2020 m. rugpjūčio 12 d., trečiadienis

Garnier HAIR FOOD "MENU"


Sveiki, mano brangieji, kaip eina vasara? Kokie planai naujam rudens sezonui? Kokios svajonės ir norai? Jeigu šnekėti apie kosmetinius norus, noriu po vasaros atgaivinti plaukus (nes galiukai labai sausi ir silpni, o šiandien einu į kirpyklą juos pakirpti) ir atsikratyti pigmentinių dėmių ant veido (pas mane jų nėra daug, bet yra keli gana dideli ir gerai vizualiai matomi). Nusprendžiau papasakoti Jums apie plaukų priežiūros priemones, nes tai mano mėgstamiausia tema, aš taip mėgstu bandyti naujas plaukų priežiūros priemones, kad tai tikriausiai negydoma liga.



Ar jau girdėjai apie NAUJĄ BŪDĄ PAMAITINTI ALKANUS PLAUKUS?
Klientės visame pasaulyje gardžiuojasi Fructis Hair Food kaukėmis: supermaistu net itin išalkusiems plaukams iš 98% natūralios kilmės medžiagų! Jauna ir energinga #hairfood bendruomenė tiesiog negali atsispirti šių universalių plaukų kaukių poveikiui ir aromatui...
PRISTATOME NAUJĄ, 98% NATŪRALIOS KILMĖS PLAUKŲ PRIEŽIŪRA "MENIU"
Įkvėpta sveikų, gardžių ir spalvingų glotnučių, Fructis dabar siūlo tobulą priemonių išalkusiems plaukams spektrą: šampūnus ir kondicionierius iš 98% natūralios kilmės medžiagų, be jokio silikono (natūralių plaukų pojūčiui). Poveikį užtikrina galybė maistinių medžiagų, kurie pamaitina, atkuria, išlygina arba sudrėkina net labiausiai išalkusius plaukus!
MŪSŲ ĮSIPAREIGOJIMAS JUMS: 98% NATŪRALIOS KILMĖS MEDŽIAGŲ
  Be jokių kompromisų dėl kokybės
  Intensyvus puoselėjimas ir maitinimas
  Nepriekaištingos kosmetinės savybės
MES KURIAME ŠVARŲ GROŽĮ
  Taip, tai veganiška*
  Taip, mūsų priemonės yra biologiškai skaidžios**
  Jokio silikono natūraliam plaukų pojūčiui
  Jokių dirbtinių dažiklių
  Mes neatliekame bandymų su gyvūnais – 1989 m. Garnier prisiėmė įsipareigojimą dirbti neatlikdama jokių eksperimentų su gyvūnais
MES SIEKIAME BŪTI SKAIDRŪS
  Etiketės, kurias galite suprasti: kiekvienas komponentas aiškiai nurodytas ant pakuotės
MES SAUGOME APLINKĄ
  100% perdirbami buteliukai
  Pagaminti iš 50 % perdirbto plastiko siekiant sumažinti planetos išteklių sąnaudas











Mano nuomonė:

Dabar galiu pasakyti labai nuoširdžiai, išbandžius visas įmanomas Garnier Hair Food meniu priemones, mano plaukams tinka tik Papaya linija. Šį kartą testavimui aš gavau nuostabiai kvepiančias priemones sausiems plaukams. Mano plaukai kaip tik tokie, todėl aš kaip niekada greitai bėgau bandyti kaukę ir šampūną į vonią. 
Šią vasarą Garnier pristato dar daugiau naujienų, Hair Food meniu tai ne tik mums jau įprastos natūralios sudėties, veganiškos ir labai fainos kaukės, tai ir šampūnai, bei plaukų balzamai. Labai gera naujiena, nes man šampūno ir balzamo tikrai trūkdavo.
Grįžtant prie bananų linijos noriu pasakyti, trūksta maitinimo ir plaukų švelnumo. Kvepia nerealiai, įpakavimai gražūs, 'skanūs', labai dailūs ir patogus. Priemonių konsistencija maloni, šampūnas gerai putuoja ir plauna plaukus, balzamas malonios pusiau tirštos testūros, tačiau maitinimo šitoje vietoje mano sausiems plaukams pritrūko, o kaukė situacijos nepagelbėjo.
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek,  kad labai svarbu atrasti savo priemones ir jas naudoti, o jeigu netiko man, nebūtinai netiks Jums. Garnier HAIR FOOD "MENU" patiks toms kieno plaukai nelabai sausi ir pažeisti, nes PAPAYA pažeistiems plaukams mano mylimiausias ir efektyviausias pasirinkimas ir nuoširdi rekomendacija Jums.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig