2020 m. lapkričio 24 d., antradienis

Silk'n plaukų priežiūros technologijos

 


Sveiki, mano brangieji, skubu pristatyti naujienas, kurios atkeliavo pas mane prieš geras dvi savaites. Kaip jau supratote, aš vis kariauju su savo probleminiais ir nepaklusniais plaukais. Aš jau pasakojau bloge apie vandenį Trakuose, kurio negalima ne tik gerti, bet jis netinka ir plaukų plovimui. Jeigu aš atradau šampūną ir kaukę priežiūrai, tai su senu džiovintuvu ir tiesintuvu teko irgi atsisveikinti. Mano neseniai pirkti liko Pylimo gatvės namuose, o su savim aš pasiėmiau labai senus, kurie veikdavo vos vos. Su jais atsisveikinti jau seniai reikėjo, todėl apžiūrėjus asortimentą išsirinkau Silk'n plaukų džiovintuvą ir tiesintuvą.






KODĖL SILK'N SILKYLOCKS 2200W?
Joninis plaukų džiovintuvas
Puikiai tinka bet kokiam plaukų tipui
Kompaktiškas ir lengvas dizainas
Galingas nuolatinės srovės variklis (2200 W / 110 km/h)
6 greičiai, 8 šilumos nustatymai
Inovatyvus išmanaus prisilietimo ekranas
Apsaugos nuo perkaitimo (AOPP) ir subalansuotos šilumos (EHD) sistemos
Šalto oro paleidimas
Temperatūros reguliatorius
Turi koncentratorių ir difuzorių
Laidas (1,8 m) su patogia pakabinimo kilpa
Nuimamas filtras

JONINĖ TECHNOLOGIJA

Jūsų plaukai turi tiek teigiamų, tiek neigiamų jonų. Tačiau veiksmai, tokie kaip plaukų šukavimas ir jų džiovinimas sukelia neigiamų jonų suskaidymą. O tada, kai jūsų plaukai turi daugiausia teigiamų jonų, jūsų plaukai pradeda garbanotis, jie tampa sausi, blankūs ir elektrinasi. Siekiant to išvengti, Silk'n SilkyLocks 2200W turi joninę technologiją. Džiovinant plaukus, neigiami jonai aktyvuojasi ir pasiskleidžia, padengdami jūsų plaukus ir optimaliai juos apsaugodami. Neigiami jonai užtikrina lygų jūsų plaukų paviršių, padarydami juos švelnius ir blizgius.

Plaukų tiesinimo žnyplės su infraraudonųjų spindulių technologija, skirta ploniems, chemiškai pažeistiems plaukams

Plaukų tiesinimo plokštės padengtos keramikine danga (35 x 90 mm)
5 temperatūros reguliavimo režimai nuo130 iki 210°C
Įkaista per 30 s (iki130°C)
LED ekranas
Automatinis išjungimas
360°C maitinimo laidas (2 m ilgio)
Komplektuojamos su karščiui atspariui dėklu


Pirkti: www.hairfree.















Mano nuomonė:


Gražūs ir tvarkingi plaukai - laiminga aš. Visi puikiai žinome, kaip sunku tvarkytis su sausais, banguojančiais ir pažeistais plaukais, vien priežiūros priemonės tikrai nepadeda. Reikia sunkios artilerijos tokios kaip: plaukų džiovintuvas ir tiesintuvas. Savo aš užsakiau hairfree.lt parduotuvėje ir likau labai patenkinta rezultatu.

Plaukų džiovintuvas Silk'n SilkyLocks turi labai daug privalumų: modernus dizainas, joninė technologija, kompaktiškas ir lengvas, šalto oro funkcija, temperatūros reguliavimas ir išmanus ekranas. Didelis pliusas - difuzorius, kurio pagalba galima suteikti plaukams apimties ir paryškinti garbanas. Aš labai nustebau, nes mano vidutinio ilgio plaukų džiovinimo laikas sutrumpėjo kelis kartus. Jeigu anksčiau ryte aš vis galvojau, ilgiau pamiegosiu, o plaukus išplausiu vakare, nes ilgai džiovinti. Dabar pats džiovinimo procesas užima kelias minutes. Taip, taip, lygiai tiek pat, kiek ir sporto klube. Skirtumas tik tos, kad ten aš džiovinu visiškai šlapius plaukus, o namuose aš leidžiu jiems išdžiūti natūraliai, o tada ištiesinu su šukomis ir gaunu tobulą rezultatą. Išbandžius šį nuostabų plaukų džiovintuvą aš net pasigailėjau, kad užsakiau tiesintuvą, mano plaukai ir taip tiesūs, blizga ir atrodo nuostabiai. Reikia tik parinkti tinkamą apsaugą džiovinimo metu ir viskas, rezultatas tobulas. Ar yra skirtumas tarp paprasto plaukų džiovintuvo ir su jonine technologija? Tikrai yra, tai jaučiasi po pirmo panaudojimo, plaukas mačiau pučiasi, lengviau šukuojasi ir gražiau krenta, jis šilinis ir paklusnus.

Plaukų tiesinimo žnyplės Silk'n GoSleek tapo mano favoritu, nes jos greitai įkaista, tinka balintam ir pažeistam plaukui tiesinti ( infraraudonųjų spindulių technologija), padengtos keramikine danga, lengvos ir modernios, turi išmanųjį ekraną. Svarbu tinkamai parinkti temperatūros režimą (nuo 130 iki 210 laipsnių). Aš jau iš patirties tiesinu 170C, taip plaukas mažiau pažeidžiamas, tačiau švelnus ir tiesus. Savo nenatūralius plaukus (tresus) ir prisegamas uodegas tiesinu 150C temperatūra ir labai džiaugiuosi. Negaliu nepaminėti dėklo su kilimėliu, taip tiesintuvą lengva pasiimti su savimi į keliones.
Labai rekomenduoju apsilankyti internetinėje parduotuvėje www.hairfree.lt ir išsirinkti iš labai plataus plaukų formavimo prietaisų asortimento.


PR sample


















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig