2020 m. lapkričio 14 d., šeštadienis

Apie skrybėles

 


Labas rytas, mano brangieji, šiandien mes šnekėsime apie madą, o jeigu tiksliau, apie vieną iš madingiausių šio rudens sezono  tendencijų , apie skrybėles. Aš manau, kad ši istorija apie tai, kaip visi bėgo, o su visais bėgau ir aš. 
„Skrybėlė privaloma kiekvienam deriniui. Ši detalė jį užbaigia. Tam tikra prasme skrybėlė yra geriausias būdas išreikšti savo asmenybę“, – leidinyje „The Little Dictionary of Fashion“ sako dizaineris Christianas Dioras. Po tokių pareiškimų, skrybėle privalo atsirasti kiekvienoje spintoje. Aš nebuvau išimtis.

Užbėgant faktams už akių, noriu iš karto patikslinti, aš buvau užsidėjau savo turimą skrybėlę maksimum 2 kartus. Gal aš nemoku nešioti ir derinti jų? Galimai, tačiau man atrodo, kad mano turimi paltai idealiai atrodo ir be papildomų aksesuarų. Man kur kas mieliau atrodo kepurės, bėrėtės ir šalikai užrišti ant galvos.
Skrybėlė - gražu, tačiau nelabai praktiška.

Ką noriu pasakyti toms, kas svarsto reikia/nereikia:

Išbandyti visas įmanomas formas parduotuvėje;
Apžiūrėti savo turimus paltus ir nuspręsti, ar tikrai skrybėlė tinka;
Rinktis tik geros kokybės vilnones skrybėles, jos atrodo prabangiai, šiltos ir gerai išlaiko savo formą;
Rinktis neutralių atspalvių skrybėles, taip derinimo galimybių bus daugiau;
Nepirkti skrybėlių internetu, jos atkeliauja deformuotos. Taip, mačiau kaip galima atstatyti jų formą, tačiau ar Jums tikrai reikia tiek problemų?
Prisiminti, kad ant juodų skrybėlių lieka kremines pudros dėmės, kuriuos privaloma valyti cheminėje valykloje.
Pirkti praktiškus modelius, kurie gerai laikosi ant galvos ir turi raištelius (taip, jeigu bus stiprus vėjas, jus jos nepamesite);
Tiksliai žinoti savo skrybėlės dydį (o tai pats svarbiausias dalykas).

Jeigu manęs paklausti dabar, ar aš pirkčiau skrybėlę antrą kartą, -"Tirai ne, ačiū, daugiau nereikia". Dabar žiūriu nuotraukas ir suprantu, atrodo tikrai labai gražiai, todėl bandysiu derinti su savo turimais drabužiais ir taip paprastai tikrai nepasiduosiu.






Bodis - Sportmax
Sijonas - H&M
Avalynė - Aldo
Skrybėlė - MaxMara Weekend
Rankinė - PRADA












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig