2020 m. lapkričio 18 d., trečiadienis

PUPA naujienos

 


Gero ryto, mano brangieji, pagaliau atėjo eilė papasakoti apie PUPA naujienas mano bloge. Žinote, kokia priemonė tapo mano favoritu? Tie, kas stebi mane Instagram platformoje žino, mano numylėtiniu tapo PUPA Vamp blakstienų tušas ir putlinantis lūpų blizgesys.



Kompanija MICYS, įkurta 1974 metais mados ir dizaino sostinėje Milane, su savo produktais PUPA greitai tapo kosmetikos industrijos lydere. Nuo pat pradžių PUPA sėkmės istoriją nulėmė makiažo rinkinukai, kuriuos klientai visame pasaulyje akimirksniu įsiminė ir pamėgo.
PUPA grožio rinkinukų įkvėpimu tapo tikrieji jausmai. Šie rinkiniai – daugiau nei paprasta makiažo priemonių dėžutė. Tai puikiai ir unikaliai sukurtas derinys, kuriame galima rasti geros kokybės kosmetikos priemonių, skatinančių moters smalsumą ir fantaziją kuriant makiažą.

Nesibaigiantis PUPA kūrybingumas bėgant metams nuo grožio rinkinių išsiplėtojo iki įvairios makiažo priemonių linijos. Šiandien didelę PUPA produktų liniją sudaro ir parfumerija. Italijoje PUPA įeina į selektyvių ir pusiau selektyvių makiažo priemonių kompanijų penketą. Visa jos produkcija patikėta išskirtiniams platintojams net 58 pasaulio šalyse (2007 metų duomenys). Ateityje numatoma dar daugiau naujoviškų idėjų ir kolekcijų, įkvėptų vaizduotės ir aistros.

Pirkti: Kristiana













Mano nuomonė:

Kaip aš sakiau, mano numylėtiniu tapo PUPA Vamp blakstienų tušas. Labai didelis šepetėlis gerai pakelia, nudažo ir iššukuoja blakstienas, jos tampa labai gražios ir išraiškingos. Jeigu Jums patinka natūralus efektas, PUPA Vamp tikrai ne jūsų pasirinkimas. Blakstienų tušas suteikia blakstienoms stulbinamą wow efektą. Vienas iš pastebėtų minusų, tušas nėra atsparus vandeniui. Aš nemėgdavau vandeniui atsparių tušų niekada, tačiau nešiojat kaukę aš supratau, kad paprastas tušas lieka visur, tik ne ant blakstienų. Sakykite ką norite, tačiau vandeniui atsparus tušas jau kiekvienos iš mūsų 'must have', ypač tokiu drėgnu oru.
Antrasis mano patikusių produktų sąraše - PUPA Sexy lips putlinantis lūpų blizgesys, kuris turi vos jaučiama mėtų aromatą. Didelis pliusas - aplikatorius, jis tikrai milžiniškas, labai gerai nudažo lūpas. Lūpos vizualiai atrodo putlesnės, sultingesnės. Man efektas labai patiko, todėl visą vasarą blizgesys buvo mano rankinėje.
PUPA BB remas man patiko mažiau, jis labai neutralaus atspalvio, turi SPF filtrą, beveik nieko nemaskuoja, tik išlygina veido odos atspalvį ir atrodo ypatingai natūraliai. Patiks toms, kas vertina natūralų efektą. 
Sąrašo pabaigoje dar vienas nuostabus PUPA produktas, skystas higlightertis PUPA Glow Obsession, kurį galima naudoti keliais būdais: solo kaip higlighterį, maišyti su kremine pudra ir kaip makiažo pagrindą. Aš turiu labai daug panašių priemonių, tačiau PUPA skysto higlighterio konsistencija maloni ir spalva labai pigmentuota. Tai higlighteris kuris matomas iš kosmoso, iš kitos pusės jis idealiai sklaidosi ir neatrodo ant veido dėmėmis (kas man yra ypatingai svarbu).

Apibendrinant noriu pasakyti, kad PUPA Vam Sexy Lashes nusipirksiu ne vieną kartą, efektas kaip nuo Dior tušo, kokybė nenusileidžia, o kaina labai maloni (dabar taikoma nuolaida).


PR sample




















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig