2020 m. lapkričio 16 d., pirmadienis

L'Oréal Paris Brilliant Signature lūpų lakas



Sveiki, mano brangieji, ar jau spėjote manęs pasiilgti? Aš vis dar čia, tačiau šiandien Humanoje Lentvaryje buvo naujas asortimentas. Kaip puikiai suprantate, tokios progos aš praleisti negalėjau. Nieko įspūdingo nenusipirkau, nes jau kelis kartus pagalvoju, ar tikrai reikia. Galiu pasigirti tik keliais vilnoniais šalikais, kurie papildė mano aksesuarų kolekciją. Grįžtant prie kosmetikos testavimų noriu pasakyti, kad šiandien jūsų dėmesiui Loréal Paris Brilliant Signature lūpų lakai. 




L'Oréal Paris Brilliant Signature lūpų lakas – paryškinkite lūpas lengvos konsistencijos blizgančiu lūpų laku! Ilgai išliekantis žvilgesys ir nepadažytų lūpų pojūtis. Dėl ryškių dažų ir pigmentų šis lūpų lakas akimirksniu suteiks sodrią spalvą, kuri išliks visą dieną. Brilliant Signature sudėtis pagerinta polimerais ir blizgančiais aliejais, dėl kurių priemonė žvilga ir yra lengvai sluoksniuojama. Itin lengvos konsistencijos bazė užtikrina malonų, nelipnų ir drėkinantį pojūtį, jausiesi lyg nepasidažiusi. Šešiais madingais atspalviais kiekviena moteris gali paryškinti savo lūpas pasirinkusi mėgstamą spalvą. Kuo lūpas ryškinsite jūs?


NAUDOJIMAS

1. Norėdama glotniai pasidažyti, prieš naudodama lūpų dažus lūpas nušveiskite.

2. Aplikatoriaus galiuku atsargiai paryškinkite viršutinės lūpos įlinkimą.

3. Nuspalvinkite lūpas – pradėkite nuo vidurio ir veskite iki kraštų.

REZULTATAS

Visą dieną išliekantis žvilgesys ir nepadažytų lūpų pojūtis.










Mano nuomonė:

Taip, logiška, kad nešiojant kaukę ant veido, aš suformuoju tik antakius ir pereinu per akis su blakstienų tušu. Iš naudojamos kosmetikos dar galiu paminėti lengvą kreminę pudrą su SPF filtru ir matinius lūpų dažus (labai retai). Visa kita mažiau aktualu, tačiau L'Oréal Paris Brilliant Signature lūpų lakas man labai patiko, todėl norisi apie jį paminėti savo bloge.
Pradėsiu nuo tobulai gražaus, juodo, sunkaus įpakavimo su nerealaus grožio aplikatoriumi, visas įpakavimas labai primina YSL prabangą. Minusas - lipdukai su kodu ir atspalviu. OMG, na kas sugalvojo juos lipdyti? O kaip sunku nuvalyti nuo lipdukų likusius klijus. O jeigu nuvalai blogai, visas purvas, plaukai ir viskas kas tik yra kosmetinėje bus ant įpakavimo. Viso gero prabanga ir išskirtinumas, Hello real life. 
Šnekant apie atspalvius noriu pasakyti, kad turėjau visus, tačiau man tikusieji nuotraukoje. Labiausiai patiko švelnus nude atspalvis su auksinės spalvos blizgučiais. Blizgesio tekstūro nėra lipni, jis nesausina lūpų, suteikia blizgesio ir gerai maitina. Kaip išsilaiko? Po kurio laiko blizgesys susigeria į lūpas ir lieka tik spalvos pigmentas, todėl toks variantai idealiai tinka kartu su apsaugine kauke.

PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig