien rytoj prasidės nuostabūs orai, bus šilta, faina ir nerealu lauke. Taip, karantinas švelnėja ir suteikia mums galimybę vėl grįžti prie normalaus gyvenimo. Sutinku, įprastu jis jau niekada nebus, tačiau kiekvienas iš mūsų turi vilties, kad viskas bus gerai. Aš jau svajoju apie trumpus sijonus, šortus ir sukneles. Atostogų kol kas nenusimato, todėl mano rankose Vita Liberata Fabulous Self Tanning Mist - Savaiminio įdegio dulksna, juk visiškai baltos kojos neatrodo nei gražiai, ne sexy, nei traukia žvilgsnius, nei pačiai malonu. Galiu pasakyti atvirai, tobulos Vita Liberata priemonės padės jūsų kojoms įdegti ir įgauti tobulą atspalvį per kelias minutes.



Ši savaiminio įdegio dulksna greitai ir lengvai suteikia odai įdegio efektą, tokį tarsi grįžote iš atostogų. Pažangių technologijų dėka džiūsta akimirksniu, tad nejausite jokio lipnumo ant odos ir galėsite iškart rengtis. Priemonė yra skaidri.
 
Išskirtinės savybės:
  • Odour Remove™ technologijos dėka dulksna yra bekvapė.
  • Sertifikuoti ekologiški augaliniai ekstraktai ir Moisture Locking sistema
  • Moisture Locking™  sistemos dėka oda yra drėkinama 72 valandas
  • Itin greito išdžiūvimo formulė ( Flash Dry™)  
  • Be parabenų, sintetinių kvapų, alkoholio, sultafų, silikonų, naftos priemaišų.

Ekstraktai:
  • Tikrojo alijošiaus - drėkina, ramina, suteikia gaivinamąjį poveikį
  • Baltoji arbata - kovoja su žalingu laisvajų radikalų poveikiu
  • Haliurono - odai identiškas drėkiklis, antistatikas, kondicionuoja odą
     

Nurodymai naudojimui:
Pirmą kartą tepti ant švarios, pilingu nušveistos odos. Prieš procedūrą nenaudoti aliejinių kūno šveitiklių, kremų ar dušo želė. Buteliuką gerai suplakti. Priemonę paskirstyti ant aplikacijų pirštinės ir tolygiai įtrinti į odą sukamaisiais judesiais. Palikti 8 h ant odos. Po to nusprausti po dušu nenaudojant dušo želė, švelniai nusausinant rankšluoščiu. Norėdami išlaikyti įdegį kuo ilgiau, rekomenduojame kaskart po dušo drėkinti odą kremu.
Vengti patekimo į akis. Tik išoriniam naudojimui.

Kur pirkti: Vita Liberata





Mano nuomonė:

Aš manau, kad Vita Liberata Fabulous Self Tanning Mist patiks toms, kam visiškai nepatinka visos savaimio įdegio priemonės, toks, kam atrodo jos per tamsios, oranžinės, tepasi nelygiai ir atrodo dryžiais. Išeitis tikrai yra, ji jau atrasta. 
Galiu pasakyti atvirai, tai nerealus sumanymas, lengva permatoma dulksna, purkšti vienas malonumas, toliau reikia labai greitai paskirstyti su kempine ir laukti rezultato. Jokios oranžinės spalvos, jokių nelygumų, nesvarios patalinės ir nudažytų suknelių. Tobulas rezultatas akimirksniu ir ilgam. Aš negaliu pasakyti, kad jūsų kūnas iš karto bus tobulai rudos spalvos, ne, jis bus švelnios rudos, jeigu tikitės rudesnio atspalvio, procedūrą reikės pakartoti kelis kartus, tačiau tai tik suteikia jūsų įdegiui ilgaamžiškumo ir intensyvumo. Priemonė idealiai drėkina odą, pasak gamintoje sudėtyje yra alijošiaus ir baltosios arbatos ekstrakto. Susigeria irgi akimirksniu, aš net nustebau, todėl paskirstyti reikia labai greitai, juk niekas nenori pamatyti perėjimų ir vietų kur priemonė buvo purkšta ir kur ne, todėl reikia elgtis protingai. Labai svarbu įsigyti ir pirštinę, netaupykite pinigų šitoje vietoje, oranžinės spalvos pirštai dar niekas nepridėjo žavumo ir grožio.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad labai rekomenduoju savo pažintį su Vita Libera priemonėmis pradėti nuo Vita Liberata Fabulous Self Tanning Mist, jeigu jums anksčiau nepatikdavo savaimio įdegio priemonės, garantuoju, šita pamilsite po pirmo panaudojimo.

PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig