2020 m. lapkričio 13 d., penktadienis

Faith in Nature (šampūnas, kondicionierius ir dušo želė)



Mano brangieji, šiandien atsiliepimas apie ilgai lauktas ir labai patikusias Faith in Nature (šampūnas, kondicionierius ir dušo želė) priemones iš www.bioteka.lt parduotuvės. OMG, koks nuostabus, nerealus ir pasakiškas plaukų priežiūros priemonių aromatas, tai apelsinai ir šokoladas. Sudėtis irgi  labai gera, ją sudaro net 99% natūralių ingredientų. Žodžiu, kas neturi laiko ir nenori skaityti atsiliepimo iki galo, pasakau iš karto, privalote išbandyti, nes tai kone geriausios natūralios kosmetikos priemones plaukams.






Nuostabiai kvepia kakava, vanilės ankštimis ir apelsinų žievelėmis. Priemonės pagamintos su 100% natūraliomis kvapiosiomis medžiagomis. Sudėtyje yra eterinių aliejų. Tinka veganams.


Šampūno (400 ml) naudojimas: švelniai įmasažuokite į šlapius plaukus, gerai išskalaukite, pagal poreikį pakartokite. Norėdami pasiekti geriausių rezultatų, po to naudokite Faith in Nature plaukų kondicionierių. Tinka dažnam naudojimui.

Sudedamosios dalys: Aqua, Ammonium laureth sulfate, Maris sal, Cocamidopropyl betaine, Polysorbate 20, Chamomilla recutita flower extract, Citrus aurantium dulcis peel oil, Citrus paradisi peel oil, Camellia sinensis flower extract, Camellia sinensis leaf extract, Litsea cubeba fruit oil, Citrus reticulata peel oil, Tocopherol , Glycerin , Helianthus annuus seed oil, Citric acid, Sodium benzoate , Potassium sorbate, Curcumin CI 75300, Citral, Limonene

Kondiconieriaus (400 ml) naudojimas: išplovę plaukus šampūnu, užtepkite kondicionieriaus ant šlapių plaukų. Norėdami pasiekti geriausių rezultatų palaikykite 5 minutes ir gerai išskalaukite.

Sudedamosios dalys: Aqua, Cetearyl alcohol, Caprylic/capric triglyceride, Chamomilla recutita flower extract, Citrus aurantium dulcis peel oil, Citrus paradisi peel oil, Camellia sinensis flower extract , Camellia sinensis leaf extract, Tocopherol , Helianthus annuus seed oil, Litsea cubeba fruit oil, Citrus reticulata peel oil, Melaleuca alternifolia leaf oil, Glycerin, Cetrimonium chloride, Sodium benzoate , Potassium sorbate, Citric acid, Curcumin CI 75300, Citral, Limonene







Mano nuomonė:

Taip jau atsitiko, kad Trakuose kur mes gyvename labai blogas vanduo. Toks jausmas, kad plaukai stovi į skirtingas puses, riebaluojasi labiau, nei buvo iki šiol, plius jų iššukuoti po plovimo be papildomų silikoninių priemonių beveik neįmanoma. Viskas, kas man tiko iki šiol, netikdavo čia. Aš buvau labai nusiminusi ir dažniausia mano šukuosena tapo - surišti plaukai. Koks iš tikro skirtumas, jeigu plaukai po plovimo atrodo taip, kaip ir be plovimo. Iš visų gudrybių, kurios padėjo, teko atskirai šildyti vandenį plaukų plovimui ir skalaujant įpilti citrinų sulčių. Dabar pabandykite įsivaizduoti kaip tai nepatogu ir kiek reikalauja pastangų ir papildomo laiko. Aš net sugebėjau įprasti plauti ir džiovinti plaukus sporto klube, ten visos turimos priemonės labai tikdavo ir rezultatas buvo stulbinamas (koks iš tikro ir turi būti)
Faith in Nature priemones aš jau esu bandžiusi senuose namuose, man labai patiko šampūnas, kuris kvepėjo Kalėdomis, kondicionierius man buvo kiek per riebus. Išbandžius juos antrą kartą Trakuose aš supratau, tai mano išsigelbėjimas. Šampūnas labai švelniai plauna plaukus, jeigu po bet kokio šampūno sausiems plaukams - rezultatas riebi galvos oda ir lyg neplauti plaukai, o po šampūno normaliems -riebiems plaukams- plaukai stovėjo į skirtingas puses, tai Faith in Nature šampūnas suteikdavo švelnumo, juos tik po šampūno jau buvo galima iššukuoti. Kondicionierius nėra riebus, tačiau aš juo tepu plaukus nuo ausų tam, kad neapsunkinti šaknų. Plaukai po naudojimo atrodo ypatingai gerai ir beveik taip pat, kaip bute su normaliu vandeniu. Neįsivaizduojate, kaip tai mane džiugina.
Faith in Nature dušo želė turi savo pliusų ir minusų. Aš nuoširdžiai tikėjausi, kad ji turės tokį pat nuostabų aromatą kaip ir plaukų priežiūros priemonės, bet ne. Mano turima su avokadais beveik nekvepia, tačiau nedirgina odos, drėkina ir gali būti naudojama kaip intymios higienos priemonė.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad Faith in Nature priemonės man labai patiko, noriu išbandyti ką nors dar iš plaukų priežiūros linijos ir paieškoti dušo želės su nuostabiu aromatu. Priminsiu, kad www.bioteka.lt parduotuvėje jau galima rasti Kalėdines pakuotes, todėl rekomenduoju pasirūpinti dovanomis iš anksto.














SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig