2020 m. lapkričio 20 d., penktadienis

Gaminkime kartu: Marinuotas ančiukas, įdarytas obuoliais

 


Labas rytas, mano brangieji, šiandien penktadienis, o tai reiškia, šiandien bloge rubrika gaminkime kartu. Jeigu jau Kalėdos bus namuose (o tikimybė, kad keliauti vis dar negalėsime labai didelė), tai jos privalo būti skanios. Kokia šventė be įdaryto ančiuko? Jokios, pasakysiu aš Jums. Šiandien labai trumpas ir be galo skanus įdaryto ančiuko receptas. Šis receptas skirtas visiems kas neturi laiko gaminti, kas nemoka gamintis, ir tiems, kas mėgsta ančiuką, tačiau gaminti labai nedrąsu. Garantuoju, gausite tobulą rezultatą.


„Kitchen me “ obuoliais įdarytas marinuotas ančiukas – idealus pasirinkimas tiek šventiniam, tiek kasdieniam stalui. Kokybiškos antienos marinatu, prieskoniais ir netgi įdaru – obuoliais – pasirūpino „Kitchen me “ virtuvės meistrai. Todėl įsigijus marinuoto ančiuko pakuotę teliks įkaitinti orkaitę ir pasirinkti trokštamą garnyrą. Keptą ančiuką rekomenduojama valgyti kartu su keptomis bulvėmis, šakniniais salierais, morkomis ar kitomis mėgstamomis daržovėmis. Rūpestingai parinkti prieskoniai ir saldžiarūgščiai obuoliai kartu su minkšta, gardžiai apskrudusia antiena lėkštėje sukuria tikrą skonių simfoniją. Antieną rekomenduojama įtraukti į mitybos racioną ir dėl to, kad joje gausu vitamino D bei omega 3 riebalų rūgščių.



Pasakysiu nuoširdžiai, mano siūlomas receptas niekada nebuvo toks trumpas. Visas ką reikia padaryti, ištraukti ančiuką iš vakuuminio įpakavimo, papjastyti daržoves (pas mane bulvės, cukinijos, raudonieji svogūnai ir kalendra), įdėti į orkaitę. Labai rekomenduoju pjaustyti daržoves stambiais gabaliukai, nes antiena kepasi ilgai, o daržovės gali būti perkepti. 
Dar vienas patarimas - rekomenduojama įdėti daržoves ančiukui įpusėjus kepti, tada tikrai neprašausite.


Temperatūra 180 С ir kepame apie 2 valandas.


Kaip aš Jums jau sakiau, nieko paprasčiau ir būti negali, ančiukas gaunasi sultingas, minkštas, o obuoliai idealiai tinka kaip garnyras prie bulvių ir cukinijų.

Labai rekomenduoju išbandyti, juk keptai antienai nereikia ypatingos progos, užtenka tik paprasto savaitgalio.

Marinuoto ančiuko, įdaryto obuoliais ieškome didžiausiuose Maxima parduotuvėse.













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig