2020 m. gegužės 14 d., ketvirtadienis

Madara Guilty Shades Eye & Cheek Multi-Shadow


Labas rytas, mano brangieji, kaip ir žadėjau, daugiau dėmesio noriu skirti dekoratyvinei kosmetikai. Taip jau gavosi (pati nežinau net kaip) mano kosmetinėje dominuoja veganiškos ir natūralios sudėties kosmetikos priemonės. Taip, proginiam makiažui aš dažniausiai renkuosi profesionalios (ir ne tokios jau tobulos sudėties kosmetiką), tačiau kiekvieną dieną mano rankos pačios pasiima būtent Madara, Dr. Haushka, Sante ir kitas priemones. Šiandien jūsų dėmesiui fantastiški Madara Guilty Shades kreminiai akių šešėliai.





Išsiskirkite iš kitų dėl šio žaismingo ir be galo gundančio šešėlio. Chaki spalvos pigmentai kartu su raudonaisiais sukuria chameleono efektą. Tepkite ant skruostikaulių, akių vokų, smilkinių. Suteikia šviežumo ir spindesio, krintančio į akis.
Visos taisyklės sulaužytos.

Universalus (daugiafunkcis) šešėlis netramdomam kūrybiškumui.

Naudoti kaip skaistiklį, akių šešėlį, blizgiklį. Tepkite ant akių vokų, skruostikaulių, smilkinių, duobutę virš lūpos, lūpas ir ką tik išdrįstate.

Kur pirkti: Madara






Mano nuomonė:

Tik vakar aš supratau, kad kreminės pudros ant mano veido atsisako teptis ir gerai laikytis visą dieną. Ilgai galvojau, kas ne taip. Logiška, vieno gamintojo pudra tai išimtis, kelių skirtingų gamintojų ir tekstūrų - tendencija. Pasirodo, mano veido oda taip priprato būti be makiažo arba su natūralios kosmetikos lengvu makiažu, kad atsisako visų kitų variantų. Problemos nėra, jeigu anksčiau natūrali kosmetika buvo blanki, maskavo blogai, atrodė ant veido keistai, tai dabar galiu pasakyti atvirai, didelio vizualaus skirtumo ant veido nėra. Kai kurios priemonės atrodo net geriau, nes natūralūs pigmentai atrodo gana ryškiai. Mano favoritas šitoje sferoje yra Madara, fantastiškas skystas higlighteris kuris matomas iš kosmoso, idealus kreminės tekstūros makiažo pagrindas, ryškūs metalinių atspalvių ir su shimerių kreminiai šešėliai. Apie higlighterius aš jau pasakojau bloge, o apie kreminę pudrą papasakosiu kiek vėliau, šiandien jūsų dėmesiui kreminiai šešėliai.
Jeigu norisi labai greito makiažo varianto, jūsų arsenale privalo būti kreminiai šešėliai. Jie būna skirtingi, su aplikatoriais skystesnės konsistencijos ir apvaliuose įpakavimuose, tikršti ir minkšti. Man patinka abu variantai, reikia tik mokėti naudotis. Madara šešėliai skystos tačiau labai pigmentuotos tekstūros. Savo kosmetinėje turiu du labai gražius atspalvius - chaki metalinį ir su labai smulkiu shimeriu rožinius. Gamintojas sako, kad kreminius šešėlius galima naudoti kaip skaistalus, su rožiniais bandžiau, pavyko tobulai. Žinote, gaunasi tas madingas ir įspūdingas makiažo variantas, kai šešėliai pereina į skaistalus. Šešėliai gerai išsilaiko visą dieną, tik juos reikia užfiksuoti su permatoma pudra arba panašaus atspalvio įprastais šešėliais. Neužfiksavus, Chaki spalva gali būti ant viso veido, su rožiniu atspalviu tokių problemų nėra.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad laba rekomenduoju atžiūreti Madara osmetikos asprtimentą ir išsirinkti sau į kosmetinę kelias makiažui skirtas priemones. Garantuoju, liksite labai patenkinti rezultatu.


PR sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig