2020 m. rugpjūčio 25 d., antradienis

PHARMACERIS. SVEIKOS ODOS EKSPERTAI. Pirmoji pažintis su priemonėmis.


Sveiki, mano brangieji, vasaros pabaiga - rudens sezono pradžia, idealus laikas keisti veido priežiūros priemonių rutiną. Kodėl? Viskas labai paprasta, keičiasi oras, veido oda pavargusi nuo saulės spindulių ir išsausėjusi nuo įdegio priemonių. Būtent todėl jūsų rutinoje turi atsirasti daugiau drėkinamųjų ir odos balansą atstatančių priemonių, plius nereikia užmiršti ir apie priemones su SPF filtrais. Šiandien bloge pasakosiu apie savo pirmąją pažintį su PHARMACERIS veido priežiūros priemonėmis ir apie tai, kaip aš ruošiuosi rudens sezonui.




Pharmaceris – saugi, specializuota, dermatologinė kosmetika, kuri suteikia galimybę rūpintis oda su dažniausiai pasitaikančiomis problemomis ir padėti ją prižiūrėti. Visos formulės yra dermatologiškai patikrintos, o kai kurios linijos taip pat dalyvavo nepriklausomų tyrimų institutų ir ligoninių klinikiniuose tyrimuose, atliekamuose su žmonėmis, kurie turi problematišką odą.

Pharmaceris prekės ženklas – saugi, specializuota, dermatologinė kosmetika, kuri suteikia galimybę rūpintis oda su dažniausiai pasitaikančiomis problemomis ir padėti ją prižiūrėti.

Pharmaceris dermakosmetika buvo sukurta ekspertų komandos, kuri kartu su dermatologiniais sprendimais panaudojo pažangias kosmetikos formules ir to dėka sukūrė priemones, skirtas įvairiems odos tipams, kurie reikalauja daugiausia dėmesio, ir jų problemoms spręsti.

Kosmetikos produktai buvo susisteminti į 13 linijų, jie sudaro visapusiškas priežiūros programas, kurios pasižymi įrodytu dideliu efektyvumu ir saugumu. Pharmaceris dermakosmetika yra HIPOALERGINĖ, joje nėra PARABENŲ, DAŽIKLIŲ, ALERGENŲ, MUILO, KVAPIKLIŲ, SLS, SLES.











Mano nuomonė:

Apie PHARMACERIS iki mūsų pirmosios pažinties neturėjau jokios informacijos ir nuomonės, tik mačiau kompanijos labai platų veido, kūno ir plaukų priežiūros priemonių pasirinkimą vaistinėse. Gavus kompanijos atstovų pasiūlymą išsirinkti priemones pabandymui net pasimečiau, maniau, kad išsirinkti be asmeninės konsultacijos bus labai sunku. Mano laimei internetinis puslapis toks informatyvus, kad pasirinkimas  buvo ne tik lengvas, bet ir labai malonus. Pasakau nuoširdžiai, mano aukščiausias įvertinimas keliauja https://ww2.pharmaceris.com/lt parduotuvei, kur priemonės paskirstytos pagal paskirtį, pagal odos tipą ir pagal norimą rezultatą. 
Koks mano noras? Tikriausiai reikia pradėti nuo mano odos tipo - mišri veido oda, kakta riebi, kartais atsiranda spuogų. Neseniai ant veido pamačiau pigmentines dėmes (tai buvimo ant saulės pasekmės su kuriais labai norisi susidoroti kaip įmanoma greičiau), žandai rausta ir man labai norisi ovalo patempimo ir mimikos raukšlių sumažėjimo.
Koks mano pasirinkimas? Ilgai negalvodama aš pasirinkau PHARMACERIS A, E-Sensilix serumą su vitaminais A ir E skirtą alergiškai ir jautriai odai, Dermo struktūrinį raukšles
koreguojantį kremą SPF 20 CAPI-HIALURON-C (nes aktualus ir SPF filtras, ir raukšlių priežiūra), Kreminę pudrą odai su išsiplėtusiais kapiliarais (kapiliarai ir raudonis yra, su tokio tipo problemomis kovoti labai sunku, todėl aš manau tokio tipo pudra 'must have' kiekvienos dienos veido priežiūros rutinoje), o pabaigai dar įsidėjau į pirkinių krepšelį ir drėkinantį micelinį skysti jautriai ir alergiškai odai.

Aš manau, kad pradėti reikia nuo priemonės, kuri patiko labiausiai. Su malonumu pristatau Jums,  Vitaminų A ir E koncentratą. Tradiciškai pradėsime nuo įpakavimo, kuris labai patogus, kokybiškas, su pipete. Serumas aliejinės tekstūros, tinka jautriai ir alergiškai odai, skirtas matinei, papilkėjusiai ir sausos odos būklės gerinimui. Kaip aš jau sakiau, idealus bazinis variantas veido odos drėkinimui ir puoselėjimui. Aš naudojau priemonę du kartus per dieną (rytais ir vakarais), man pilnai užtenka dviejų pipetės paspaudimų ant viso veido. Rezultatas pranoko visus lūkesčius, didelis vitamino E koncentratas (8%) apsaugo odą nuo neigiamo aplinkos poveikio, stiprina odos natūralią apsaugą, regeneruoja ir atstato, stangrina ir išlygina raukšles. Serumas neriebina odos, susigeria akimirksniu ir gali būti naudojamas kaip makiažo pagrindas (idealiai tiks sausai odai). Vitaminų A ir E koncentratą nuoširdžiai rekomenduoju išbandyti kiekvienam iš jūsų, tai gaivos gurkšnis jūsų pavargusiais po vasaros odai. Rezultatas pasimato labai greitai, mano oda pradėjo vizualiai atrodyki geriau po 2 savaičių naudojimo.

Antrasis mano numylėtinių sąraše  Dermo struktūrinis raukšles koreguojantis kremas SPF 20 CAPI-HIALURON-C. Vitaminą C aš dievinu, tačiau prisiminu ir apie SPF apsaugą. Priminsiu, kad kremai su SPF apsauga rekomenduojama naudoti ne tik vasarą, o visus metus nepriklausomai nuo sezono. Kremas skirtas stangrinti ir suteikti odai elastingumo, tinka odai su paraudimais (su mano pigmentinėmis dėmėmis), su kapiliarais ir brandžiai jautriai odai. Kremo sudėtyje ne tik vitaminas C, bet ir hialurono rūgštis, dermo-peptidas ir tioprolinas (galingas antioksidantas, kuris skatina epidermio regeneraciją). Kremo įpakavimas apgalvotas, užsidaro saugiai, turi dozatorių (man tai labai svarbu, nes taip kremas saugomas nuo bakterijų). Kremo konsistencija tiršta, pasiskirsto ant veido maloniai, gali būti naudojamas kaip makiažo pagrindas. Prisipažinsiu, aš rytais naudojau kremą kartu su koncentratu, rezultatas tobulas. Labai džiaugiuosi atradus tokias tinkamas ir veiksmingas veido priežiūros priemones, rezultatai akivaizdžiai matomi po kelių savaičių naudojimo. Aš nenoriu užbėgti įvykiams už akių, tačiau mano pigmentinės dėmės ( o aš turiu kelias vizualiai gerai matomas) pašviesėjo. Ne, jos matomos ir niekur dar nedingo, tačiau teigiamas poveikis yra, o aš naudoju kremą toliau ir laukiu tikiuosi dar geresnio rezultato.

Mažiau man patiko CAPILAR-CORRECTION kreminė pudra, bandau papasakoti kodėl. Skaitant aprašymą aš suprantu, priemonė idealiai tinka mano veido odai: kapiliarai yra, alergiška ir probleminė oda irgi yra, drėkinimas ir veido odos spalvos išlyginimas būtinas. Mano turima spalva 30, tinka idealiai. 
Jeigu jūsų kreminės pudros pasirinkimas beige, medium beige, natural ir visos spalvos nuo 20 ir 30, drąsiai rekomenduoju rinktis Opal atspalvį. CAPILAR-CORRECTION kreminės pudros tekstūra maloni, gerai pasiskirsto ant veido, tiks sausai-normaliai odai, neparyškina raukšlių ir gerai prisitaiko prie veido odos atspalvio. Veidas vizualiai atrodo labai gražiai, raudonis ir poros nematomos. Maskavimas - vidutinis, pudrą galima skuoksniuoti. Minusas - po 2 valandų veidas pradeda blizgėti ir reikia naudoti kompaktinę pudrą makiažui užfiksuoti. Manau, kad CAPILAR-CORRECTION kreminė pudra bus tikru atradimu sausos odos savininkėms, nes sudėtyje be SPF fltro (kuris labai aktualus) yra hialurono rūgštis, auksiniai dumbliai ir Vitaminas E.

Pabaigai apie bazinį, tačiau visų labai pamėgtą drėkinamąjį micelinį skystį skirtą jautriai odai, kuris privalo būti kiekvienos iš mūsų kosmetinėje. Specialistai rekomenduoja, o aš iš savo pusės pakartoju ir pritariu, vakare veido odą būtina tinkamai nuvalyti. Aš esu labai didelė micelinių priemonių gerbėja, todėl SENSI-MICELLAR priemonė labai labai patiko. Skystis gerai nuvalo makiažą (tinka net jautrioms akims), nedirgina odos ir mažina jautrumą.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad pirmoji pažintis su PHARMACERIS priemonėmis buvo labai sėkminga, aš atradau savo favoritus ir matau teigiamą rezultatą, todėl drąsiai rekomenduoju Jums išbandyti. Manau šį pažintis bus ne paskutinę, kompanija siūlo savo pirkėjams labai platų asortimentą, pažadu, išsirinkti galės kiekvienas.











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig