2020 m. gruodžio 4 d., penktadienis

Kūno odos priežiūros priemonės iš Artistry Signature Select™

 


Labas rytas, mano brangieji, kaip aš užsisukau darbe, net neįsivaizduojate. Tik dabar aš supratau, kaip buvo sunku toms, kas dirbo normalų darbą ir dar bandė rašyti blogą. Velniškai sunku derinti renginius, rašymus ir fotografavimą. Renginių kol kas nėra, todėl rankos kartais nuo karto pereina ir prie blogo rašymo, apie darbą aš jums papasakosiu kiek vėliau, o šiandien apie mano atsipalaidavimą po darbo ir apie naujas kūno odos priežiūros priemonės iš  Artistry Signature Select™.






Itskleiskite vidinį savo odos spindesį ir sveikai atrodančią odą su ARTISTRY Signature Select™ Šviesinančiu kūno kremu. Kūną šviesinančio komplekso, esančio losjone, sudėtyje, yra Nutrilite™gaunamas acerolos vyšnių ekstraktas, kuris padeda neutralizuoti laisvuosius radikalus ir teršalus, kurie prisideda prie odos pilkšvumo. Natūralūs šviesos difuzoriai akimirksniu atkuria odos švytėjimą iš karto patepus kremą ant odos. Su laiku, formulė padės atskleisti akivaizdžiai ryškesnę ir šviesesnę odą. Baltų chia sėklų ekstraktas, taip pat iš Nutrilite, padeda sustiprinti natūralų odos drėgmės barjerą.


Šviesinantis kūno kremas apgaubia juspatraukliai švelniu gėlių kvapu, kuris džiugins tiek ryte, tiek naktį.

Viršutinė nata: bergamotė, medus, arbatos mišinys

Vidurinė nata: gėlių kvapų mišinys

Bazinė nata: muskusas

Naudokite šį šviesinantį kūno kremą kartu su kitais „Artistry Signature Select Body“ kolekcijos produktais, kad išties suasmenintumėte odos priežiūros režimą.




Išvalykite, minkštinkite ir stiprinkite savo odą kiekvieną kartą naudodami „Artistry Signature Select“ Valomąjį kūno prausiklį. Itin smulkios taršos dalelės, vadinamos mikrodulkėmis, ir kiti išoriniai veiksniai gali pakenkti jūsų odos išvaizdai ir paspartinti ankstyvą senėjimą. Šio kūno prausiklio prabangios, gaivios putos švelniai pašalina taršos daleles ir kitus nešvarumus, tokius kaip purvas ir prakaitas.

Įkvepiantis, ryškus vaisių Valomojo kūno prausiklio kvapas leis Jums visą dieną jaustis žvaliai ir gaiviai.

Viršutinės natos: rožinis greipfrutas, apelsinas

Vidurinės natos: raudonasis vaisius, persikas ir maguet

Bazinės natos: muskusas ir šviesi mediena

Naudokite Valomąjį kūno prausiklį kartu su kitais „Artistry Signature Select Body“ kolekcijos produktais, kad išties suasmenintumėte odos priežiūros režimą.




Atjauninkite savo odą naudodami ARTISTRY Signature Select™ Poliruojantį kūno šveitiklį. Ši greito poveikio šveičiamoji formulė švelniai, tačiau kruopščiai šveičia odą, kad ji vėl taptų gyvybinga ir švytinti. Sudėtyje turėdamas „NUTRILITE™“ gaunamo juodųjų serbentų ekstrakto, taip pat acai, dvimetės nakvišos ir perilių eterinių aliejų mišinio, šis kūno šveitiklis suteikia odai švelnumo ir glotnumo.

Žalios gaivos ir uogų kvapas gaivina visą dieną.

Viršutinės natos: juodieji serbentai, raudonųjų vaisių mišinys, citrusiniai vaisiai

Vidurinė nata: žalių gėlių kvapų mišinys

Bazinė nata: šviesi mediena, muskusas

Sukurkite savo „Artistry Signature Select Body“ odos priežiūros režimą, kad galėtumėte mėgautis suasmeninta patirtimi.











Mano nuomonė:

Būtent dabar atsipalaidavimui ir ramiam poilsiui skiriu labai daug laiko, todėl naudoju tik geros kokybės ir malonumą suteikiančias priemones kūno priežiūrai. Man labai patiko veido kaukių rinkinys iš Amway, jis buvo tobulas, o gavus kūnui veido šveitiklį, aš supratau, kad tai labai panašus į šveičiamąją kaukę produktai. Tai kaip vyresnysis brolis, panašus aromatas ir poveikis, o šveičiamos daleles kiek mažesnės. Žodžiu, kokia kūno priežiūros priemonė man patiko labiausiai, jus jau supratote. Dušo gelis ir labai patiko savo aromatu, toks citrusinis ir pakeliantis nuotaiką. Man atrodo, kad toks aromatas geriau tinka rytui, kad pažadinti iš miego ir priversti šypsotis visą dieną. Šnekant apie balinamąjį kūno kremą noriu pasakyti (niekaip nesuprantu, kodėl kūno odą reikia balinti, aš noriu kaip tik įdegti ir turėti rudą kūno atspalvį) kad jis susigeria gerai, suteikia kūnui švelnumo ir gerai drėkina. Balinamojo poveikio aš nepastebėjau, ir tai labai gerai.
Dar kelis žodžius noriu pasakyti apie šepetėlį, kuris yra tobulas. Jeigu savo kosmetinėje neturite tokio šlaunų ir probleminių vietų masažui, labai rekomenduoju įsigyti. Pradėti savo pažintį rekomenduoju nuo nenatūralių šerelių (jie švelnesni ir švelniau masažuoja), toliau pirkti kombinuotą ir galiausiai tokį, kokį turiu aš. 

PR sample













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig