2020 m. gegužės 7 d., ketvirtadienis

Visos šeimos apsauga su Citrosept Organic 1500


Žinote, kas yra labai svarbu? Karantino metu aš labai stipriai peržiūrėjau visus savo prioritetus, jeigu anskčiau aš norėjau naujų Prada aukštakulnių, dabar suprantu, kad pats didžiausias turtas yra sveikata ir tavo šeimos gerovė. Pats svarbiausias dalykas, stiprinti imunitetą ir išlaikyti balansą, o dar svarbiau tam dalykui pasiekti vartoti tik organinės ir natūralios kilmės maisto papildus, vienas iš tokių Citrosept Organic 1500.






Citrosept dabar tapo dar stipresnis! Ekologiškas ir daugiausiai bioflavonoidų turintis Citrosept Organic 1500 greipfrutų sėklų ekstraktas užtikrins visos šeimos apsaugą visą sezoną. Saugus ir efektyvus naudoti ir vaikams. Pagamintas pagal patentuotą ekstrahavimo procesą. Dabar visa šeima bus sveika!


Kur pirkti: Bioteka





Mano nuomonė:

Apie Citrosept Organic 1500 galiu šnekėti valandų valandas. aš pradėjau jį vartoti tada, kai jis tik atsirado rinkoje. Tada jeigu silpnėjo mano imuninė sistema, pas mane atsirasdavo kosulys ir sirgdavau bronchitu labai dažnai (nu ne dažnai, o pastoviai, kiek prisiminu, vis kosėjau). Atsikratyti šitos problemos man padėjo būtent Citrosept. 
Mūsų organizmo gynybinės jėgos – tai imunitetas. Kol jis yra stiprus, Jums nepakenks nei viena, netgi mikroskopinio dydžio, bacila. Visi, kas supranta šį elementarų principą, jau daugiau nei dešimt metų rudenį pasitinka apsiginklavę Citrosept ekstraktu. Citrosept Organic – tai greipfrutų sėklų ekstraktas, turintis pačią didžiausią bioflavonoidų koncentraciją iš visų analogiškų vaistinėse siūlomų ekstraktų: 800 mg/100 ml.
Kas gi yra tie bioflavonoidai? Bioflavonoidai – tai aktyviosios medžiagos, esančios greipfrutų vaisių žievėje ir kauliukuose. Būtent jie saugo vaisių nuo bakterijų, virusų ir grybelių atakos. Patekę į žmogaus organizmą, jie išlaisvina jo gynybines jėgas ir kaip greitojo reagavimo būrys atskuba imunitetui į pagalbą.
Citrosept Organic gamybai naudojami tik sertifikuotuose ekologiniuose ūkiuose išauginti greipfrutai. Tai yra garantija, jog pagamintas ekstraktas savo sudėtyje neturi žemės ūkyje naudojamų pesticidų, nitratų, herbicidų likučių. Jis nesukelia pripratimo ir pašalinių reakcijų, yra saugus netgi kūdikiams ir besilaukiančioms moterims. Dabar Citrosept Organic pasižymi maloniu ir švelniu skoniu – jį galima skiesti paprastu vandeniu.
Nuo savęs galiu pasakyti, kad "malonus skonis" pasakyta labai garsiai, negaliu pasakyti, kad jis labai jau malonus, tačiau norint stiprinti organizmą, visi skoniai skanūs. Pasak gamintojo, rekomenduojama Citrosept vartoti 3 kartus per dieną, aš būtent taip ir darau. Per pirmas kelias dienas jis labai gerai išvalo organizmą ir žarnyną, jaučiamas skrandžio palengvėjimas, o toliau labai stipriai jaučiama gera nuotaika ir papildomos jėgos.  Jeigu slogavote, sloga praeina žaibišku greičiu, jeigu turėjote problemų su žarnyno bakterijomis, irgi sprendžia visas problemas akimirksniu. Pasakysiu dar daugiau, jeigu turėjote bėdų su grybeliais, pirkote tabletes, intymios higienos specialias priemones arba žvakes, pirkite geriau Citrosept. Tikrai liksite labai patenkinti rezultato.
Citrosept galima vartoti profilaktiškai arba norint spręsti tam tikras problemas. Jis visiškai natūralios ir organinės sudėties, todėl jį gali vartoti net vaikai. Karantino metu Citrosept privalo atsirasti jūsų namuose, juk Covid19 tai tas pats virusas, kuris ( o tai jau patvirtintas faktas) paveikia tik silpno imuniteto organizmą, o kas turi stipresnius imunitetus, serga lengva forma arba serga visai be matomų ir jaučiamų simptomų.

PR sample






SHARE:

1 komentaras

  1. Citrosept išgerkite su trupučiu apelsinų sulčių ir jokio "blogo" skonio nejausite 😉

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig