2020 m. gegužės 18 d., pirmadienis

„NovAge Nutri6“ aliejaus kapsulės veidui



Labas rytas, mano brangieji, aš jau spėjote pasiruošti naujai savaitei? Karantinas eina į pabaigą, nuo šiandien pradės dirbti daugelis žmonių, gyvenimas labai lėtu tempu grįžta į savo vėžes ir tai yra nuostabu. Aš pastebėjau esminį skirtumą, jeigu esi geros nuotaikos, tavęs neveikia stresas ir miegi gerai, tavo veido oda atrodo nuostabiai. Pridėkite geras kosmetikos priemones ir galėsite džiaugtis tobulu vaizdu veidrodyje. Šiandien aš pasakosiu apie neseniai gautas, tačiau labai patikusias „NovAge Nutri6“ aliejaus kapsules veidui iš Oriflame.





Vienkartinė kapsulė, kuri intensyviai maitina veido, kaklo ir dekoltė odą. Sustiprinta unikaliu šešių maistingų natūralių aliejų mišiniu. Jie atgaivina odą, suteikia švelnumo, glotnumo ir spindesio. Tinka visoms moterims. Vartotojų tyrimas.






Mano nuomonė:

Pažįstu labai daug žmonių, kurie yra visiškai prieš platinama kosmetika, aš nesu iš jų sąrašo, man labai patinka kartais praversti katalogą ir atrasti naujienas. Dar smagiau, gauti dėžę kosmetikos testavimui, kai net nežinai kas ten yra ir atrandi labai daug fainų dalykų, kurių galimai niekada neužsakytum pati. 
Oriflame NovAge linija man labai gerai pažįstama, iki šiol turiu serumą su aukso dalelėmis, naudojau tonizuojantį losjoną, pienelį ir prausklį. Visos priemonės paliko labai gerą įspūdį, todėl testuoti aliejų aš pradėjau nuo pirmos gavimo dienos. 
NovAge aliejaus kapsulės veidui tinka visų tipų odai, bent jau taip sako gamintojas, aš linkusi tikėti, nes mano mišriai tiko idealiai. Man didelis pliusas įpakavimas. Kiekvienas kapsulė pripildyta aliejaus, atidarai, užtepi ant veido ir viskas. Tokią priemonę labai patogu imti su savimi į keliones atskaičiavus kelias kapsules priklausomai nuo dienų skaičiaus. Aš rekomenduoju kapsules naudoti vakare, nes riebus jaučiasi, aliejus susigeria per geras 5-7 minutes, darant makiažą tai nėra super patogu. Kartais man norisi dar ant viršaus užtepti kremo (jeigu oras vėjuotas arba po pirties procedūrų), palaukus kol aliejus susigeria taip ir darau. 
Po 2 savaičių naudojimo galiu pasakyti, veido oda gerai pamaitinta ir švelni. Negaliu nepaminėti ir nuostabaus pudrinio aliejaus aromato, kuris man labai patinka.
Ar rekomenduoju išbandyti? Taip, tačiau nereikia pamiršti, kad tai labiau SOS greito poveikio priemonė, kurią reikia naudoti kartu su visą liniją norint pasiekti maksimalaus rezultato.

PR sample


.

SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig