2020 m. rugpjūčio 27 d., ketvirtadienis

Sport Nutrition/ Amway


Sveiki, mano brangieji, šiandien pašnekėsime apie sportą ir sporto papildus. Tikriausiai pastebėjote, kad aš vis mažiau ir mažiau laiko pradėjau skirti sporto klubui, bet sporto visai nemečiau. Galite man sakyti ką norite, tačiau situacija su virusu Lietuvoje vis prastėja, o atvėjų vis daugėja. Ar aš noriu susirgti? Tikrai ne, todėl beveik atsisakiau sporto klubo. Atleiskite man, tačiau kai toks kiekis žmonių trynasi rūbinėje, pagauti virusą vienas du, pridėkite abejingumą ir 'aš tikrai nesusirgsiu' mąstymą. Paskutinis taškas buvo, kai prie durų pasibaigė rankų dezenfekavimo skystis. Ne, jis pasibaigia, tai yra normalu, bet jo nekeisti kelias dienas, ir visiems nusispjauti ir niekas nepasigedo jo, yra tikra viršūnė.  Žodžiu, savo mankštą perkeliau į gryną orą, džiaugiuosi saulės spinduliais, laisvę ir tylą, plius sumažinau visas įmanomas rizikas. Šiandien mūsų pokalbis apie maisto papildus, kurie padeda mano geriau jaustis ir aktyviau sportuoti.









Mano nuomonė:

Mano mintis šiandien tokia, reikia sportuoti saugiai, todėl kviečiu daugiau laiko praleisti gryname ore, daugiau vaikščioti ir galimai pradėti bėgioti rytais arba vakarais. Labai rekomenduoju išbandyti irklentes ir jogą arba meditacijas, kur pakanka video ir nereikia didelio kiekio žmonių šalia. Na o sportuojant neužmiršti apie maisto papildus. Tikrai nesakau, kad reikia naudoti papildus raumenims auginti ir svorį mažinti nesveikais būdais. Viskas turi būti su saiku ir protu, visada skaitykite aprašymus ir tiksliai žinokite kokius papildus rinktis. Mano pasirinkimas Amway, aš jau seniai vartoju jų maisto papildus imunitetui stiprinti ir grožiui iš vidaus palaikyti, atėjo eilė išbandyti ir papildus skirtus sportui. Mano pasirinkimas labai paprastas - energijai ir kūno masei palaikyti papildai.

Jei prieš treniruotę ieškote greitos, veiksmingos ir ilgalaikės pradžios, XS Sportas Jums tai suteiks! Gėrimas prieš treniruotę buvo sukurtas specialiai tam, kad aprūpintų Jūsų kūną energija, kurios Jums reikia treniruotei. Pasižymintis Trigubu Energijos Mišiniu, šis pažangus sporto maisto papildas užtikrina tai, kad Jūsų treniruotė praeis sėkmingai. Šakotos grandinės aminorūgštys (BCAA) padeda energizuoti raumenis treniruočių metu, o kreatinas energizuoja raumenis greitais energijos pliūpsniais. Be to, būtini B vitaminai suteikia energijos ir atitolina nuovargį, taip padėdami Jums pasiekti daugiau. Su XS Sportas kiekviena veikla Jūsų namuose tampa neįtikėtinu nuotykiu!

Man XS patiko labiausiai, atrodo negali taip ilgai bėgti arba niekada negalvojai, kad gali padaryti tiek žingsnių. Su XS gėrimu viskas labai lengva ir paprasta, tu atjungi protą ir eini sportuoti, rezultatas stulbinami, o tu vis dar kupinas energijos ir geros nuotaikos. Jeigu sportas jums kelia neigiamas emocijas, jums trūksta energijos, nuoširdžiai rekomenduoju išbandyti. Taip sportas taps įpročiu ir gerų emocijų šaltinių, o kai matysite pirmus rezultatus, norėsite stengtis dar labiau,

Ieškant informacijos prieš užsakymą aš supratau, egzistuoja labai daug įvairių aminorūgščių ir maisto papildų, kurį pasirinkti? Aš nusprendžiau pasirinkti visų aminorūgščių derinį. Naujas XS Amino Advantage papildas pasižymi puikiu miško uogų skoniu ir gerai susimaišo. Jis kupinas visų 9 esminių aminorūgščių (EAA), kurių kūnas pats pasigaminti negali. Specialistai teigia, kad raumenų masės formavimui yra būtinos visos 9 esminės aminorūgštys. Produktas yra lengvai įsisavinamas ir greitai virškinamas. XS Amino Advantage tai puikus jūsų sportinės veiklos palydovas, nesvarbu, koks gyvenimo nuotykis stiprina Jūsų pasitenkinimą! Plačiau apie aminorūgčių svarbą ir naudą mūsų organizmui skaitome čia

Pridėsiu dar kelis sakynius nuo savęs, jeigu anksčiau į sportą vos vilkau kojas, nes reikėjo dėl svorio ir kūno formų, dabar einu su dideliu malonumu. Didelis pliusas - sportuoti gryname ore, aplinkoje kur tau patinka ir jautiesi laimingas, o antras dalykas maisto papildai, kurie tikrai padeda ir palengvina rezultatą.

PR sample






SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig