2020 m. gegužės 1 d., penktadienis

Evenswiss veido priežiūros priemonės


Labas rytas, mano brangieji, kartais reikia kelių mėnesių testavimo tam, kad suprasti, raukšlių pašalinimas veido priežiūros priemonėmis nėra mitas, tai realybė. Patikėkite, atsiliepimą apie Evenswiss priemonės norėjosi rašyti iš karto po savaitės naudojimo, po kelių jau tirai tikrai, tačiau aš laukiau beveik du mėnesius tam, kad pasakyti "tai yra visiška inovacija ir tikrasis stebuklas".





EVENSWISS tai inovatyvūs dermatokosmetiniai produktai, kuriuose apjungiamos itin efektyvios aukštosios technologijos su lengvomis, švelniomis produktų tekstūromis.
Patentuotos EVENSWISS aktyviosios medžiagos yra sukurtos remiantis naujausiomis aukštosiomis technologijomis, kurios vystomos ir gaminamos pagal aukščiausius Šveicarijos kokybės reikalavimus. Signalling Cosmetics (Signalinė kosmetika) – tai tokio tipo produktai, kurių veikimas remiasi ląstelių signalų perdavimu kitoms ląstelėms, o ne pačios aktyvios medžiagos patekimu į tam tikrą odos sluoksnį. Būtent tokiu principu veikia pagrindinė EVENSWISS produktų veiklioji medžiaga – Dermatopoetinas.
Dermatopoetinas – žmogaus epiderminio interleukino-1-alfa pakaitalas – natūralus polipeptidas. Jis veikia kaip biocheminė ląstelių komunikacijos medžiaga, taip užtikrinamas signalo perdavimas iš ląstelės į ląstelę (į giliausius odos sluoksnius). Dermatopoetinas aktyvuoja natūralų odos atsinaujinimo procesą ir atkuria odos barjerinę funkciją.
Kur pirkti: https://medexy.lt/










Mano nuomonė:

Tikriausiai aš pradėsiu pasakoti nuo pat pradžios, prieš du mėnesius gavau testavimui Evenswiss veido priežiūros priemones, prašiau tradiciškai, ką nors nuo raukšlių. Gavau Evenswiss drėkinamasias putas veidui, regeneruojamąjį kremą veidui, boosterį nr.1 ir jauninamąjį kompleksą paakių zonai. Žinoma, kad įdomiausiai atrodo boosteriai, kurių gamintojas siūlo labai daug, juos galima maišyti tiek su specialia emulsija, tiek su veido kremu. Mano boosterio variantas skirtas mažinti ir naikinti raukšles, sumažinti odos ląstelių oksidacinio streso poveikį, stiprinti, švelninti ir drėkinti veido odą. Aš jį naudojau kartu su regeneruojamu kremu, kuris idealiai maitina veido odą, yra aliejinės tekstūros ir skirtas kalogeno gamybai. Galiu pasakyti atvirai, tai kažkoks stebuklas, tai trintukas kuris vizualiai naikina raukšles, jos negrįžta, o veido oda atrodo taip, lyg man būtų vėl 25 metai. Wowww, tirai rezultatas fantastiškas. Aš vis galvojau, kada tas poveikis dings, kada aš vėl pamatysiu savo mimikos raukšles prie lūpų ir paakių zonoje (pas mane nėra labai daug raukšlių, tik mimikos). Sutinku, jeigu stresas labai didelis, naktys be miego, stringa maitinimas, tada raukšlės būna vietoje nežiūrint į nieką, panaudoji kremą kelias dienas ir vėl gali džiaugtis labai gražia ir jauna veido oda. Aš galvojau, kad galimai mano veido oda tik taip reaguoja į šitas priemones, teko prikalbinti mama išbandyti irgi. Mamai 64 metai ir labai daug raukšlių. Mes testavimo paakių kremą, nes ji nemėgsta aliejinės ir gana riebios tekstūros veido kremų, rezultatas buvo labai panašus. Po kelių dienų paakių kremo naudojimo  paakių maišai  ir raukšlės tapo mažiau matomi, jie lyg susitraukė ir paakių zona pradėjo atrodyti gaiviau. Ne, raukšlės visiškai nedingo, tačiau bendras vaizdas tapo toks geras, kad aš pati labai nustebau. Testuojant priemones toliau, mes mamai įlašinome boosterio į paakių kremą. Koks rezultatas - pasitempė oda, paakių maišai beveik nematomi, raukšlės tapo mažesnės ir atsirado veido tonusas. Ir tai tik paakių kremas. Pridėkite tai, kad mano mamos oda labai alergiška, po atliktos akies operacijos jį negali naudoti beiek jokių kremų, nes jie labai dirgina akis, bėga ašaros ir rausta akys.
Ohhh, taip, aš turiu kelis žodžius pasakyti ir apie veido putas, kurias irgi gavau testavimui. Labai gera, kokybiška bazinė priemonė. Putos labai švelniai valo ir puoselėja veido odą, aš jas naudoju su dideliu malonumu, nes po naudojimo nesijaučia sausos odos pojūčio, o tai labai didelis pliusas.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad Evenswiss ne tik labai gražūs įpakavimai, tai unikali veido priežiūros priemonių liniją, kur kiekvienas galės atrasti tai, kas tinka jūsų veido odai ir kas galėtų padėti išspręsti jūsų problemas. Aš, po kelių mėnesių naudojimo supratau, kad tai vienos ir geriausių ir efektyviausių bandytų priemonių. Labai rekomenduoju išbandyti, nes toks rezultatas įmanomas tik grožio salone, ir procedūros kainos kelis kartus didesnės, nei šių priemonių kainos, juolab, kad ir salonai dabar uždaryti.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig