2020 m. birželio 29 d., pirmadienis

Švarūs namai su Amway Home priemonėmis


Sveiki, mano brangieji, ar dar nespėjote ištirpti nuo tokio karščio? Ar jau baigiu išsilydyti, nes kai karšta, jėgų visiškai nėra, o noro kažką daryti dar mažiau. Praeitą savaitę praleidau prie ežero, šią savaitę nusprendžiau kiek daugiau laiko skirti darbui, nes kūnas nenori nei saulės, nei šilumos, nei sporto. Keista? Man irgi, niekada negalvojau, kad nuo atostogų ir gero oro galima pavargti. Būtent todėl su malonumu grįžtame prie suplanuotų darbų, šiandien jūsų dėmesiui įrarašas apie Amway valymo priemones namams.









Mano nuomonė:

Visai neseniai viena mano pažįstame Blusturgyje, kur mes parduodame savo drabužius, manęs paklausė apie Amway. Labai mažai žmonių tiki gamintojais, kurie parduoda savo produktus per konsultantus. Jeigu man pradėtų siūlyti įkyriai verslą arba produktus, ar irgi tikriausiai atsisakyčiau, net neišgirdus visų pliusų ir minusų, tokia jau pas mus reakcija. O produktai tai geri. Aš išbandžiau tikriausiai visą Amway asortimentą ir galiu pasakyti, nusivilti neteko. Maisto papildai, veido ir plaukų priežiūros priemonės, skalbimo priemonės, svorio mažinimo produktai, viskas tobulisssimo. Namų valymo priemonės man buvo tikra naujiena, sunku nustebinti su WC valikliu arba servetėlėmis dulkių valymui. Aš užsakiau pabandymams: valymo servetėles, tualeto valymo skystį, vonios kambario ir virtuvės valymo skysčius ir universalų valiklį.
Galiu pasakyti iš karto, priemonės labai koncentruotos, kvapai nėra cheminiai, sudėtyje nėra chloro, vietoje jo sudėtyje yra biologiškai skaidžių komponentų, o taip pat iš augalų gautų rūgščių. Tokius valiklius naudoti yra labai saugu, jie nebraižo paviršiaus, nesugadina vonios baldų, nedirgina odos ir kvėpavimo takų valant. 
Kokia valymo priemonė tapo mano mėgstamiausia? Žinoma, kad servetėlės. Nuvalo labai gerai, švariai, nepalieka dryžių ant paviršiaus, vidutinio drėgnumo, naudojasi taupiai, su viena servetėle galima išvalyti tikrai labai daug paviršiaus nuo dulkių (o Senamiestyje pradarius langą dulkių labai daug, visur yra savo privalumai ir trūkumai). Mėgautis privalumais aš jau moku, pašalilti trūkumus ir palaikyti švarą namuose man padeda Amway Home priemonės.
Antrasis mano numylėtinių sąraše Amway universalus skystis visiems paviršiams valyti. Mes su juo plovėme kilimus, valėme virtuvės baldus ir plyteles vonioje, visus darbus jis atlieka nepriekaištingai, todėl labai rekomenduoju pažintį su Amwau valymo priemonėmis pradėti būtent nuo jo. Pliusas - labai neįkyrus, tačiau malonus ir gaivus priemonės aromatas.
Vonios ir virtuvės valymo skysčiai irgi mums labai patiko, jie puikiai atlieka savo darbą, o ką daugiau ir pasakysi, savo pasirinkimu aš likau labai patenkinta. Manau užsakysiu dar ne vieną kartą, juolab priemonės naudojasi labai taupiai, todėl teisingai naudojant jų užtenka labai ilgam.


PR sample









SHARE:

1 komentaras

  1. tikėjausi stebuklo, bet gavosi taip, kad grįžau prie senai naudotų valymo priemonių. gamintojas geras, valo geriau ir pigiau kainuoja.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig