2020 m. liepos 24 d., penktadienis

Plaukų atstatymas su Olaplex


Sveiki, mano brangieji, šiandien bloge labai lauktas atsiliepimas apie Olaplex plaukų procedūrą, poveikį po ir kelių savaičių rezultatas naudojant Olaplex priemones. Žinau, visiems labai labai įdomu. Įrašo pradžioje labai noriu parekomenduoti meistę Procedūros plaukams, kuri labai atsakingai ir kruopščiai atlieka pačią procedūrą, kas yra be galo svarbu. Dabar apie viską nuo pačios pradžios.



Kaip aš jau pasakojau, mano visa aplinka tik ir šneka apie Olaplex, tai vienos ir populiariausių ir geidžiamiausių priemonių rinkoje. Mano draugė eina dažyti plaukus tik ten, kur naudoja Olaplex priemones plaukų apsaugai dažymo metu. Mano kirpėja Olaplex nenaudoja, matyt todėl mano plaukai po kiek laiko tampa sausi ir pučiasi, prodėkite chlorą baseine, sauną ir saulę. Aš dviem rankom "UŽ" plaukų procedūras, tačiau puikiai žinau, jas turi atlikti profesionalas. Šiuo metu rinkoje labai daug Olaplex padirbinių, būkite atsargūs, pirkite tik pas meistus salonuose ir inhair.lt internetinėje parduotuvėje. Jeigu meistras dirba namų sąlygomis su Olaplex, tikimybė kad jis atlieka procedūras su padirbtomis Olaplex priemonėmis labai didelė. Taupykite savo laiką ir pinigus, rinkitės patikimus salonus.


Taip atrodo mano plaukai prieš procedūrą. Taip, aš specialiai neploviau jų prieš procedūrą ir nenaudojau kaukės. Jeigu aš pridėčiau pastangas, jie atrodytų pakankamai gerai, bet tai tik vizualus efektas. Olaplex gerina plaukų būklę iš vidaus ir atstato juos, plius suteikia kaupiamąjį efektą. 
Kaip aš jau sakiau mano plaukas gana sausas, pažeistas dažymu ir balinimu, aš pastoviai einu į baseiną ir sauną, pridėkite bangavimą ir nekirptus galiukus. Vienu žodžiu, Olaplex procedūra kaip tik man, nes mano plaukams reikia fundamentalių pokyčių.



OLAPLEX PLAUKU STRUKTUROS ATSTATYMAS :


* Atstato plauko struktūros suirusias jungtis molekuliniame lygmenyje !
* Plaukas tampa vientisu, stipresniu bei geresnės būklės!
* OLAPLEX formulė yra patentuota keliais patentais, o tai reiškia jog produktas yra išskirtinis ir unikalus!
* Su OLAPLEX plaukas nėra padengiamas kažkuo, keičiasi pati plaukų struktūra - ji tampa vientisesnė, molekuliniu lygiu sveikesnė!
* Efektas nėra laikinas, nes plaukas veikiamas ne išorėje, o molekuliniame lygmenyje!
* Klientės pastebi, kad po procedūrų kurso apmažėja arba visai nustoja slinkti plaukai !
* Pilnam plauko atstatymui reikalingos 3-5 procedūros kas 3 savaites !
* Jau po pirmos procedūros matomi akivaizdūs pokyčiai !
* OLAPLEX gali padėti atsiauginti plaukus, nes jis juos stiprina - jie mažiau skilinėja ir lūžinėja !
* Procedūrą puikiai tinka atlikti prieš plaukų dažymą ! Plaukas bus maximaliai apsaugotas ir mažiau pažeistas dažymo metu!
* Sveiką plauką dažyti visada lengviau negu porėtą ir pažeistą, o spalvos pigmentams yra ant ko ,,laikytis'', spalva geriau išsilaiko !


Aš nepasakosiu jums apie visą procedūros eigą, aš galiu pasakyti, kad tai užtrunka apie 2 valandas, daugiau apie procedūrą ir kainas galite sužinoti Procedūros plaukams puslapyje. Aš šnekėsiu tik apie rezultatą, kuris akivaizdžiai matomas jau po pirmos atliktos procedūros. Tiesą, reikia naudoti ir Olaplex priemones. Aš naudojau aliejuką ir kremą nr.6, tačiau vakar gavau nr.3 plaukų atstatymui namų sąlygomis. OMG, OMG koks tobulas rezultatas po šios procedūros. Žinoma, aš laikiau priemonę ant plaukų visą naktį, iš ryto ploviau plaukus įprastai. 

OLAPLEX Nr.3- tai greitas pažeistų plaukų atstatymas namų salygomis.

OLAPLEX- patentuotos technologijos produktas, kurio dėka yra sujungiamos suirusios disulfidinės jungtys pažeisto plauko struktūros viduje.

Šio produkto poveikis matomas jau po pirmos procedūros. Plaukai atrodo sveikesni, žvilgesni. Tai puiki priemonė ieškantiems kuo pakeisti įprastas ampules ar kaukes plaukams.

Naudojimas: namuose priemonę rekomenduojama naudoti kartą per savaitę. Jei salone buvo atlikta viena iš procedūrų su Olaplex, rekomenduojama pradėti naudoti Olaplex Nr. 3 ne anksčiau kaip po 2-3 savaičių. Prieš pradedant naudoti priemonę sudrėkinkite plaukus ir nusausinkite juos rankšluosčiu. Tolygiai paskirstykite 15-20 ml priemones ant plaukų, prašukuokite ir laikykite10 minučių. Tada nuskalaukite, išplaukite šampūnu ir kondicionieriumi.

Olaplex Nr.3 100 ml pakuotės užtenka 5-6 procedūroms atlikti.

OMGGGG, koks rezultatas. Tokie švelnūs plaukai buvo tik po procedūros, po kaukės naudojimo mano plaukai švelnūs ir lydūs vėl, pamaitinti ir prisotinti drėgmės. Man labai patiko rezultatas po procedūros vien dėl to, kad mano plaukai netapo riebiais, išliko normalus plaukų bangavimas ir natūrali plaukų apimtis. 
Didelis pliusas - dabar plaukai mažiau slenka ir tapo storesniais.
Praėjo jau beveik 3 savaitės po pirmos procedūros ir poveikis naudojant Olaplex priemones tikrai labai stipriai jaučiamas. 
Mano nuoširdi rekomendacija - pradėti nuo Olaplex procedūros, plius naudoti Olaplex priemones namuose ir tada apie sausus ir slenkančius plaukus galima užmiršti.

Ar man reikia dar papildomų procedūrų? Žinoma, specialistai rekomenduoja pilnam plaukų atstatymui  atlikti 3-5 procedūras, aš manau taip ir padarysiu, nes gražūs plaukai man labai svarbu.










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig