2020 m. rugpjūčio 12 d., trečiadienis

Pixi by Petra akių šešėlių paletė (Natural Beauty)


Tęsiant apžvalgų temas šiandien noriu papasakoti apie PIXI akių šešėlių paletę, kuri man labai labai patiko. Galiu pasakyti daugiau, ji sužavėjo mane savo šešėlių kokybe ir neįprasta tekstūra. Pasakoju nuo pat pradžios, dievinu PIXI veido priežiūros priemones, jau seniai atrinkti favoritai, kuriuos aš naudoju pastoviai, plius vis gaunu naujienas pabandymams. Šį kartą mano laimei atkeliavo labai daug dekoratyvinės kosmetikos, tarp jų tušas, bronzantai-skaistalai ir šešėliai. Pradėjau nuo šešėlių, nes jie laukia savo testavimo eilės labai seniai. 




Eye Reflection Shadow Palette 
Akių šešėlių paletė

Akių šešėliuose neįtikėtinai daug pigmentų ir jie puikiai padengia odą. 3D efektas suteikia gylio ir papildomą matmenį, kad oda aplink akis taptų šviesesnė ir skaistesnė!
  • Paletėje yra 12 akių šešėlių atspalvių;
  • Švelnūs kaip šilkas, mineraliniai, unikalių skirtingų tekstūrų akių šešėliai leidžia jums vos keliais potėpiais sukurti 3D efektą;
  • Kreminės spindinčios spalvos, 3D metališkumas, pereinantis į matinius atspalvius;
  • Ypatingai lengvai maišomi, gausūs pigmentų ir ilgai išlieka.









Mano numonė:

Labai minimalus įpakavimas, žalias plastmasinis, jokio veidrodžio ir šepėtelio, tačiau man šitų priedų nereikia, aš noriu tik geros kokybės produkto. Aš jau seniai naudoju savo profesionalus šepetėlius makiažams daryti, todėl man tai nėra visiškai aktualu, o užbėgant įvykiams už akių galiu pasakyti, kad blizgiems atspalviams nereikia jokių šepetėlių, juos galima tepti tiesiog pirštais, taip išgaunamas maksimalus spalvos intensyvumas.
Pixi Natural Beauty paletėje spalvos labai gražios, kiekviena iš jų turi savo pavadinimą (pavadinimų reikia ieškoti iš kitos paletės pusės). Faina, kad paletėje yra ir labai blizgių, ir visiškai matinių, ir satininių atspalvių. Paletė puikiai tinka tiek dieniniams, tiek vakariniams makiažams atlikti, o šešėlių tekstūra labai neįprasta. Jie lyg šlapi, lyg kreminiai, minkšti ir gerai tepasi. Jeigu pasakyti paprasčiau, tepi lyg sviestą, spalvas perduoda puikiai, nereikia net šešėlio pagrindo. Aš labai rekomenduoju aplikuiti blizgius atspalvius su pirštais, taip juos naudoti lengviau ir paprasčiau. 
Kokios spalvos mano mėgstamiausios? Man labai patiko apatinė rudų atspalvių linija, kur ir blizgi spalva, ir matinė, ir satininė su auksinės spalvos blizgučiais. Mažiau patiko pirmoje eilėje vidurinis atspalvis (Metal Mauve), labai dideli blizgučiai visiškai ne mano istorija.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad PIXI moka stebinti PR siuntomis ir gera produtų kokybe, dabar mano noras pagaliau išbandyti kremines pudras.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig