2020 m. rugpjūčio 26 d., trečiadienis

L’Oréal Paris Brow Artist Skinny Definer antakių pieštukai


Labas rytas, mano brangieji, ar žinote, kad iki vasaros pabaigos liko mažiau nei savaitė? OMG, kaip greitai bėga laikas, ypač kai turi ką veikti ir kuom užsiimti. Kiek bebūtų darbų ir veiklos, aš vis tiek neužmirštu blogo ir su malonumu rašau atsiliepimus apie patikusias kosmetikos priemones. Pasakysiu nuoširdžiai, paskutinis mėnuo buvo antakių priemonių mėnuo. Kiekvienas gamintojas siuntė antakių priemones: vaškus, pieštukus, gelius ir t.t. Šiandien pradėsime pokalbį apie antakiams skirtas priemones nuo L’Oréal Paris Brow Artist Skinny Definer antakių pieštukų kurie man labai patinka.



L’Oréal Paris Brow Artist Skinny Definer padės kuo tiksliau paryškinti antakius. Šis antakių pieštukas puikiai tinka norint, kad antakiai atrodytų natūraliai tankūs, būtų tiksliai užpildyti ir dailios formos.
NAUDOJIMAS
1. Paryškinkite antakių linijas.
2. Natūraliai užpildykite antakius braukdama trumpais judesiais.
3. Sulyginkite spalvą šepetėliu.
REZULTATAS
Natūraliai atrodantys antakiai. Tobulos formos antakiai.






























Mano nuomonė:

Aš labai džiaugiuosi savo antakiais dėl kelių priežasčių: mano antakių forma labai natūrali (tai reiškia, kad man reikia minimum pastangų tam, kad antakiai atrodytų gražiai), atliktas antakių laminavimas (antakiai įgavo formą ir kiekvieną rytą reikia tiesiog sušukuoti), tinkama prie plaukų antakių spalva (taip, taip, pagaliau aš pasidaviau ir mano plaukų spalva - šiltas blondas), atrastos tinkamos antakių priemones (kurias namuose naudoti labai paprasta ir lengva). Aš manau, kad visi išvardinti punktai yra geros nuotaikos, lengvo makiažo ir pasitikėjimo savimi priežastys.
Apie antakių specialistą, kuris tobulai formuoja mano antakius mes su jumis pašnekėsime netrukus, o šiandien apie L’Oréal Paris Brow Artist Skinny Definer pieštukus.
Mano turimi pieštukai dviejų atspalvių: šiltas ir šaltas rudas spalvos. Didelis pieštukų pliusas - jie ypatingai ploni ir puikiai pigmentuoti. Kaip aš jau sakiau, man atliktas antakių laminavimas, man nereikia nieko prigalvoti, tiesiog ten, kur trūksta plaukų juos pripiešti ir viskas. Būtent tokiems dalykams tinka L’Oréal Paris Brow Artist Skinny Definer pieštukai. Su jais antakiai atrodo tobulai gerai ir natūraliai. Jeigu jums reikia koreguoti formą, norisi pilno antakių užpildymo, pieštukai tikrai ne jums, reikia pasirinkti kitokią priemonę (pvz.spalvotą gelį ).

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig