2020 m. balandžio 7 d., antradienis

Vita Liberata Fabulous Self Tanning Tinted Lotion - Savaiminio įdegio losjonas


Sveiki, mano brangieji, šiandien už mūsų lango tikrasis pavasaris, šilta ir faina lauke. Ehhhh, jeigu ne karantinas... Tačiau būkime realistais, jis kada nors pasibaigs, ateisi laikas stebinti visus savo nauja suknele, sijonais arba džinsiniais šortais. Būtent šiandien pagalvojau apie įdegio losjoną, nes tai viena iš populiariausių pavasario kūno priežiūros priemonių, kai įdegti dar nespėjome, o norisi rudos spalvos kūno. Jeigu jau šnekame apie savaiminio įdegio priemones, labai rekomenduoju rinktis geriausias, mano manymu, tai Vita Liberata.





Itin drėkinantis tamsus įdegio losjonas, kuris akimirksniu tonuojuosi ant odos, o per 4-8 valandas įgaunamas gražus, natūraliai atrodantis įdegis išliekantis iki 7 dienų.
Išskirtinės savybės:
  • Sudėtyje sertifikuoti ekologiški ekstraktai, kurie kondicionuoja ir maitina odą;
  • Odour Remove™ technologijos dėka įdegis bekvapis.
  • Greito išdžiūvimo formulė;
  • Moisture Locking sistemos dėka oda yra drėkinama 72 valandas;
Ekstraktai:
  • Aviečių - atstato, drėkina ir kondicionuoja odą
  • Ginkmedžio - antioksidantas, kuris stimuliuoja ir jaunina odą
  • Saldymedžio – turi stiprių lyginamųjų ir antioksidacinių savybių
  • Haliurono - odai identiškas drėkiklis, kondicionuoja odą
Nurodymai naudojimui:
Tepti ant švarios, pilingu nušveistos odos. Prieš procedūrą nenaudoti drėkinančių kūno kremų ar dušo želė. Naudoti specialią pirštinę. Priemonę tolygiai įtrinti sukamaisiais judesiais. Taupiai tepti ties alkūnėmis, keliais, delnais. Pabaigoje šias vietas nuvalyti drėgnu rankšluostėliu. Palikti 6-8 h, po to nusiprausti po dušu.
Vengti patekimo į akis. Tik išoriniam naudojimui.
Kur pirkti: Vita Liberata






Mano nuomonė:

Tikriausiai esu išbandžiusi pusę viso siūlomo Vita Liberata asortimento, man priemonės labai patinka ir nusivilti tikrai neteko. Sutikite, geriau sumokėti brangiau ir turėti tobulą rezultatą, nei pigiau ir būti dryžiais. Šiandien jūsų dėmesiui savaiminio įdegio losjonas su spalva, kuris suteikia kūnui labai natūralaus atspalvio įdegio efektą. Taip, iš pirmo žvilgsnio priemonė (gelio konsistencijos) atrodo ypatingai pigmentuotai, man naudoti pirmą kartą buvo baisu, tačiau atlikus visus žingsnius, kuriuos akcentuoja gamintojas, rezultatas tobulas.
Labai svarbu prieš naudojant savaiminio įdegio priemonę gerai nušveisti kūno odą, tai tobulo rezultato garantas. Labai svarbu, kad šveitiklis nebūtų aliejinės tekstūros. Naudokite pirštinę, taip spalvą ir priemonė ant odos pasiskirsto lygiau. 
Vita Liberata Fabulous Self Tanning Tinted Lotion būna skirtingų atspalvių, mano turimas medium. Priemonė vistiek kiek nudažo drabužius, todėl derinti savaiminio įdegio priemones su baltais apatiniais ir drabužiais nuoširdžiai nerekomenduoju, priemonių, kurios nedažo neegzistuoja. Vita Liberata dažo minimaliai, o tinted lotion visiškai minimaliai. Gamintojas po 6-8 h rekomenduoja nusiplaut po dušu, todėl nepraleiskite šito labai svarbaus žingsnio.
Kiek ilgai  išsilaiko rezultatas? Aš einu į dušą kiekvieną dieną, todėl man apie savaitę, plius aš naudoju Vita Liberata savaiminio įdegio kremą (kuris suteikia įdegio palaipsniui). 

Apibendrinant noriu pasakyti, kad esu labai laiminga, kad susipažinau su Vita Liberata savaiminio įdegio  priemonėmis ir galiu drąsiai jas rekomenduoti Jums. Gamintojas siūlo priemones nuo įdegio palaipsniui iki glow efeto kojoms, todėl kiekvienas galės išsirinkti pagal savo norus ir pageidavimus.

PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig