2020 m. rugpjūčio 4 d., antradienis

Coslys Dezodorantas su karčiavaisiais citrinmedžiais


Labas rytas, mano brangieji, turiu labai gerą naujieną, pagaliau atsinaujino www.bioteka.lt internetinis puslapis ir elektroninė parduotuvė. Labai kviečiu apžiūrėti asortimentą ir įvertinti akcijas, nes jų tikrai daug, o tai gera proga išbandyti kažką naujo arba sutaupyti pinigus perkant mėgstamus produktus. Šiandien jūsų dėmesiui  Coslys Dezodorantas su karčiavaisiais citrinmedžiais.





12 val. aktyvus. Be aliuminio druskų. Neužkemša odos porų, tačiau kovoja su nemalonų kvapą sukeliančių bakterijų dauginimusi. Unikali formulė su moliu ir ryžių milteliais reguliuoja nemalonaus kvapo sugėrimą. Karčiavaisių citrinmedžių žiedų vanduo*, alavijai* ir saldžiųjų apelsinų eterinis aliejus* ramina odą ir mažina uždegimą.

Naudojimas: tepkite ant švarios, sausos odos. Šį buteliuką priemonei pasibaigus galite papildyti iš naujo.

Kur pirkti: www.bioteka.lt




Mano nuomonė:

Prisipažinsiu, aš jau nebe pirmą artą bandau natūralius dezodorantus, tačiau visi bandymai iki dabar buvo nesėkmingi. Kodėl? Aš prakaituoju labai stipriai (tai tikriausiai skydliaukės ir hormonų problemos), aš noriu geros apsaugos nuo prakaito, malonaus kvapo ir geros sudėties. Pasirodo, ne viskas taip paprasta. Aš esu bandžiusi druskos kristalų dezodorantus, man nepatiko, nes prakaito jis nesulaiko, tik neutralizuoja kvapą. Ne, ne, man tokie variantai netinka ir nepatinka. Antrasis sąraše buvo alūno akmens, kuris irgi deja nepasaugo nuo prakaito, o po kelių panaudojimų pradėjo smirdėti prakaitu taip stipriai, kad teko atsisveikinti. Taip, aš esu bandžiusi ir purškiamus su natūraliais eteriniais aliejais, nieko gero pasakyti negaliu, netiko visiškai.
Aš jau praradau visas viltis, net neieškojau ir nesidomėjau, nes sprendimas kaip ir aiškus, bet man į rankas pateko  Coslys Dezodorantas su karčiavaisiais citrinmedžiais. Coslys man labai gerai žinomas Prancūzų brendas, šampūnai ir balzamai tobuli, veido priežiūra labai tiko ir patiko, dezodorantas irgi.
Pasakysiu iš karto, jeigu tikitės tokios stiprios apsaugos kaip pvz. nuo Garnier, taip nebus, tačiau apsaugo tikrai gerai. Dezodorantas turi malonų aromatą, kuris neerzina ir neutralizuoja prakaito kvapą. Pusei dienos man dezodoranto pilnai užtenka (vertinant mano prakaitavimą tai labai gerai), aš jaučiuosi labai užtikrintai ir džiaugiuosi sudėtimi. Didelis pliusas - dezodorantą galima papildyti. Gamintojas siūlo kelis dezodoranto aromatus, todėl išsirinkti galės kiekvienas.
Aš iš savo pusės labai rekomenduoju išbandyti ir įverinti patiems, nes tai vienas iš geriausių natūralios sudėties dezodorantų rinkoje.


PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig