2020 m. rugsėjo 15 d., antradienis

Sante Family Mėtinė dantų pasta su fluoru

 


Labas rytas, mano brangieji, kiekvieno iš mūsų rytas prasideda nuo dantų valymo ir dantų pastos. Aš anksčiau labai mažai dėmesio skirdavau dantų pastos pasirinkimui, pirkdavau parduotuvėje tai, kas patraukdavau akį. Su laiku perėjau prie Korėjietiškų pastų, o kai jų kainos išsaugo kelis kartus, pradėjau ieškoti alternatyvų su geresne sudėtimi. Jeigu jums, kaip ir man, rūpi sudėtis, gera kokybė ir tinkamas pasirinkimas, labai rekomenduoju parduotuvės www.bioteka.lt asortimentą. Aš esu išbandžiusi tirai daug, atsiliepimus galite atrasti mano bloge, o šiandien jūsų dėmesiui Sante Family Mėtinė dantų pasta su fluoru.


Gaivus pipirmėčių skonis ir natūralus ekologiškų šalavijų, ksilitolio ir fluorido ingredientų kompleksas Sante Family mėtinėje dantų pastoje. Padės prižiūrėti ir apsaugoti visos šeimos dantis nuo ėduonies, dantenas nuo periodontito. Natūralios šveičiamosios dalelės švelniai valo dantis ir tarpdančius.

Su aktyviųjų komponentų kompleksu, pagamintu iš natrio fluorido, ksilitolio ir ekologiško šalavijo. Pipirmėčių eterinis aliejus suteikia malonų ir gaivų kvapą. Tinka naudoti kasdien visai šeimai. Be gliuteno ir mikroplastiko.

Dantis valykite bent du kartus per dieną.

Sudėtyje yra fluoro 1,200ppm. Kliniškai testuota. Natrue sertifikuotas natūralus produktas.

Sudedamosios dalys: Glycerin, Aqua (Water), Hydrated Silica, Maris Sal, Xylitol, Aroma, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Xanthan Gum, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract *, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract *, Algin, Sodium Fluoride , Alcohol *, Limonene, CI 77891 (Titanium Dioxide) Ingredients: vegetable glycerin, purified water, silica, sea salt, xylitol, mixture of essential oils **, wash-active amino acids, xanthan, sage leaf extract *, peppermint extract *, alginate, sodium fluoride, alcohol *, essential oil ingredient **, mineral coloring

* sertifikuoti ekologiški ingredientai

** iš natūralių eterinių aliejų




Mano nuomonė:


Atrodo dantų pasta toks nereikšmingas dalykas, tačiau labai svarbus. Pasak specialistų, dantų skausmas neatsiranda be priežasties, jį lemia ir dantų kariesas, ir peršalimas, ir neteisinga priežiūra, ir dantenų uždegimas. Svarbiausias dalykas - prevencija, tinkamai prižiūrėti dantis, o priežiūra prasideda nuo dantų pastos, šepetėlio ir skalavimo skysčio.

Kodėl man patiko Sante Family Mėtinė dantų pasta su fluoru? Nes ji labai gerai valo, tačiau nedirgina odos, nesukelia alergijos ir odos uždegimų. Mano dantenos labai jautrios, bet kokia agresyvi pasta man netinka, o tokios, su natūralesniu sudėtimi, tinka ir patinka. Didelis pliusas - pastos skonis, sakyčiau Bubble gum gumos, labai malonus, patiks ne tik suaugusiems, bet ir vaikams.


PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig