2020 m. gegužės 11 d., pirmadienis

Artistry Hydra-V veido priežiūros priemonės


Labas rytas, mano brangieji, nežinau kaip Jums, o man pirmadienis pati sunkiausia diena. Jeigu būtų galima rinktis (o aš tokią galimybę tikrai turiu, tai didelis privalumas darbo nuotoliniu būdu ir bloginimo), mano visi pirmadieniai būtų laisvi. Man kur kas lengviau dirbti šeštadieniais, negu pirmadienio ryte. Iš kitos pusės, po gerai praleisto savaitgalio mane griaužia sąžinė, kad aš nieko neparašau bloge, todėl taisau padėti ir šiandien jūsų dėmesiui Artistry Hydra-V veido priežiūros priemonės.





ARTISTRY HYDRA-V“ MAITINAMOJI AKIŲ ŽELĖ-KREMAS yra švelni kreminė drėkinamoji priemonė, kuri užtikrina reikalingą odos drėgnumo balansą bet kurio tipo odai. Drėkinamasis poveikis trunka iki 24 valandų, taigi niekada nejausite nemalonaus išsausėjusios, traukiančios odos pojūčio. Palaikomas sveikos odos drėgmės lygis, kontroliuojamos riebios sritys. Poveikį pamatysite ir pajusite jau po pirmojo karto, tuo pasirūpins unikali formulė su išskirtiniais odą drėkinančiais „ARTISTRY HYDRA-V“ ingredientais.
  • Iškart pagerina odos drėkinimą 197 %.
  • Užtenka vos vieno karto, kad oda būtų sudrėkinta ir pajustumėte šios universalios drėkinamosios priemonės poveikį.
  • Jūsų oda po naudojimo liks sudrėkinta iki 24 valandų.


ARTISTRY HYDRA-V“ GAIVINANTI PAAKIŲ ŽELĖ-KREMAS ramina ir drėkina paakių odą savo švelnia formule. Ji intensyviai drėkina odą, kad ji išliktų gaivi, stangri ir jaunatviška. Atrodysite jaunesnės, sumažės paburkimas ir juodi ratilai aplink akis. Švelnią kreminę želė oda greitai sugers, taigi drėkinamąjį poveikį pajusite iškart. Ją galite naudoti visada, kai norite, kad oda aplink akis būtų šviežesnė ir gaivesnė, kremas tiks bet kokio tipo odai.

  • Vos po pirmojo panaudojimo drėkinimas suintensyvėja 67 %.
  • Drėkinamasis poveikis trunka 24 valandas, naudokite jį pakartotinai prireikus, net ir virš makiažo.
  • Šis produktas nesukelia alergijų, yra patikrintas dermatologų ir oftalmologų.









 Mano nuomonė:

Aš užsakynėju Artistry Hydra-V veido priežiūros priemones jau nebe pirmą kartą, tai labai geros kokybės veido odos drėkinimui skirtos priemonės. Jos bazinės, kai dieną tiesiog norisi labai lengvo kremuko veidui ir tokio pat lengvo ir nesvaraus kremuko paakių zonai. Gamintojas siūlo kelis kremo veidui variantus, mano gelio pavidalo, nes artėja vasaros sezonas ir riebios konsistencijos priemonių tiesiog nesinori tepti ant veido. Savo pasirinkimu aš likau labai patenkinta, man patinka kremo įpakavimas, galima jį naudoti nelendant rankomis į įpakavimą (tai man labai didelis privalumas), kremas turi labai lengvą, malonų aromatą. Tiek veido, tiek paakių kremas drėkina akimirksniu, tai lyg didelis vandens gurkšnis jūsų odai. Kremas susigeria akimirksniu ir palieka labai malonu sudrėkintos ir atsigavusios odos jausmą. Negaliu pasakyti, kad kremo sudėtis visiškai natūrali, silikonai jaučiasi, tačiau jie nekemša porų ir nesukelia alergijos. Noriu pridurti, kad priemonės gali būti naudojamos kaip makiažo pagrindas.
Atskirai noriu pakalbėti apie Artistry Hydra-V kremine pudrą. Buteliukas labai stilingas, su pipete, matinis ir plastmasinis. Anksčiau man patikdavo stiklas, dabar suprantu, kad kartais plastikas tiesiog patogesnis, nes nesudužta kelionėse ir pudra ar aliejus neatsidurs ant visų jūsų daiktų. Pudros konsistencija labai lengva, maskavimo kaip ir nėra, ji tiesiog gražiai išlygina veido atspalvį ir natūraliai atrodo. Negaliu pasakyti, kad ji suteikia švytėjimo veidui, po naudojimo oda lieka pusiau matinė, kas man labai patinka. Vienintelis minusas - mano spalva per daug šviesi ir tiks tik žiemos sezonui, o aš kitą kartą užsakysiu vasarinį pudros spalvos variantą. Aš manau, kad tokios konsistencijos ir maskavimo pudros idealiai tinka karantino metu, ir veidas kvėpuoja, ir atrodo natūraliai, ir poros vizualiai mažiau matomos, ir veido atspalvis sulygintas. Vien pliusai, o užtepus dar vieną pudros sluoksnį galima sustiprinti maskavimo efektą, užfiksavus rezultatą su pudra gausis fantastiškas dieninis makiažas.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig