2020 m. gegužės 5 d., antradienis

Beili šepetėliai


Sveiki, mano brangieji, apie šepetėlius pasakoti man patinka labiausiai, nes neturint normalių šepetėlių neįmanomas nei vienas makiažas. Sutinkate? Tačiau kaip teisingai prižiūrėti savo turimus šepetėlius? Kaip juos teisingai valyti ir dezinfikuoti? Kaip dažnai tai reikia daryti? Kokios kokybės šepetėlius rinktis ir koks jų gyvavimo laikas. Šiandien pasakosiu apie savo atradimą iš Aliexpress, apie Beili šepetėlius, kurie tikrai nenusileidžia brangesniems variantams.


















Mano nuomonė:

Tikriausiai pradėsime nuo pagrindinių klausimų, pvz "kaip dažnai reikia plauti ir dezinfikuoti šepetėlius". Jeigu dirbate profesionaliai, po kiekvieno kliento, jeigu naudojate šepetėlius tik sau, rekomenduoju vieną kartą per savaitę (iš kitos pusės, kaip kas dažosi). Aš stengiuosi plauti kreminės pudros šepetėlius po 3-4 panaudojimų, akių makiažui skirtus šepetėlius po proginio makiažo, visus kitus kas savaitę). Būtent todėl aš nenaudoju Beauty Blender kempinių, neturiu aš nei noro, nei kantrybės plauti jų kiekvieną kartą panaudojus. Kaip ilgai tarnauja šepetėliai? Sigma tarnauja 2-3 metus, kinietiški (šnekame apie labai geros kokybės) apie metus, kinietiški (blogos kokybės) kelis mėnesius. Būtinai plovimui naudokite tik specialias tam skirtas priemones (aš naudoju Beauty Blender muiliuką ir MAC skystį), taip šepetėliai tarnaus ilgiau ir ilgiau išsilaikys švelnesni, bei nepraras plaukų. 
Aš esu labai didelė kinietiškų šepetėlių gerbėja, man labai patinka bandyti vis naujus brendus. Mano atradimu labai ilgą laiką buvo Jessup, man labai patikdavo tiek kaina, tiek kokybė. Neseniai pastebėjau Beili šepetėlius, kaina prieinama, kokybė labai gera, siunčia greitai. Man šepetėliai kainavo apie 12 eur už visus. Pradėsiu nuo rinkinio akims, kuris tikrai pranoksta visus lūkesčius. Šepetėliai plastikiniai su rose gold, rinkinyje yra ir šepetėliu paakių zonos maskavimui, ir šešėlių sklaidymui, labai geros kokybės šepetėliai antakiams ir akių pravedimui. Žodžiu, aš likau labai patenkinta, rekomenduoju makiažams, nes už tokią kainą tikrai nieko panašaus neatrasite. 
Tik vieno rinkinio akių makiažui man pasirodė per mažai, todėl aš užsakiau kitus, kiek prabangesnius šepetėlius makiažo pagrindui ir higlighteriui. Šitie šepetėliai brangesni, jų kokybė dar geresnė, jie mediniai, kokybiški ir labai minkšti. Man labiausiai patinka šepetėlis pudrai, aš jį naudoju mineralinei pudrai. O šepetėlis higlighteriui man nelabai, nes jis labai plonas, aš tikėjausi daugiau plaukų ir apimties.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad drąsiai rekomenduoju ieškoti Beili šepetėlių, jie atkeliauja labai greitai iš Kinijos, mano per dvi savaites. Didelis pliusas - jie gerai supakuoti, nepraranda savo formos, kokybiški ir kaina prieinama kiekvienam.




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig