2020 m. liepos 31 d., penktadienis

Oriflame Swedish SPA



Labas rytas, mano brangieji, nepastebimai (bent jau man) prabėgo dar viena vasaros savaitė. Spėjau padaryti tikrai nemažai, o svarbiausiai turiu Jums labai gerų naujienų nuo rudens sezono. Apie tai pašnekėsime netrukus, o šiandien jūsų dėmesiui kūno ir veido SPA procedūros namuose su Oriflame.



Skirkite laiko sau, pabūkite gamtoje, atpalaiduokite kūną ir nuraminkite mintis. Toks yra švediškas atsipalaidavimo būdas. Nuo aliejų, kurie pavirsta į putas iki šilko švelnumo mineralais prisotinto molio ir sodraus kūno sviesto, puikios tekstūros gaminiai iš „Swedish Spa“ kolekcijos yra sukurti taip, kad sumažintų įtampą ir pripildytų jus vidinės ramybės. Su „Swedish SPA“ galite būti įkvėpti gamtos tiesiog savo namuose.













Mano nuomonė:

Aš nuoširdžiai nesitikėjau tokioooos nerealios kokybės. Mano pirmoji pažintis su Oriflame Swedish SPA linija prasidėjo nuo kūno šveitiklio, kuris buvo tobulas. Gana stambios druskos dalelės gerai nuvalo ir šveičia kūną, o aliejus maitina ir suteikia švelnumo. Pridėkite švelnų vandens aromatą ir gausite tobulą kūno priežiūros priemonę, kuri pakerėjo mane po pirmo pabandymo. Gaila, tačiau man įpakavimo (kuris gana didelis) užteko 5 kartams. Aš negailėjau produkto, tepiau ir šveičiau kūną nuo ausų iki pirštų galiukų. Dabar suprantate mano džiaugsmą, kai aš gavau visą produktų liniją?
Kuri priemonė mėgstamiausia? Kūno ir dušo aliejai. Mano kūno oda po sporto klubo ir saunos labai išsausėjo, be kremo neįsivaizduoju savo gyvenimo, tačiau kremai susigeria gana sunkiai, jie riebus ir reikia laukti ilgai kol galima apsirengti, o man tai visai nepatinka. Išeitis - aliejai. Aš naudoju dušo aliejuką, jis sodrios tekstūros ir malonios konsistencijos, gerai prausia ir puikiai maitina. Jėigu mano kūno oda nebūtų tokia sausa, aš nenaudočiau daugiau nieko, bet sauna ir chloras duoda savo, todėl aliejus po dušo privalomas. Noriu pagirti labai patogų įpakavimą su pompa. Oriflame Swedish SPA aliejaus sudėtis praturtintas drėkinamaisiais rapsų ir migdolų aliejais bei vitaminu E, kurie padeda kondicionuoti ir atgaivinti odą.
Visiška naujiena mano vonioje atsipalaidavimo skystis skirtas įpilti į vonią. Kol mes namuose turėjome vonią, aš naudojau su dideliu malonumu. Tai aliejinės tekstūros priemonė skirta vonios SPA procedūroms namuose. Skystis transformuojasi į švelnų pienelį kuris idealiai drėkina kūno odą.
Kelis žodžius noriu pasakyti ir apie dušo putas, kurios puikiai tinka skutimuisi. Kūno kremas man patiko mažiausiai, nes jis tirštas ir riebus, susigeria per geras 5-7 minutes, aš tiek kantrybės neturiu.
Pabaigai noriu pristatyti dar vieną labai įdomų produktą - SPA sauna terminę veido kaukė. Kaukė permatomos gelio konsistencijos, užtepus ant veido - saunos karščio poveikis. Po kaukės panaudojimo mano veido poros sutrauktos, jos atrodo švariau, o veido oda švyti. Gamintojas siūlo laikyti kaukę ant veido 5-10 minučių kelis kartus per savaitę. Aš SPA procedūras darau vieną kartą per savaitę savaitgaliais ir labai džiaugiuosi rezultatu, bei Oriflame Swedish SPA priemonėmis.


PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig