2020 m. birželio 18 d., ketvirtadienis

L'oreal True Match



Aš jau neseniai pasakojau, kad mano veiko oda per karantiną visiškai atprato nuo kosmetikos, ji priešinasi, nenori dažytis, o jeigu pasidažai (savo įprastomis priemonėmis) visa oda pakyla ir makiažas eina dryžiais, nesilaiko ir atrodo netvarkingai. Galvojau priemonės paseno, tačiau negali visos turimos kreminės pudros akimirksniu tapti netinkamais (patikėkite, pas mane apie 20 kreminių pudrų variantų bet kokiai progai ir situacijai). Aš bandžiau ir lengvas, ir sunkias, ir gerai maskuojančias, rezultatas vienas, 'jovalas' ant veido. Tinkama buvo tik viena, mineralinė, tačiau jeigu norisi šlapio kontūravimo ir kreminė higlighterio, toks variantas netinka visiškai todėl aš nusprendžiau grįžti prie savo mėgstamiausio ir mylimiausio varianto, L'oreal True Match pudros.












Mano nuomonė:

L'oreal True Match kreminė pudra mano kosmetinėje atsirado labai seniai, prieš gerus penkis metus, kiek esu bandžiusi kitų pudrų (vienodos kainų kategorijos arba L'oreal ir Maybelline), man vistiek True Match patikdavo labiausiai. Tikriausiai įrašą galima ir baigti, nes sakau nuoširdžiai, mano odai tinkančią pudrą aš jau atradau, bet noras bandyti, vertinti ir testuoti vis gi išlieka. True Match siūlo savo pirkėjams pusiau švytintį užbaigimą, vidutiniškai gerą maskavimą, natūraliai atrodantį rezultatą, stiklinį buteliuką ir gerą pompą. Didelis pliusas - spalvų pasirinkimas, atspalvų tikrai labai daug, kiekvienas drąsiai galės pasirinkti tai, kas tinka. Mano spalvos Neutralios (pažymėtos N raide), vasarai 3, žiemai - 2. True Match neparyškina porų, gerai maskuoja ir puikiai išsilaiko visą dieną, nors pudros fiksavimui tikrai reikia. Labai rekomenduoju, jeigu nebandėte, išbandyti ir įvertinti patiems rezultatą, garantuoju, liksite labai patenkintos.
Dar vienas dalykas, kurį noriu aptarti, tai True Match kompaktinė pudra. Jeigu patinka geras maskavimas ir matinis efektas, labai rekomenduoju. Man ši pudra kiek per sunki ir su ja veidas atrodo nenatūraliai. Po naudojimo aš pereinu su veido dulksna tam, kad pašalinti pudrinį sluoksnį. Mano spalva 4, ant veido odos atrodo ypatingai gražiai.
L'oreal maskuoklis Accord Parfait naujiena man, jis lengvas, bet maskuoja ypatingai gerai, atrodo natūraliai ir gerai jaučiasi paakių zonoje. Nesubėga, nedirgina, nepasunkina.

Apibendrinant noriu pasakyti, kiek esu naudojus kreminių pudrų, visada grįžtų prie L'oreal True Match, tai kokybė ir rezultatas patikrintas laiku.

PR sample











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig