2020 m. gegužės 19 d., antradienis

BAIJA KŪNO PRIEŽIŪROS PRIEMONĖS



Mano namuose tikrasis pavasaris, mane pasiekė siunta iš Eurokos su naujienomis iš Paryžiaus. Kūno priežiūros priemonės, aliejais, žvakės, mano silpnybė, man tokie dalykai labai patinka. Juolab, kad per karantiną labai svarbu džiuginti save tokiomis mažomis ir labai maloniomis smulkmenomis. Šiandien apie prancūzų veido ir kūno priežiūros liniją Baiją pašnekėsime plačiau.



Gamintojo aprašymas:

BAIJA prekės ženklas įkurtas 2012 metais. Tai – Prancūzijoje gaminamos  natūralios, išskirtiniu dizainu ir kokybe pasižyminčios kūno, plaukų priežiūros priemonės bei namų kvapai. Kiekvienos BAIJA priemonės kvapas ir tekstūra sukuria savitą emociją ir pasakoja savo istoriją, o spalvingi ir išskirtiniai pakuočių dizainai kviečia pasinerti į kvapų, prisiminimų, emocijų ir nuostabių potyrių pasaulį. Kūno priežiūros priemonių sudėtyje yra mažiausiai 96 % natūralių ingredientų, nėra parabenų bei fenoksietanolio. Be to, BAIJA gaminiai nėra testuojami su gyvūnais ir tinka veganams.


BAIJA ÉTÉ A SYRACUSE kolekciją sudaro: kūno, plaukų ir rankų priežiūros priemonės, namų kvapai bei tualetinis vanduo. Gaminiai pasižymi apelsinų žiedų ir subtiliomis baltųjų gėlių natomis. ÉTÉ A SYRACUSE – intensyvus ir paslaptingas šydas bei subtilus aromatas. Apelsinų žiedų kvapo aliejus puoselėja Jūsų odą – ją drėkina ir subtiliai pakvėpina. Sudėtyje yra daugiau nei 95 % natūralios kilmės veikliųjų medžiagų. Grynų saulėgrąžų, saldžiųjų migdolų ir sezamų aliejų. Naudojimas: rytais ir/ar vakarais tepkite aliejumi švarią ir sausą viso kūno odą. Aliejų galima naudoti ir prausiantis duše. Tepkite drėgną odą, visą kūną, masažuokite ir nuplaukite vandeniu. Arba įpilkite aliejaus į šiltą vonios vandenį, mėgaukitės kvapniomis maudynėmis ir aksomo švelnumo oda.

Kur pirkti: Eurokos










Mano nuomonė:

Gamintojas siūlo savo pirkėjams rinktis iš 9 visiškai skirtingų kvapų kolekcijos, kiekvienas kvapas pasakoja savo  istoriją ir leidžia pirkėjui mėgautis išskirtine priemonių kokybe, dizainu, bei įpakavimu. Didelis pliusas, bent jau man,  visos Baija priemonės tinka veganams, nėra testuojami su gyvūnais ir pasižymi savo natūralia sudėtimi. Kelis žodžius noriu pasakyti apie įpakavimo dizainą, jis tikrai tobulas, prabangus ir vertas dėmesio, tik pasižiūrėkite kaip nuostabiai atrodo žvakės ir namų kvapai. Jie gali tapti jūsų namų dizaino dalimi, papildyti interjerą, bei tapti pagrindiniu akcentu.
Šiandien jūsų dėmesiui BAIJA ÉTÉ A SYRACUSE  Fleor D'oranger kolekcijos kūno aliejus, kvapnioji dulksna kūnui ir rankų kremas, bei BOUGIE PARFUMEÉ kolekcijos DOUCE COMÉDIE žvake.
Aš galiu pasakyti, kad tikėjausi apelsinų žiedų, bei baltųjų gėlių lengvo aromato, tačiau Fleor D'oranger sodrus rytietiškas medienos, Sicilijos apelsinmiedžio, žydinčių gėlių po saulės spinduliais aromatas. Gamintojas labai neįprastai pristato savo kolekciją: tai Sicilios širdies aromatas, kurio paslaptis saugo vietiniai gyventojai, tai išskirtinė architektūra, Baroko, senovės ir Bizantijos amžina aukso šviesa. Žaismingas, jausmingas, subtilus apelsinmedžių aromatas. Jau norisi išbandyti ir įvertinti patiems? Pridėkite sodrias priemonių tekstūras ir stilingus įpakavimus, štai ir verslo sėkmės, bei laimingų pirkėjų istorija. Sutinkate?
Šnekant apie pačias priemones noriu pasakyti, kad labiausiai man patiko kūno aliejus, jis labai tirštos konsistencijos ir sodraus aromato. Siūloma jį naudoti keliais būdais: kaip tradicinį kūno aliejų (tepti kūną), kaip vonios aliejuką (kelis lašelius aliejaus įlašinti į vonią), kaip prausimosi aliejų (užtepti ant viso kūno ir nuplauti) ir kaip plaukų galiukų aliejų (aš tai perskaičiau  kompanijos oficialiame puslapyje). Man labai patiko visi naudojimo būdai, tačiau labai rekomenduoju išbandyti namų SPA variantą. Reikia įpilti kelis lašelius aliejaus į vonią, nuo aukštos temperatūros kvapas atsiskleidžia dar stipriau ir visi namai pradėti kvepėti. Efektui sustiprinti galima pridėti tos pačios linijos žvakę, atsipalaidavimas ir malonios mintys, bei energijos užtaisas garantuotas.
Iš kvapnios dulksnos aš tikėjausi kiek stipresnio ir ilgiau išliekančio aromato, iš kitos pusės, gamintojas siūlo savo klientams mini kvepalus, todėl dulksna tik papildo visą aromato liniją. Pasakysiu tik tiek, kad kvapas geriau išsilaiko ant plaukų ir po vonios procedūrų, naudojant tos pačios linijos priemones.
Kiek laiko per dieną Jūs plaunate savo rankas? Kaip greitai išsausėja rankų oda? O koks dezinfikuojančių priemonių poveikis? Pasakysiu atvirai, aš niekada nenaudojau rankų kremų, tiesiog nereikėjo. Mano kūno oda riebi, todėl išsausėjusios odos pojūčio nebuvo niekada, bet karantinas daro savo. Labai džiaugiuosi atradus nuostabų BAIJA rankų kremą. Didelis pliusas - mažas kremo įpakavimas (30 ml) kuris telpa į beveik visas rankines, todėl galima drąsiai imti su savimi ir tepti po kiekvieno rankų plovimo ir dezinfikavimo. Kremas gerai drėkina rankų odai, maloniai kvepia ir greitai susigeria. Jeigu manęs paklaustų kokį produktą pirkčiau čia ir dabar, atsakymas būtų labai trumpas: "Rankų kremus į kitas rankines". 
Paskutinė mūsų testavimo sąraše BOUGIE PARFUMEÉ kolekcijos DOUCE COMÉDIE žvakė. BAIJA visos žvakės yra rankų darbo ir pagamintos Provanse. Vaškas, kaip ir dagtis yra 100% augalinės kilmės, taip, pasak gamintojo, žvakės geriau perduoda aromatus ir skleidžia kvapus. DOUCE COMÉDIE linijos pagrindinės natos - muskusas ir orchidėjos. Manau aromatas labai prabangus, išskirtinis, rytietiškas ir be galo malonus mano nosei. Tai meilė iš pirmo žvilgsnio ir nuo pirmų natos kvapų, todėl tai tikrai ne paskutinė žvakė mano kolekcijoje. Aš žvakes labai mėgstu ir deginu namuose nepriklausomai nuo sezono, kompanijos asortimente labai daug skirtingų žvakių kvapų variantų, todėl pasirinkti galės kiekvienas priklausomai nuo savo skonio ir pageidavimų.



SHARE:

1 komentaras

  1. like
    good sir

    thanks for this besr and good article

    hairstyles

    Backlinks hairstyle websites

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig