2020 m. rugpjūčio 14 d., penktadienis

Diego dalla Palma VENICE BEACH LIPSTICK (spalva 258)


Sudominti mane kreminės tekstūros lūpų dažais oi kaip nelengva. Mano širdis jau seniai priklauso matinėms, pudrinėms, pusiau matinėms tekstūrams. Kodėl mano kosmetinėje nebeliko satininių ir kreminių lūpų dažų? Kokie jie bebūtų faini, jie bėga, ypač per karščius vasarą, aš jau nebešneku apie kaukes, kurias reikia dėvėti parduotuvėse. Išeini, nusiimi kaukę ir tavo lūpų dažai per visą veidą. Dabar suprantate, aš jau žinau kas man patinka ir ko norisi, tačiau Diego dalla Palma lūpų dažai man labai patiko, aš dažausi jais jau kelias dienas ir matau, kas apie matinius net nepsiminu.





Kūrybiškumas, elegancija, grožis. Tai vertybės, dėl kurių žmonės visame pasaulyje mėgsta itališkus produktus. Nuo pat įkūrimo, kompanijos tikslas buvo ištirti visas grožio sritis ir tai padaryti netradiciškai, ieškant unikalių idėjų, nes kiekviena moteris savyje turį nuosavą pasaulį, o tikrasis grožis nepakenčia suvaržymų. „Diego dalla Palma“ grupė siekia įvairovės, kad moterys galėtų išsilaisvinti iš dominuojančio grožio idealo ir jaustųsi gražios ir unikalios – tokios, kokios yra. Kiekviena „Diego dalla Palma“ makiažo kolekcija suteikia galimybę kurti skirtingus įvaizdžius - nuo klasikinio iki ekstremalaus. Kompanijos įkūrėjas Diego dalla Palma daug metų dirbo teatro grimuotoju ir svajojo panaudoti įgytas žinias kuriant priemones bei pasidalinti tomis mažomis ypatingomis paslaptimis, kurias sužinojo teatro pasaulyje. „Diego dalla Palma“ nusprendė laužyti plaukų priežiūros industrijos tradicijas. Pagrindinis dėmesys skiriamas ne į trūkumus, kuriuos norima paslėpti, o į rezultatą, kurio trokštama. Šampūnai, atkuriamosios priemonės ir prabangūs eliksyrai išryškina kiekvieno plaukų tipo savybes ir stilių, ir suteikia nuolatinę, profesionalią priežiūrą.
Pilnas asortimentas: Kristiana






Mano nuomonė:

Man labai patinka kompanijos atstovai, kurie puikiai žino kas man patinka, kokias spalvas aš mėgstu, kaip derinu drabužius ir kokie kosmetikos norai sukasi mano galvoje. Neslėpsiu, Diego dalla Palma kosmetikos brendą mačiau Kristianoje seniai, išbandžiau ant rankos ir lūpų dažus ir kremines pudras. Labai patiko tiek minimalistiniai įpakavimai, tie kokybė ir maskavimas, tiek pats brendas. Pagaliau kelios priemonės mano rankose, o  VENICE BEACH LIPSTICK (spalva 258) pranoko visus spalvinius ir kokybės lūkesčius.
Aš visai neseniai nusipirkau panašaus atspalvio suknelę, o visi puikiai žino, lūpų dažus aš labai mėgstu derinti prie suknelių. Išbandžius visus turimus lūpų dažus namuose, panašių atrasta nebuvo. Tai šviesesni, tai ryškesni, tai ne tas atspalvis. Pagaliau, pagaliau aš turiu tai, kas tinka 100%.
Kaip aš jau sakiau, įpakavimas gražus, stilingas, mano turimas tokios pat spalvos kaip ir lūpų dažai. Aš puikiai žinau, kad Diego dalla Palma gali pasiūlyti savo pirkėjams ir matinius lūpų dažus, kurie omg kokie tobuli, bet mano turimas variantas kreminis, ryškių pigmentų ir gana riebios tekstūros. Stebulas, tačiau jie greitai susigeria į lūpas, nebėga ir išsilaiko savo vietoje. Be valgymo (visi puikiai žinome, su tokiais dažais reikia elgtis kur kas atsargiau, nei su matiniais) jie išsilaiko ant lūpų apie 3 valandas.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad pirmoji pažintis su Diego dalla Palma kosmetikos brendu buvo labai sėkminga, tikiuosi ne paskutinė, o savo testavimo eilės laukia dar akių pravedimas ir juodas pieštukas, todėl laukite tęsinio.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig